HomeTELEVIZIUNEReality ShowFOLLOW UP: În cea de-a șaptea ediție Supraviețuitorul, concurenții din tribul Hangin au primit mesaje emoționante de la familie!

FOLLOW UP: În cea de-a șaptea ediție Supraviețuitorul, concurenții din tribul Hangin au primit mesaje emoționante de la familie!

Prev1 of 2

Luptă și determinare în ediția Supraviețuitorul de luni seară! Cele două triburi, Hangin și Tubig, au făcut tot posibilul să câștige recompensa pusă în joc, au avut parte de confort, au văzut mesaje de la persoanele dragi, dar au dus și o bătălie dură pentru imunitate, care le asigură câteva zile fără griji și continuarea luptei pentru titlul de unicul supraviețuitor și premiul de 100.000 de euro.

Ediția Supraviețuitorul de luni seară a obținut o medie de 7.4 puncte de audiență și 17.8% cotă de piață, la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare.

supravietuitorul-proba-de-imunitate

Confort și bilete la film pentru cele două triburi!

Tribul Tubig pare că are ghinion după ghinion. Pe timpul nopții, un animal sălbatic a mâncat toate rezervele de banane, așa că membrii tribului au ajuns la proba de recompensă fără să fi mâncat nimic înainte.

Cele două triburi, Hangin și Tubig, au luptat pentru o recompensă cel puțin atrăgătoare. Doi concurenți, câte unul din fiecare trib, s-au întrecut într-o probă care le punea la încercare memoria. În fața concurenților au fost așezate diferite serii de obiecte, într-o anumită ordine.

Când unul dintre concurenți considera că a reușit să memoreze ordinea obiectelor, acesta putea trage cortina pentru a le acoperi, pornind ulterior spre locul unde trebuia să reproducă poziționarea acestora. Miza a fost uriașă, tribul care a ajuns la 5 puncte câștigate a avut posibilitatea de a alege între două premii: obiecte de confort (perne, un hamac, pastă de dinți și deodorant, dar și o saltea de plajă) sau bilete la film (o seară cu filme, suc și popcorn).

supravietuitorul-hangin

 

Andrei și Maria au fost primii la proba de recompensă. Deși cei doi concurenți au tras rapid cortina, semn că au memorat ordinea obiectelor, Andrei a fost cel care a reușit să reproducă întocmai poziționarea elementelor. Raisa și Mircea S. au urmat în proba care necesita memorie vizuală, cel din urmă reușind să aducă al doilea punct tribului său. A treia serie a fost formată din Alin și Adina și a fost rapid câștigată de Alin, care a reușit să aducă primul punct tribului său. Au urmat Mircea A. și Diana. Deși cei doi s-au grăbit să tragă cortina, niciunul nu a reușit să identifice din prima încercare ordinea corectă a obiectelor.

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns