Connect with us
 

Aseară la PRO TV a început în forţă o nouă emisiune CLIPA DE FERICIRE prezentată de jurnalista AMALIA ENACHE. De la pupitrul ştirilor jurnalista a prezentat un altfel de show, plin de poveşti extraordinare, toate într-un studio grandios! 

Amalia Enache, gazda emisiunii, le-a prezentat telespectatorilor oameni extraordinari! Rând pe rând au intrat în platou și și-au trăit povestea fericită: Sebastian Crăciun, Roman Petrușca, Ecaterina Simion, Andrada Buldum și Monica Oprea.

Povestea emoționantă a lui Sebastian, băiețelul care se luptă cu o boală groaznică dar care a reușit să vadă partea frumoasă a vieții și să își folosească intelingența pentru a-și ajuta părinții, a fost prezentată în prima ediție Clipa de fericire: „Pentru mine boala nu există! Eu trebuie să îmi trăiesc viața, voi trebuie să vă trăiți viața! Trebuie să trăiești viața la maxim!”. 

CLIPE DE FERICIRE PRO TV

CLIPA DE FERICIRE
PRO TV

Sebi are deja trei volume de poezii publicate, pe care le folosește ca monedă de schimb pentru a-și plăti tratamentul și este un exemplu de optimism, inteligență și simț al umorului în fața greutăților vieții: „Sunt un om norocos, cu o familie frumoasă și cu o viață frumoasă și totul în jurul meu este frumos și așa ar trebui să vadă oricine!”.

După ce ani de zile și-a petrecut ziua de naștere și cele mai importante sărbători la recuperare, dorința lui Sebi de a avea o petrecere surpriză s-a îndeplinit. O librărie întreagă plină cu volumele lui, un tort mare, confetti și mulți oameni care îl apreciază au fost acolo special pentru el. A dat autografe ca un adevărat autor și le-a mulțumit celor prezenți așa cum știe el mai bine, printr-o poezie: „Ce poate fi mai pur, mai omenesc, decât să spui un simplu Mulțumesc? Celor ce fac ca viața ta să fie luminoasă, ca o stea. E greu să știi că orice vrei, chiar mersul, se măsoară în lei!”. 

Roman Patrusca CLIPA DE FERICIRE

Roman Patrusca
CLIPA DE FERICIRE

Roman Petrușca, singurul elev din județul Sibiu care a luat nota 10 la examenul de Bacalaureat, a primit în schimbul sacrificiului său pentru studiu, o clipă de fericire. Roman a renuțat la pasiunea lui pentru fotbal și s-a dedicat școlii, însă, ieri seară, i-au fost alături colegii din echipa în care a jucat opt ani și antrenorul său.

Ecaterina Simion, o învățătoare care practică această meserie de 28 de ani din pasiune, și-a trăit visul de a fi actriță, însă nu singură! Alături de ea au fost Carmen Tănase și Elvira Deatcu. Generații întregi pe care le-a învățat i-au fost alături în platou și i-au transmis mesaje de încurajare, care au emoționat-o până la lacrimi: „Pentru mine este cea mai mare fericire să mă întâlnesc cu ei, să vorbesc cu ei. Asta îmi doresc și acum de la generațiile acestea!”.

În doar o oră de repetiții, Ecaterina, Carmen Tănase și Elvira Deatcu au pus în scenă un moment extraordinar, pe o piesă legendară, Ani de liceu, care a adus în platou o explozie de energie și bună dispoziție.

Andrada Buldum, o fată de numai 14 ani cu care viața nu a fost deloc darnică, este determinată să devină campioană olimpică la kaiac-canoe: „Sunt un copil ca orice alt copil. Nu am tot ce îmi doresc, dar mă mulțumesc cu ceea ce am!”.

Ecaterina Simion CLIPA DE FERICIRE

Ecaterina Simion
CLIPA DE FERICIRE

Andrada este un exemplu de luptătoare, care și-a trăit Clipa de fericire ieri seară când a întâlnit-o pe Elisabeta Lipă, modelul ei în viață. Pe lângă întâlnirea cu Elisabeta, ea a primit și echipamentul de care are nevoie la început de drum către campionatul olimpic.

Momentul Andradei a fost unul de dublă bucurie. Elisabeta Lipă a trăit și ea Clipa de fericire, când în platoul emisiunii a pășit antrenoarea care i-a deschis drumul spre câștigarea campionatului olimpic, Ileana Pavel: „La orice m-aș fi așteptat, dar să o văd pe Ileana în platou… E o surpriză foarte mare pentru mine!”.

Monica Oprea este un exemplu de recunoștință pentru a doua șansă la viață, care i-a fost oferită de părinții lui Robert, un băiețel de 7 ani, devenit înger donator ce a salvat trei vieți prin gestul de altruism extraordinar făcut de părinții lui.

Andrada Buldum CLIPA DE FERICIRE

Andrada Buldum
CLIPA DE FERICIRE

[nextpage title=”DETALII PE URMATOAREA PAGINA!”]

Cea mai mare dorință a Monicăi, dar și a Mihaelei, mama lui Robert, a fost de a se cunoște. Monica își dorea să le mulțumească personal pentru a doua șansă primită, iar Mihaela să mai strângă încă o dată în brațe o parte din copilul ei: „Chiar dacă ce am putut să donăm există într-un corp străin, celulele alea sunt ale lui personale!”, a spus Mihaela.

Întâlnirea emoționantă dintre cele două mame a fost una plină de blândețe și lacrimi: „Sincer, în ochii tăi e așa o sclipire de copil!”, i-a spus Mihaela, mama lui Robert, Monicăi. În platoul emisiunii au venit toți cei trei care au primit viață de la Robert și s-au cunoscut pentru prima dată. Împreună au urmărit mesajul de la Mihaela și au aflat vestea minunată că este însărcinată pentru a doua oară. Un miracol care i-a răsplătit bunătatea izvorâtă dintr-o durere sfâșietoare.

Clipa de fericire își propune să aducă în prim plan valoarea adusă de fericirea adevărată, emoția aceea atât de intensă, încât este molipsitoare și reușește să treacă de bariera televizorului, până la cei de acasă!

Amalia Enache - Clipa de fericire

Amalia Enache – Clipa de fericire

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Gianina Corondan revine in televiziune, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Gianina Corondan va intra în culisele “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al 13-lea sezon al show-ului care începe, din 8 septembrie, la Antena 1, și le va arăta telespectatorilor ce se ascunde în spatele fiecărei transformări pe care o vor realiza Connect-R, Alexandra Velniciuc, Romică Țociu, Ana Baniciu și Raluka, Mihai Trăistariu, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghișan, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, și Jean de la Craiova.

De ceva vreme, am pornit într-o călătorie incredibil de interesantă în lumea oamenilor care muncesc cu spor. Fac Vizite de lucru în fabrici, ONG-uri etc. Și iată că am fost invitată să fac o Vizită de lucru și în fabrica “Te cunosc de undeva!”, fapt care m-a bucurat foarte tare, căci voi vedea cum se transformă artiștii cunoscuți în alți artiști cunoscuți, dar și ce ar trebui eu să fac în cazul în care aș vrea să mă pun în pielea lor. Sunt prietena lor aici, dar și curioasa de serviciu! Voi fi la antrenamente, la repetiții, în spatele scenei, la cabine, în camera transformărilor, spune Gianina, entuziasmată.

După antrenamentele la care a luat deja parte, Gianina și-a făcut o primă impresie despre concurenții acestui sezon. “Ei spun că sunt emoționați și că le e foarte greu, dar eu îi văd foarte relaxați. A, și mănâncă pe sistem nervos”, mai spune ea, amuzată.

Ce va surprinde Gianina Corondan în culisele show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 8 septembrie, în cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Octavian Strunilă, dezvăluiri inedite din Madagascar, la Ultimul Trib

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Octavian Strunilă se află la peste 7.000 de kilometri distanță de România, în Madagascar, acolo unde au loc filmările pentru ”Ultimul Trib”, show ce va fi difuzat de Antena 1 în aceastã toamnã.

Deși prin natura show-ului, concurenții sunt cei care vor fi supuși unor încercări grele, nici pentru prezentatorul emisiunii lucrurile nu par să fie prea simple: ”E foarte frumos în Madagascar, dar sunt tot felul de vietăți ciudate, nu știi ce zboară în jurul tău, nu știi ce gândaci, șopârle găsești noaptea în cameră. Şi nu glumesc, mici șopârle foarte prietenoase găsesc în fiecare seară în camerã, ori pe pereți, ori când dau cearşaful la o parte. Câte o mică prietenă șopârlițã, povesteşte amuzat prezentatorul show-ului.

Cei care s-au înscris în această aventură exotică au trecut prin schimbări bruște, căci climatul, șocul cultural, condițiile dificile și jocurile extrem de solicitante sunt doar o parte dintre cãrora  concurenții au fost nevoiți să le facă față încă din prima zi: ”Unii dintre ei dorm pe o plajă pustie, alții dorm într-un sat alături de localnici, iar satul respectiv nu are nici măcar curent electric”, mărturisește prezentatorul show-ului. Cu toate acestea, se pare că dorința de a învinge este mai mare ca orice impediment, iar concurenții își găsesc resurse necesare să continue această experiență exotică: ”Străinii care sunt alături de noi, echipa ce ne ajută cu montarea jocurilor, formată din oameni care vin din toată lumea- Belgia, Columbia, Brazilia, Argentina, a fost foarte mirată. Chiar ei au spus că nu au mai văzut până acum concurenți atât de descurcăreți, în toate țările în care au filmat acest format.

Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Trucuri și dans grecesc, roast, acrodance și gimnastică ritmică, pe scena de la “Next Star”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Sâmbătă, în cea de-a zecea ediție a show-ului “Next Star” din actualul sezon, cei mai talentați copii vin în fața juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa cu momente artistice dintre cele mai diverse: de la dans grecesc, roast și gimnastică ritmică, la acrodance, demonstrație de trucuri și un număr cu bețe muzicale.

Ultima ediție înaintea finalei de popularitate și a Marii finale aduce în fața publicului copii din mai multe zone ale țării, dornici să impresioneze cu talentul lor. Desiss (13 ani), din Galați, a pregătit un număr muzical pe care-l va susține cu ajutorul unui mecanism care dă impresia că pe scenă, lângă ea, se mai află doi colegi. Ea va trebui să cânte “Daddy Cool”, unul dintre hit-urile trupei Boney M, în timp ce mânuiește solicitantul mecanism. “Am muncit extrem de mult pentru momentul pe care-l voi prezenta la Next Star” și sper ca juriul să aprecieze”, spune concurenta.

Matei, în vârstă de 12 ani, din București, și-a propus să-i facă pe cei trei jurați, Dorian Popa, Lidia Buble și Pepe, să sară de pe scaune cu numărul său. Pentru asta, concurentul se va folosi de tot felul de trucuri. Dacă va reuși el să obțină ce și-a propus, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbăta aceasta.

Cel mai mic concurent al serii se numește Andrei, are șase ani și este din Hârșova, județul Constanța. El vine în fața juriului cu un dans grecesc, pe care-l va executa alături de o trupă de dansatori profesioniști.

Roast-ul, care s-a regăsit pentru prima dată la “Next Star” începând cu acest sezon, nu va lipsi din program nici sâmbăta aceasta. De data asta, jurații, prezentatorul Dan Negru și co-prezentatorul Șerban Copoț vor fi luați la rost de Andreea (12 ani), din comuna Schitu Duca, județul Iași, o concurentă pasionată de actorie și limba rusă. “La roast e vorba de autoironie. Știi sau nu știi de glumă. Cel mai bine e să intri în joc și mai bine râzi tu de tine decât să râdă altul”, spune Pepe. Cum vor gusta glumele despre ei jurații și prezentatorii, rămâne de văzut sâmbătă, de la ora 20.00.

De asemenea, pentru prima dată pe scena de la “Next Star” se va desfășura un moment cu bețe muzicale. Se numesc așa pentru că fiecare dintre ele reprezintă o notă muzicală. Momentul va fi executat de “Boem Stars”, un grup de copii foarte încrezători în ceea ce vor face pe scenă. “Ceea ce am pregătit este ceva ce nu a mai văzut nimeni și sperăm să impresionăm juriul”, spun ei.

Cine sunt ceilalți copii care vor urca pe scenă, dar și cine va fi câștigătorul serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 18 august, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Next Star” prezentată de Dan Negru.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending