HomeTELEVIZIUNEEmisiuniFollow UP: Ediție cu bucătari, profesori, polițiști, biochimiști și o Delia bucătăreasă aseară la „X Factor”

Follow UP: Ediție cu bucătari, profesori, polițiști, biochimiști și o Delia bucătăreasă aseară la „X Factor”

O pleiadă de meserii și-a făcut loc vinerea aceasta pe scena „X Factor”. Concurenți care mai de care mai diferiți, cu momente dintre cele mai neașteptate, au încecat să convingă juriul că ei sunt cei care merită să meargă mai departe. Și dacă fiecare a ținut să-și etaleze talentul nici jurata Delia nu a stat deoparte, ci și-a răsfățat colegii cu musaca și griș cu lapte.

Florin și Minodora Tudor sunt frați. El este bucătar, iar ea biochimistă, dar amândoi au în comun pasiunea pentru muzică. Vineri seara la „X Factor” au concurat separat, iar cei patru jurați i-au apreciat în egală măsură. Amândoi au povestit că nu au deloc experiență în ceea ce privește scena și că până acum au cântat doar la karaoke. Uimiți de acest lucru, pentru că amândoi au cântat aproape ca niște profesioniști, jurații „X Factor” i-au trecut mai departe și i-au felicitat din tot sufletul.

 

Din duș, pe scena „X Factor”. Așa s-ar putea rezuma parcursul musical de până acum al Roxanei Mureșan. Plină de energie, deschisă, veselă și lipsită de inhibiții, tânăra a recunoscut că nu a mai cântat nicăieri până acum. Și-a dat seama că are voce la duș, unde obișnuiește să cânte, și astfel i-a venit ideea să vină la preselecțiile emisiunii de la Antena 1. A învățat o singură piesă și s-a prezentat la audiții. Iar numărul ei i-a uimit de-a dreptul pe jurați prin perfecțiunea lui. „Am un top 10 preferați anul ăsta. Ești printre ei”, i-a spus Delia acesteia.

Muzica nu are vârstă, iar Ștefan Căpraru, pe numele de scenă Oscar, a arătat asta aseară la „X Factor”. Puștiul de 14 ani a mizat pe naturalețe și dezinvoltură și a ținut să-și prezinte opera: rap pe versuri proprii, prin care atrage atenția asupra greșelilor din sistemul de învățământ românesc. Delia l-a aplaudat pentru curaj și a felicitat-o pe mama băiatului pentru felul în care l-a crescut, iar ceilalți jurați au completat-o felicitându-l pe Oscar pentru tot ceea ce face.

 

„Ești illegal de frumoasă”, i-a spus Deliei Florin Gherman, un polițist din Baia Mare care în timpul liber cântă. Cooptat într-o trupă de muzică folclorică, acesta și-a încercat norocul și la „X Factor”, însă cei patru mentori nu au fost convinși. Același lucru s-a întâmplat și în cazul Oanei Purdel, care, la 47 de ani, vrea să arate că nu e niciodată târziu să-ți urmezi pasiunile: deși s-a pregătit cu un număr inspirat din filmul „Al cincilea element”, aceasta nu a mers mai departe.

Pentru profesorul Edwin Enyesobi, jurații au cerut o a doua interpretare, acapella, pentru care nu au stat pe gânduri și s-au transformat în backing vocals. Iar pe Cezar Dometi l-au felicitat cu tot sufletul și, deși nu a dorit să recunoască faptul că a mai fost la „Factor”, l-au apreciat cu laude ce i-au smuls concurentului lacrimi de bucurie. „Aș vrea să te trimit direct în galele live”, i-a spus Delia.

 

Letiția Roman a fost una dintre revelațiile serii, mai ales că la vârsta ei, 14 ani, a cântat ca un adevărat artist lansat. „Nu e o voce de 14 ani”, a remarcat admirativ solistul de la Carla’s Dreams, în timp ce Ștefan Bănică a ținut să puncteze că „e impresionant pentru vârsta ta”.

Concurenții din ediția din 21 octombrie care intră în aplicația „X Factor” și pot fi votați timp de 24 de ore sunt: Roxana Mureșan, Răzvan și Alecu, Mihai Lorin Stănescu, Letiția Roman, Florin Tudor, Minodora Tudor, Alesia Bumb, Vasile Răducan, Edwin Enyesobi, Ștefan Copraru a.k.a. Oscar, Cezar Dometi.

 

Foto Credit: Antena 1

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns