Connect with us

Emisiuni

Follow UP: Ediție cu bucătari, profesori, polițiști, biochimiști și o Delia bucătăreasă aseară la „X Factor”

Published

on

O pleiadă de meserii și-a făcut loc vinerea aceasta pe scena „X Factor”. Concurenți care mai de care mai diferiți, cu momente dintre cele mai neașteptate, au încecat să convingă juriul că ei sunt cei care merită să meargă mai departe. Și dacă fiecare a ținut să-și etaleze talentul nici jurata Delia nu a stat deoparte, ci și-a răsfățat colegii cu musaca și griș cu lapte.

Florin și Minodora Tudor sunt frați. El este bucătar, iar ea biochimistă, dar amândoi au în comun pasiunea pentru muzică. Vineri seara la „X Factor” au concurat separat, iar cei patru jurați i-au apreciat în egală măsură. Amândoi au povestit că nu au deloc experiență în ceea ce privește scena și că până acum au cântat doar la karaoke. Uimiți de acest lucru, pentru că amândoi au cântat aproape ca niște profesioniști, jurații „X Factor” i-au trecut mai departe și i-au felicitat din tot sufletul.

 

Din duș, pe scena „X Factor”. Așa s-ar putea rezuma parcursul musical de până acum al Roxanei Mureșan. Plină de energie, deschisă, veselă și lipsită de inhibiții, tânăra a recunoscut că nu a mai cântat nicăieri până acum. Și-a dat seama că are voce la duș, unde obișnuiește să cânte, și astfel i-a venit ideea să vină la preselecțiile emisiunii de la Antena 1. A învățat o singură piesă și s-a prezentat la audiții. Iar numărul ei i-a uimit de-a dreptul pe jurați prin perfecțiunea lui. „Am un top 10 preferați anul ăsta. Ești printre ei”, i-a spus Delia acesteia.

Muzica nu are vârstă, iar Ștefan Căpraru, pe numele de scenă Oscar, a arătat asta aseară la „X Factor”. Puștiul de 14 ani a mizat pe naturalețe și dezinvoltură și a ținut să-și prezinte opera: rap pe versuri proprii, prin care atrage atenția asupra greșelilor din sistemul de învățământ românesc. Delia l-a aplaudat pentru curaj și a felicitat-o pe mama băiatului pentru felul în care l-a crescut, iar ceilalți jurați au completat-o felicitându-l pe Oscar pentru tot ceea ce face.

 

„Ești illegal de frumoasă”, i-a spus Deliei Florin Gherman, un polițist din Baia Mare care în timpul liber cântă. Cooptat într-o trupă de muzică folclorică, acesta și-a încercat norocul și la „X Factor”, însă cei patru mentori nu au fost convinși. Același lucru s-a întâmplat și în cazul Oanei Purdel, care, la 47 de ani, vrea să arate că nu e niciodată târziu să-ți urmezi pasiunile: deși s-a pregătit cu un număr inspirat din filmul „Al cincilea element”, aceasta nu a mers mai departe.

Pentru profesorul Edwin Enyesobi, jurații au cerut o a doua interpretare, acapella, pentru care nu au stat pe gânduri și s-au transformat în backing vocals. Iar pe Cezar Dometi l-au felicitat cu tot sufletul și, deși nu a dorit să recunoască faptul că a mai fost la „Factor”, l-au apreciat cu laude ce i-au smuls concurentului lacrimi de bucurie. „Aș vrea să te trimit direct în galele live”, i-a spus Delia.

 

Letiția Roman a fost una dintre revelațiile serii, mai ales că la vârsta ei, 14 ani, a cântat ca un adevărat artist lansat. „Nu e o voce de 14 ani”, a remarcat admirativ solistul de la Carla’s Dreams, în timp ce Ștefan Bănică a ținut să puncteze că „e impresionant pentru vârsta ta”.

Concurenții din ediția din 21 octombrie care intră în aplicația „X Factor” și pot fi votați timp de 24 de ore sunt: Roxana Mureșan, Răzvan și Alecu, Mihai Lorin Stănescu, Letiția Roman, Florin Tudor, Minodora Tudor, Alesia Bumb, Vasile Răducan, Edwin Enyesobi, Ștefan Copraru a.k.a. Oscar, Cezar Dometi.

 

Foto Credit: Antena 1

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Fostă concurentă X Factor își împărtășește povestea inedită de iubire la ”Totul pentru dragoste”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Mirela Vaida își aniversează ziua de naștere în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, printr-o ediție specială, cu povești de viață fericite.

Fostă concurentă X Factor, Narcisa Stăneascu, vine, astăzi, pentru a împărtăși povestea inedită de dragoste pe care o trăiește.

Narcisa este o tânără superbă, brunetă, cu ochii verzi și tenul alb. Ea provine dintr-o șatră de căldărari și este foarte mândră de originile ei, motiv pentru care nu ezită să-și spună, fără rezerve, povestea fascinantă de viață. A fost promisă încă de la vârsta de 6 ani viitorului ei soț, astfel că, până a venit ziua nunții, cei doi mai întâi s-au jucat împreună, apoi au ajuns să se îndrăgostească.

Nunta lor a fost una specifică. Narcisa a purtat o rochie cu trenă lungă de câțiva metri și nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile și trei nopți, cât a durat petrecerea.  Tânăra povestește că a terminat 8 clase, a fost admisă la liceu, însă după ce s-a căsătorit a renunțat la școală. Cu toate astea, consideră că are o viață foarte frumoasă și nu crede că ar fi fost mai fericită sau mai împlinită dacă ar fi avut un alt destin.

Tot astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, telespectatorii vor afla și povestea Anamariei Vîlcu, femeia care și-a văzut visul împlinit la nașterea celui de-al patrulea copil. Ea și-a dorit mereu să aibă două fete și doi băieți, iar pentru familia numeroasă la care visa a decis să renunțe la cariera de medic.

Despre cum Narcisa trăiește povestea de dragoste a vieții ei alături de omul pe care-l știe de la 6 ani, dar și despre cum Anamaria face față provocărilor de mamă a patru copii, fără ajutor, telespectatorii vor vedea, astăzi, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida care-și aniversează ziua de naștere.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Sara, Rania și Luca dezvăluie secretele celebrilor lor părinți, Brigitte Năstase, Denisa Nechifor și Dan Helciug, la “Aici eu sunt vedeta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cea mai simpatică, antrenantă și amuzantã emisiune, “Aici eu sunt vedeta”, continuă joi, 15 martie, de la ora 20.00, cu o nouă ediție prezentată de Cosmin Seleși.

Și cu alte trei celebrități, Brigitte Năstase, Dan Helciug și Denisa Nechifor, care vor renunța la blazon și inhibiții și își vor lăsa reputația pe mâna copiilor lor. Celebritățile și copiii lor vor face și de această dată echipă în scop caritabil, căci câștigătorii ediției vor dona banii unei familii care are nevoie de ajutor.

Așadar, joi, la “Aici eu sunt vedeta”, Brigitte Năstase va face echipă cu fiica ei, Sara (10 ani), și vor fi susținute din public de Ilie Năstase, celebrul tenismen, Denisa Nechifor vine cu Rania (9 ani), fiica sa și a fotbalistului Adrian Cristea, iar acesta le va urmări din sală, iar Dan Helciug și fiul său, Luca (10 ani), o vor avea alături, în public, pe soția, respectiv mama copilului, Elena.

Sper să fiu pe aceeași lungime de undă cu Sara și să încerc să mă pun în mintea ei. Este foarte imprevizibilă și de multe ori mă surprinde cu anumite chestii pe care le gândește”, spune Brigitte Năstase.

În general, Rania nu are emoții, este destul de curajoasă și de obișnuită cu lumina reflectoarelor. Noi avem o legătură foarte strânsă. Suntem, într-adevăr, o echipă. Am și emoții, pentru că ea este foarte sinceră și ghidușă, ne oferă surprize tot timpul și cine știe ce o să spună”, adaugă Denisa.

Când are Luca emoții, îmi cresc și mie emoțiile. Înainte de a intra în emisiune, l-am îmbărbătat puțin (râde). Ei, și dacă dă din casă, ce contează? Emisiunea asta e foarte importantă pentru părinți, pentru că își dau seama ce gândesc, de fapt, copiii lor despre ei. Așa că este o ocazie bună pentru mine să îl trag puțin de limbă”, spune și Dan Helciug.

Ce vor răspunde Sara, Rania și Luca, la întrebări precum “Ce face mami fără să știe Ilie (n.n. Năstase)?, “Care e cel mai haios lucru spus de mami despre tati?” sau “Care e cel mai mare secret al tatălui tău?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 15 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

În urma unui moment plin de energie de la Românii au talent, Andra dezvăluie vineri dorința arzătoare a fiului ei

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Talentul ne aduce împreună, ne uimește și ne înalță vinerea aceasta, în cea de-a cincea ediție Românii au talent, când vom urmări momente care ne vor umple sufletele de bucurie și de emoție și care ne vor face să vibrăm.

Un cățel extrem de simpatic rasa Jack Russel intră pe scenă plin de energie și face spectacol împreună cu alte două prietene patrupede și cu dresorul lor. Au venit direct din Milano pentru Românii au talent. Momentul este unul încântător pentru public și pentru jurați, care aplaudă săriturile spectaculoase și relația specială dintre ei și rămân muți de uimire când văd toate lucrurile complet ieșite din comun pe care aceștia le fac. Va fi o reprezentație plină de bucurie, de joacă și de distracție, la finalul căreia Andra va spune… ușor îngrijorată, dar cu zâmbetul pe buze: ”Mie mi-a dat bătăi de cap. Mi-a plăcut foarte mult, dar știu care va fi discuția de după, când voi ajunge acasă, și David îmi va spune: Mami, vezi, uite așa vreau și eu să facem! Vreau și eu, nu un câine, vreau trei câini!”. Spectacolul continuă în culise, unde Smiley și Pavel așteaptă nerăbdători concurenții, cu care au dialoguri savuroase.

 

Tot vinerea aceasta, de la 20:30, la Românii au talent, vom vedea un număr inedit, un mix de folclor și rock, prezentat de doi concurenți care ”sunt colegi pe scenă și parteneri acasă”. O apariție surprinzătoare și o voce care îi lasă pe toți fără cuvinte, încununate cu un moment de tandrețe.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending