HomeLIFE STYLEFORBES S-A LANSAT IN ROMANIA

FORBES S-A LANSAT IN ROMANIA

Cea mai bine vanduta revista de business-life din lume, Forbes, a fost lansata, miercuri seara, si in Romania.
forbes-revista-bussinies
La eveniment „au luat parte” si Donald Trump si Steve Forbes. Prin intermediul unei proiectii holografice 3D, desigur, informeaza Adevarul.
Alte prezente deloc de neglijat au fost Katarzyna Moreno, directorul editorial al editiilor internationale Forbes, Leszek Balcerowicz, fost ministru de Finante al Poloniei, omul care in anii ’90 a introdus „terapia de soc” si Edmund Phelps, laureat al Premiului Nobel pentru Economie in 2006.

La eveniment au mai luat parte Ilie Nastase, Ion Tiriac si Dinu Patriciu. Omul de afaceri Dinu Patriciu a tinut sa spuna cateva cuvinte despre criza: „Dupa acest moment de turbulenta, ne vom intoarce la batranele reguli ale capitalismului, deoarece de ele se leaga o societate si o economie sanatoase”.

Adriana Halpert, redactor sef Forbes, a spus ca „intrarea Forbes pe piata din Romania da gir adevaratilor investitori. Pentru abonati, revista va fi livrata cu trei zile inainte. Revista apare pe piata lunea, dar ei o vor avea inca de vineri”.
Razvan Corneteanu, directorul general Adevarul Holding, a spus ca „Forbes Romania este singura editie Forbes din afara Statelor Unite care apare o data la doua saptamani”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns