HomeTELEVIZIUNEEmisiuniFocus Monden îţi dă şansa unei întâlniri cu Red Hot Chili Peppers

Focus Monden îţi dă şansa unei întâlniri cu Red Hot Chili Peppers

Luni, 27 august, Andreea Fried şi Alexandru Constantin au dat startul unui nou concurs. 

 

Fanii Red Hot Chili Peppers au şansa să câştige invitaţii la concertul pe care trupa îl va susţine pentru prima oară în România pe 31 august, la Bucureşti, dar şi o întâlnire faţă în faţă cu membri celebrei formaţii. Urmăriţi Focus Monden marţi şi miercuri şi aflaţi întrebarile lansate de Andreea Fried şi Alexandru Constantin.

Demonstrează că eşti un fan adevărat al celor de la Red Hot Chili Peppers, află întrebarea din emisiune şi postează răspunsul tău pe pagina de facebook Focus Monden. Joi, doi norocoşi vor câştiga prin tragere la sorţi o invitaţie la concert, dar şi un meet& greet, având astfel posibilitatea de a-şi întâlni faţă-n faţă idolii.

Red Hot Chili Peppers este o formație rockamericană care s-a format în Los Angeles,California în 1983. În cea mai mare parte a carierei lor, grupul a fost alcătuit din solistul Anthony Kiedis, chitaristul John Frusciante, basistul Michael „Flea” Balzary și bateristul Chad Smith. Stilul muzical variat al formației a fuzionat rock-ul tradițional cu diverse elemente de funk, punk rock, rock alternativ, rap, heavy metal și rock psychedelic.

Ei dețin recordul pentru cele mai multe single-uri în Billboard Modern Rock Chart, cu un număr de unsprezece, și un record pentru 81 de săptămâni de staționare pe locul 1 într-un top.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns