Connect with us

Reality Show

Follow UP: Dragonul Verde trimite toate cele trei echipe în semifinala ,,Asia Express”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Ediția de aseară a celui  mai dur reality show i-a trecut pe concurenți prin toate stările, de la disperare și deznădejde, la entuziasmul de a ajunge cât mai aproape de marele premiu final de 30.000 de Euro.

Misiunile nu au fost deloc ușoare, iar Proba Amuletei i-a trimis în ringul de box, unde s-au luptat corp la corp pentru a-și salva locul în competiție. După multă presiune, nervi și dispute în interiorul fiecărei echipe, jocul a avut un final norocos pentru ultima echipă ajunsă la punctul de control. Vica Blochina și Daniela Crudu au fost salvate de Dragonul Verde și vor continua competiția, având încă o șansă la titlul ,,Asia Express”.

 

Startul ediției a fost diferit pentru toate cele trei echipe. Dacă Raluka și Ana, ce au ocupat primul loc luni seară, au beneficiat de transport de lux către punctele de control (un autobuz cu aer condiționat și internet), Vica și Daniela au pornit în cursă apelând încă o dată la autostop. Ultimii ajunși, Liviu și Andrei au fost nevoiți să plece pe ultimul loc, după un tur prin Templul Ororilor în care au purtat cele două căciuli primite ca ,,handicap”. Prima provocare a zilei a fost o misiune ce putea fi îndeplinită pe tot parcursul zilei, dar pentru care concurenții au fost nevoiți să apeleze la rapiditate și să fie atenți la detalii. Fotografiile zâmbărețe impuneau ca vedetele să refacă o serie de poze, ținând cont de un set de indicații. Dacă până la primul punct de control au avut nevoie de două poze pentru a primi următorul indiciul, la cel final concurenții au fost nevoiți să le predea pe toate, pentru a putea fi înregistrați. Astfel, cei șase au căutat pe străzile aglomerate ale Thailandei localnici care s-au alăturat aventurii lor:  femei însărcinate, grupuri mari și oameni cu trăsături distinctive, ce au intrat fiecare în jocul pozelor.

 

De la poze, vedetele au trecut la cântat. Având la dispoziție o mașină specială de karaoke, echipele au pornit un adevărat show pe patru roți, încercând să convingă trecătorii să li se alăture. Dificultatea probei a stat în faptul că mașina se deplasa doar dacă localnicii cântau, iar reticența lor i-a făcut de multe ori pe concurenți să preia microfonul și să improvizeze pe o melodie fără ritm, ale cărui versuri erau în thailandeză. Misiunea a stârnit cele mai spumoase reacții, iar echipele au întâlnit printre cei mai diferiți localnici. Dacă Raluka și Ana s-au distrat alături de o familie pasionată de karaoke, iar Liviu Vârciu a ajuns să cânte alături de un câine, Vica și Daniela au trecut prin momente grele când au luat în mașină o vânzătoare de pește. Cu toate acestea, toți au dus la bun sfârșit provocare și s-au grăbit să ajungă spre punctul de control ce l-ar fi putut garanta participarea la recompensă.

 

În Proba Amuletei au jucat cele două echipe de fete, ajunse primele în fața Ginei cu misiunea pozelor îndeplinită. Sportul național thailandez, boxul, a fost provocarea cea mai mare a concurentelor, care s-au aventurat în ring și au luptat crâncen pentru a-și salva locul în joc și pentru a câștiga bonusul de 2.000 de Euro. Deși fetele nu au făcut o demonstrație adevărată de muay thai, ci au fost nevoite să spargă niște baloane de pe protecțiile puse la dispoziție, lupta nu a fost deloc una ușoară: ,, Am simțit că leșin, am căzut, m-am lovit. Eu nu mai pot să joc așa.”, afirma Ana Baniciu. Rivalități date pe față, lacrimi, lupte corp la corp și o transformare incredibilă a jucătoarelor din ring ce și-au dorit cu tot dinadisul să își adjudece misiunea, toate acestea au condimentat Proba Amuletei. În final, Vica Blochina și Daniela Crudu au fost declarate câștigătoare și au stabilit o premieră, obținând prima amuletă din acest concurs: ,,Pe câmpul de luptă nu ai cum să te distrezi. În competiție nu te poți controla. Cine este mai puternic să câștige.”, afirma Vica.

 

Plecarea spre ultimul punct de control a fost stabilită de un joc al mimei, unde Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au descurcat cel mai rapid. La doar două minute distanță au plecat Raluka și Ana Baniciu, urmate fiind de Vica și Daniela. La punctul de întâlnire final, primele două echipe au fost penalizate cu câte 5 minute, deoarece nu au respectat în totalitate indicațiile Fotografiilor Zâmbărețe, dar acest lucru nu a schimbat clasamentul jocului. Vica și Daniela au ajuns pe ultimul loc, dar au fost salvate de Dragonul Verde și au primit încă o șansă la lupta pentru marele premiu ,,Asia Express”.

 

După mai mult de 4500 de kilometri parcurși prin patru țări diferite de pe teritoriul asiatic, trei echipe vor ajunge în semifinala celui mai dur reality show, unde tensiunea și pulsul competiției va crește constant. Urmează ultimele încercări pentru echipe, ultimele misiuni și cele mai diferite strategii, căci edițiile de săptămâna viitoare vor stabili definitiv clasamentul ,,Asia Express”. Cine va învinge și cine va rămâne doar cu amintirea unei experiențe unice, telespectatorii Antena 1 vor vedea luni și marți, de la 20:00.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

Madagascar le-a pregătit concurenților de la „Ultimul Trib” cele mai provocatoare concursuri

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Jocurile pregătite pentru cei 21 de concurenți curajoși înscriși în Ultimul Trib” nu sunt o provocare doar pentru toate calitățile lor, ci și pentru echipa dedicată care le concepe și care încearcă să îi surprindă de fiecare dată cu noi sarcini, din ce în ce mai dificile.

O echipă formată din 40 de persoane de pe mai multe continente lucrează zilnic contra-cronometru pentru a pregăti jocurile extrem de solicitante de al căror rezultat depinde soarta fiecărui trib din Madagascar. De la decor sau steaguri și până la fiecare element necesar jocurilor, toate acestea sunt făcute manual în fiecare locație într-un timp record, astfel că nici un joc nu seamănă cu altul, iar orice încercare a concurenților de a-și crea o strategie este îngreunată.

Astfel, membrii echipei construiesc pontoane plutitoare din lemn, împletesc funii sau decupează decorațiuni din bambus, țes perne sau construiesc care, totul folosind resurse locale. La final, un pictor din echipă decorează totul cu însemne cu specific malgaș. Pentru ca totul să fie posibil, a fost nevoie de peste 2.000 de stâlpi de lemn lungi de patru metri și cu diferite grosimi, de peste 600 de stâlpi de bambus, 1.200 de bucăți de placaj de lemn și peste 100.000 de cuie și șuruburi pentru a fixa totul la un loc.

„Jocurile sunt foarte grele, foarte dure, implicã atât efort fizic, cât şi un psihic foarte puternic. Concurenţii au nevoie de concentrare maximã, iar asta nu e tocmai uşor, mai ales cã unii dorm într-un sat malgaş, care nu are nici mãcar curent electric, alţii pe o plajã pustie…”, declarã Octavian Strunilã, prezentatorul show-ului.

Rezultatul va putea fi văzut, în reality-show-ul ”Ultimul Trib”, din această toamnă, la Antena 1. ”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Exatlon isi face echipa pentru sezonul 2! Cine sunt primii concurenti?

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Silvia Stroescu, campioana olimpica la gimnastica, si Mirel Dragan, multiplu campion la Kempo, vor face parte din echipa Faimosilor, in cel de-al doilea sezon „Exatlon”, care va incepe in aceasta toamna, la Kanal D

„Exatlon”, reality-ul revolutionar, care a impus un nou trend in piata TV din Romania si a redeschis apetitul romanilor pentru competitie sportiva, revine in aceasta toamna la Kanal D si arunca in lupta nume grele ale sportului romanesc.

Au adus medalii Romaniei si si-au facut fericiti compatriotii in nenumarate randuri, iar acum vin sa isi dovedeasca, inca o data, in fata intregii tari, valoarea sportiva si umana. Silvia Stroescu, campioana olimpica la gimnastica, si Mirel Dragan, multiplu campion national, european si mondial la Kempo, vor concura in echipa Faimosilor pe traseele complicate din Republica Dominicana. Foarte bine pregatiti fizic si psihic, cu un istoric impresionant al competitiilor la care au participat si au castigat, acesti minunati sportivi abia asteapta sa concureze in acest reality intens, demn de o adevarata Olimpiada.

Silvia Stroescu a obtinut aurul olimpic, cu echipa de gimnastica a Romaniei, la Atena, in 2004. In acelasi an, devenea campioana europeana, cu echipa, la Campionatele Europene. In 2001, Silvia Stroescu aducea, de asemenea, medalia de aur Romaniei la Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistica de la Gent (Belgia). Sportiva are in palmares 24 de titluri internationale si 17 titluri nationale.

Am urmarit primul sezon <Exatlon> si am remarcat ca este o emisiune care promoveaza sportul si valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, in aceasta competitie. Consider ca este o adevarata provocare, atat din punct de vedere al aptitudinilor, al pregatirii fizice, cat si din punct de vedere al confortului cotidian. Va trebui sa imi demonstrez mie insami ca ma pot adapta la conditii diferite de efort si de convietuire. Imi lipsesc foarte mult cantonamentele, antrenamentele si competitia in sine, lucruri pe care le voi retrai, cu siguranta, la <Exatlon>”, a declarat Silvia Stroescu.

Multiplu campion mondial, european si national la Kempo, Mirel Dragan se alatura echipei Faimosilor de la „Exatlon”, gata sa demonstreze si pe traseele complicate din Dominicana ca spiritul de competitie si dorinta de a castiga sunt cei mai buni antrenori. Mirel Dragan este unul dintre cei mai valorosi si consecventi luptatori de Kempo din Romania. Are in palmares 14 trofee de campion mondial, a luptat in cele mai importante competitii din Europa, Asia si SUA.

Am mari asteptari de la mine, in cadrul acestei competitii extraordinare, si sper ca eu sa fiu castigatorul <Exatlon>. Ambitia, rezistenta si viteza  vor fi atuurile mele. Am 26 de ani de cand practic sport, asa ca voi face fata cu brio conditiilor din Republica Dominicana. Slabesc cate 16 kg pentru un meci, atunci cand ma pregatesc pentru acesta, asa ca nu cred ca imi va fi foarte greu sa ma adaptez acolo”, a declarat sportivul.

„Exatlon” a marcat o noua etapa in istoria formatelor relity, prin veridicitate, competitie suta la suta autentica. Si in aceasta toamna, telespectatorii vor putea urmari aproape in timp real cee ce se va intampla in aceasta confruntare unica, cu probe dificile, menite sa le testeze concurentilor pregatirea fizica si, mai ales, psihica. Noul sezon „Exatlon”, care va incepe in toamna aceasta, la Kanal D, promite sa fie unul cel putin la fel de intens ca primul, cu concurenti puternici, determinati si pregatiti sa dea totul pe traseele spectaculoase din Republica Dominicana.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu luptă pentru premiul ”Poftiți la Nea Mărin” cu un scop caritabil

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Premiul de 2.000 de euro, oferit câștigătorilor în fiecare ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, le determină pe vedete să lupte aprig, chiar dacă sarcinile pe care le au de îndeplinit îi pun de multe ori în încurcătură.

Rivalii lui Nea Mărin, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, nu și-au adjudecat până acum nicio victorie, însă asta nu îi oprește să caute cele mai eficiente soluții pentru a-și administra profitabil afacerea de la malul Mării Negre. Începând cu seara aceasta, de la 20:00, cei doi mărturisesc că au un motiv în plus să lupte, recunoscând că eforturile lor au la bază un scop caritabil.

Liviu Vârciu a fost impresionat de soarta unui băiețel pe care l-a cunoscut în tabăra lu Nea Mărin, iar neajunsurile familiei și traiul lor modest l-au impins să caute o metodă de a-i ajuta. Ce nu am putut eu să suport este că salteaua pe care dormeau copiii era umedă. Atunci îți dai seama că poți să faci ceva pentru niște oameni cu puțin, dar pentru ei să însemne mult. Dacă noi câștigăm acești 2.000 de euro, pe care ni-i dorim foarte tare, vrem să îl zăpăcim pe Nea Mărin în primul rând, dar să facem și un bine,vom munci și mai mult, ne vom concentra și tare.”, a declarat Liviu.

Tocmai din acest motiv, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu își doresc să învingă în cea de-a șasea ediție a reality show-ului, chiar dacă adversarii lor nu le dau prea multe șanse: ”Vrem să îi demonstrăm lui Nea Mărin că suntem capabili să facem mai mulți bani decât el ar putea să facă vreodată.”

În tabăra adversă, Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Nicolai Tand și Cătălin Oprișan luptă alături de Nea Mărin. Prezența chef-ului maramureșean în echipă o încântă și îi dă încredere Marlenei, fostă finalistă ”Chefi la cuțite”, ce este convinsă că un aliat cu o experiență vastă în bucătărie va garanta succesul afacerii administrate de Nea Mărin. Până la verdictul final, însă, vedetele mai au de trecut prin multe peripeții care vor face deliciul telespectatorilor Antena 1, începând cu seara aceasta, de la ora 20:00, în cea de-a șasea ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending