Connect with us

Emisiuni

Follow UP „Temptation Island – Insula iubirii”: Cum au petrecut cuplurile din cel mai tare reality show al verii!

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Miercuri, 22 iunie, patru dintre cuplurile de la „Temptation Island – Insula iubirii” au făcut bungee jumping, salturi cu paraşuta, s-au dat cu tiroliana şi au înotat cu rechinii în Pattaya. La Purimuntra, Maria şi Hamude, Francesca şi Saşa au câștigat probele unui concurs care le-a permis să viziteze unul dintre cele mai frumoase locuri ale Thailandei. Dacã la aflarea premiului s-au bucurat cu toţii, odatã ajunşi acolo, emoţiile i-au copleşit. 

Dintre toţi, doar Hamude a avut curaj sã sarã cu coarda, strigând în momentul saltului „Lore, te iubesc! Pentru tine fac asta!” și stârnind astfel admiraţia tuturor. Declarațiile sale vor fi cu atât mai emoționante cu cât pe cealaltă insulă, ispita Sorin va reuși să câștige prietenia Loredanei. Noul lor date le va prilejui consolidarea relației pe care o au deja și pe care Sorin se simte încurajat să o proiecteze în viitor. Mai mult decât atât, pentru că Sorin reușește să-i fure Loredanei un sărut, tot ea este cea care-i cere clemență lui Hamude: „M-a prins și nu mai voia să îmi dea drumul. Sper ca Hamude să înțeleagă. Să se joace și el, că nu mă supăr!”, spune Loredana cu nonșalanță la testimoniale.

Cîștigător și el al concursului, Saşa nu are însă curaj sã sarã cu coarda. „Nu pot, mi se face rãu de la înãlţime”, spune el echipei, spre amuzamentul Mariei: „E penibil, are tatuat un pilot şi îi e fricã sã sarã. Este ca un copil. El e cel mai bun exemplu cã bãrbaţii nu se maturizeazã niciodatã!””, a mãrturisit ispita.

Pe cealaltă insulă, la Minitel, același consurs i-a desemnat câștigători pe Elena şi Tomiţã, care şi-au exprimat entuziasmul de a participa la întâlnirea privatã. Alice, cea de-a doua câştigãtoare, a refuzat saltul cu paraşuta de la 2000 de metri propus de echipã și le-a cedat locul Medanei şi lui Matei. Elena însă nu a fost deloc fericită să-i vadă pe cei doi sărind împreună.

Tot aseară, Medana a hotărât sã spunã lucrurilor pe nume, cu atât mai mult cu cât Matei a înţeles trei lucruri esențiale despre ea: cã viaţa ei o nemulţumeşte, cã viseazã la altceva şi crede cã nu are puterea de a schimba cursul lucrurilor. Medana este în primul rând prizoniera propriei frici, iar dubiul ei pare sã fie generat de doi factori importanţi: confortul vieţii stabile pe care o are alãturi de Robi şi dorinţa ei de altceva. „Îmi doresc altã viaţã”, au fost cuvintele rostite de Medana, cuvinte care, în cel mai scurt timp, cu ajutorul ceremoniei focului vor ajunge  şi la urechile iubitului ei.

Matei a mãrturisit cã e dispus sã o ajute pe Medana: „Vreau sã îi ofer exact ceea ce îşi doreşte. Sã vadã şi un mic crâmpei din ce înseamnã viaţa asta în care faci absolut tot ce îţi place ţie”, a mãrturisit ispita. Planul lui pare cã a funcţionat perfect, în urmãtoarele 24 de ore Medana trãind cele mai intense momente de pe insulã: cel în care şi-a dezvãluit nemulţumirea faţã de viaţa ei actualã, dubiul în legãturã cu viitorul ei şi saltul cu paraşuta de la 2000 de metri. Fãrã sã-i mãrturiseascã nimic iubitului ei, Medana începe sã se comporte ca un om care a luat o decizie, aceea de a experimenta extremul, iar saltul cu paraşuta de la 2000 de metri, pe care il face alãturi de ispitã este un simbol al curajului de a trãi liber, un salt dintr-o relaţie ce dureazã de aproape zece ani.

La ceremonia focului unde află cã iubita lui e frustratã de viaţa prea monotonã pe care o trãieşte, vizibil tulburat, Robi spune cu tristețe: „Am impresia cã am stat cu o persoanã pe care nu o cunosc!”. Chiar dacă a simțit un dor nebun față de Medana, Deea a reușit să-i îndepărteze gândurile negre lui Robi și să-l scoată din starea de frustrare, tristețe și inerție în care se complăcea.

La rândul lui, Alin a mărturisit că e convins că nu îi va mai da nicio șansă iubitei sale, Alice și că lucrurile dintre ei sunt iremediabil stricate.

DEEA

DEEA

Francesca Feraru

Francesca Feraru

Maria Ilioiu

Maria Ilioiu

Ramona Osz

Ramona Osz

GEORGE BALOGH

GEORGE BALOGH

MARIUS GOGOASE

MARIUS GOGOASE

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Iulia Vântur și Monica Bârlădeanu sunt împreună la Ferma vedetelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această seară, de la ora 20:30, telespectatorii au parte de multe surprize la Ferma vedetelor. Iulia Vântur este invitata Monicăi Bârlădeanu la fermă și vine pentru a le da sfaturi concurenților, pentru a vedea ce au reușit să construiască și cum se descurcă ei în condițiile date.

Plină de energie și voie bună, Iulia se va juca cu fermierii, va cânta, dansa și nu va scăpa nici de interviurile de la Ferma TV, luate cu dibăcie de Cosmin Natanticu. Atmosfera din fermă va fi una de sărbătoare și distracția va fi în floare, cât timp va sta Iulia în fermă. „M-am bucurat foarte mult să vin la fermă și să văd cum sunt noii fermieri! Monica este o gazdă foarte bună și un real sprijin moral de care au mare nevoie. Am găsit acolo un peisaj de poveste, o atmosferă foarte frumoasă și ne-am distrat împreună! Au muncit mult și se vede cât suflet au pus în transformarea fermei!”, a declarat Iulia.

„Am auzit că Iulia era în țară și ne-am gândit s-o invităm să treacă pe la noi prin fermă ca să îi prezint noua generație de concurenți cu care mă mândresc. Momentul în care ne-am așezat noi, ieșencele, în capul mesei a fost emoționant și pentru noi două, dar și pentru fermieri, iar complicitatea noastră a fost destul de derutantă pentru cei de la masă. Îi spusesem Iuliei, înainte de intrare, că vedetele noastre au ajuns în acel punct în care presiunea psihică te poate face să cedezi. Îi mulțumesc Iuliei pentru generozitatea cu care i-a motivat perfect să-și depășească limitele și să meargă mai departe.”, a declarat Monica.

Monica Bârlădeanu va intra în casă și îi va aduna pe toți la masă pentru a citi scrisoarea lăsată de Andrei Duban și pentru a le spune cine va fi următorul fermier șef ce își va alege servitorii și va trimite încă o persoană la duel.

Cine va fi, dar mai ales cum se va comporta fermierul săptămânii cu colegii săi, de la ce vor izbucni noi tensiuni în fermă și cine vor fi cei vizați pentru a deveni servitori rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, numai la PRO TV.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Cheloo, despre filmările la The Four – Cei 4: ”Cei care au plecat acasă au venit degeaba”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aflat din nou în postura de jurat, Cheloo mărturisește că este foarte atras de formatul ”The Four – Cei 4”, emisiune care va avea premiera pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1.  

Considerat de fiecare dată un jurat extrem de sincer, Cheloo mărturisește că tocmai acest lucru îl atrage în show-ul ”The Four – Cei 4”. Iar faptul că toți concurenții sunt nume deja cunoscute pe piața muzicală din România, face ca miza să fie cu atât mai mare. ”Mi se pare foarte deștept formatul, mai rămâne doar ca challengerii să vină și să își dorească. Dacă vin de complezență, pleacă acasă. Ei nu sunt niște nimeni și trebuie să se comporte ca atare. Ei nu vin aici să dea cu o piatră în apă. Cei care au plecat acasă au venit degeaba. Au fost câteva cazuri în care am fi putut să le dăm ocazia să intre la duel, dar nu am văzut convingere în ochii lor, nu am văzut dorință! Au venit să cânte și atât! Îți mulțumim, e gratuit, ne bucurăm că ai venit, ne umplem timpul, dar dacă vrei să fii aici, trebuie să transmiți o stare și nouă și celor din sală”, spune Cheloo.

Fiecare dintre ”Cei 4” are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.

Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reamintește concurenților că în fiecare ediție lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta!

Astfel, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Cei 4 vor fi pregătiți să lupte în fiecare ediție cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească șansa de a se duela.

Fiecare challenger care obține toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câștigătorul, votând prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

AICI EU SUNT VEDETA: Radu Sîrbu, de la O-Zone, se teme de fantome și ține mult la bibelourile din casă

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Joi, 22 martie, de la ora 20.00, la “Aici eu sunt vedeta”, Radu Sîrbu, component al trupei O-Zone, vine alături de fiica sa cea mijlocie, Eva (4 ani și jumătate), să le arate tuturor cât de bine se cunosc unul pe altul. Iar adorabila fetiță va spune diverse lucruri haioase despre celebrul său tată. 

O să mă aștept la surprize de la Eva, pentru că are o imaginație foarte bogată și, uneori, mă surprinde și pe mine cu ce zice”, mărturisește Radu.

Așadar, joia aceasta, micuța Eva va spune, printre altele, despre tati, că ține foarte mult la șosetele lui cu… pisicuțe și la bibelourile din casă, că pictează în timpul liber și că îi este frică de fantome.

Ce alte dezvăluiri va face micuța Eva, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 22 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending