HomeLIFE STYLEFolclorul in prim-plan: O dată-n Viată, cea mai urmărită emisiune de la postul public revine la TVR1

Folclorul in prim-plan: O dată-n Viată, cea mai urmărită emisiune de la postul public revine la TVR1

Meciurile de fotbal din Campionatul Uefa Champions League au audus audiente record luna aceasta la TVR . Ca reteta sa fie completa cea mai urmarita emisiune de la TVR 1 revine cu un nou sezon gata sa sparga toate ratingurile.

In acest an emisiunea „O data-n Viata” impineste cinci ani de existenta fiind prezentata de Iuliana Tudor, care aniverseaza 10 ani alaturi de Televiziunea Romana.

Noutăţile acestui sezon pregătite de echipa emisiunii vor fi, în principal, de natură vizuală. O dată-n viaţă va debuta vineri cu un decor înnoit şi o nouă trupă de balet ce va aduce mult mai multă bună dispoziţie. Orchestra „Lăutarii” şi maestrul Botgros vor răspunde prezent în fiecare săptămâna asigurând momente de adevărată încântare pentru iubitorii muzicii româneşti de bună calitate, iar cele două personaje- Floarea şi Gheorghe vor continua să viziteze platoul în stilul deja consacrat.

Şi Iuliana Tudor va veni din această toamnă cu un look nou, însă singurul lucru care va rămâne neschimbat va fi formatul, care păstrează aceeaşi reţetă de succes ce porneşte de la principiul că „mai binele este duşmanul binelui”.

Debutul noului sezon va avea loc vineri, începând cu ora 21.10, la TVR 1, iar la eveniment vor participa, ca invitate speciale, trei doamne ale muzicii româneşti: Corina Chiriac, Marina Voica şi Mirabela Dauer. Acestea au invitat la rândul lor, alţi artişti de marcă precum Sofia Vicoveanca, Florin Vasilică şi grupul „Teleormanul”, Maria Ciobanu, Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” din Craiova şi mulţi alţii.

Editia din 17 noiembrie 2008 a emisiunii O data-n Viata, a  inregistrat audiete record !

Actorii Stela Popescu, Maia Morgenstern şi Jean Constantin, invitaţii Iulianei Tudor vineri seară la O dată-n viaţă, au adus TVR 1 în poziţia de lider de audienţă la nivel naţional.

Astfel, în intervalul orar 20.15-21:49, TVR 1 a fost urmărit în întreaga ţară de 1.664.000 de telespectatori, obţinând 8.4% rating şi 18.2% cotă de piaţă. Minutul de aur a fost înregistrat la ora 21:27, când 2.075.000 au rămas pe TVR 1

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns