HomeTELEVIZIUNEEmisiuniFollow UP „Temptation Island – Insula iubirii”: Cum au petrecut cuplurile din cel mai tare reality show al verii!

Follow UP „Temptation Island – Insula iubirii”: Cum au petrecut cuplurile din cel mai tare reality show al verii!

Miercuri, 22 iunie, patru dintre cuplurile de la „Temptation Island – Insula iubirii” au făcut bungee jumping, salturi cu paraşuta, s-au dat cu tiroliana şi au înotat cu rechinii în Pattaya. La Purimuntra, Maria şi Hamude, Francesca şi Saşa au câștigat probele unui concurs care le-a permis să viziteze unul dintre cele mai frumoase locuri ale Thailandei. Dacã la aflarea premiului s-au bucurat cu toţii, odatã ajunşi acolo, emoţiile i-au copleşit. 

Dintre toţi, doar Hamude a avut curaj sã sarã cu coarda, strigând în momentul saltului „Lore, te iubesc! Pentru tine fac asta!” și stârnind astfel admiraţia tuturor. Declarațiile sale vor fi cu atât mai emoționante cu cât pe cealaltă insulă, ispita Sorin va reuși să câștige prietenia Loredanei. Noul lor date le va prilejui consolidarea relației pe care o au deja și pe care Sorin se simte încurajat să o proiecteze în viitor. Mai mult decât atât, pentru că Sorin reușește să-i fure Loredanei un sărut, tot ea este cea care-i cere clemență lui Hamude: „M-a prins și nu mai voia să îmi dea drumul. Sper ca Hamude să înțeleagă. Să se joace și el, că nu mă supăr!”, spune Loredana cu nonșalanță la testimoniale.

Cîștigător și el al concursului, Saşa nu are însă curaj sã sarã cu coarda. „Nu pot, mi se face rãu de la înãlţime”, spune el echipei, spre amuzamentul Mariei: „E penibil, are tatuat un pilot şi îi e fricã sã sarã. Este ca un copil. El e cel mai bun exemplu cã bãrbaţii nu se maturizeazã niciodatã!””, a mãrturisit ispita.

Pe cealaltă insulă, la Minitel, același consurs i-a desemnat câștigători pe Elena şi Tomiţã, care şi-au exprimat entuziasmul de a participa la întâlnirea privatã. Alice, cea de-a doua câştigãtoare, a refuzat saltul cu paraşuta de la 2000 de metri propus de echipã și le-a cedat locul Medanei şi lui Matei. Elena însă nu a fost deloc fericită să-i vadă pe cei doi sărind împreună.

Tot aseară, Medana a hotărât sã spunã lucrurilor pe nume, cu atât mai mult cu cât Matei a înţeles trei lucruri esențiale despre ea: cã viaţa ei o nemulţumeşte, cã viseazã la altceva şi crede cã nu are puterea de a schimba cursul lucrurilor. Medana este în primul rând prizoniera propriei frici, iar dubiul ei pare sã fie generat de doi factori importanţi: confortul vieţii stabile pe care o are alãturi de Robi şi dorinţa ei de altceva. „Îmi doresc altã viaţã”, au fost cuvintele rostite de Medana, cuvinte care, în cel mai scurt timp, cu ajutorul ceremoniei focului vor ajunge  şi la urechile iubitului ei.

Matei a mãrturisit cã e dispus sã o ajute pe Medana: „Vreau sã îi ofer exact ceea ce îşi doreşte. Sã vadã şi un mic crâmpei din ce înseamnã viaţa asta în care faci absolut tot ce îţi place ţie”, a mãrturisit ispita. Planul lui pare cã a funcţionat perfect, în urmãtoarele 24 de ore Medana trãind cele mai intense momente de pe insulã: cel în care şi-a dezvãluit nemulţumirea faţã de viaţa ei actualã, dubiul în legãturã cu viitorul ei şi saltul cu paraşuta de la 2000 de metri. Fãrã sã-i mãrturiseascã nimic iubitului ei, Medana începe sã se comporte ca un om care a luat o decizie, aceea de a experimenta extremul, iar saltul cu paraşuta de la 2000 de metri, pe care il face alãturi de ispitã este un simbol al curajului de a trãi liber, un salt dintr-o relaţie ce dureazã de aproape zece ani.

La ceremonia focului unde află cã iubita lui e frustratã de viaţa prea monotonã pe care o trãieşte, vizibil tulburat, Robi spune cu tristețe: „Am impresia cã am stat cu o persoanã pe care nu o cunosc!”. Chiar dacă a simțit un dor nebun față de Medana, Deea a reușit să-i îndepărteze gândurile negre lui Robi și să-l scoată din starea de frustrare, tristețe și inerție în care se complăcea.

La rândul lui, Alin a mărturisit că e convins că nu îi va mai da nicio șansă iubitei sale, Alice și că lucrurile dintre ei sunt iremediabil stricate.

DEEA

DEEA

Francesca Feraru

Francesca Feraru

Maria Ilioiu

Maria Ilioiu

Ramona Osz

Ramona Osz

GEORGE BALOGH

GEORGE BALOGH

MARIUS GOGOASE

MARIUS GOGOASE

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns