Connect with us

BUSINESS

Forza Rossa a deschis cel mai mare showroom Ferrari din Europa

Published

on

Foto Credit: Alex Bisi

Vineri, 26 Ianuarie, Forza Rossa Holding a deschis cel mai mare showroom Ferrari din Europa in Otopeni, pe o suprafata de 4000 de metri patrati, intr-un proiect imobiliar ce respecta cele mai noi reguli si standarde de identitate ale celebrului brand italian si beneficiaza de dotari tehnologice de exceptie in zona de service, unele unice în regiune.

In conformitate cu noile standarde de identitate ale marcii Ferrari, cladirea Forza Rossa include si un showroom dedicat exclusiv masinilor second-hand, ce ofera clientilor posibilitatea de a alege masini rulate care detin toate certificarile Ferrari de calitate si garantie. Totodata, mentioneaza reprezentantii Forza Rossa ca holding-ul este acreditat  sa execute reparatii pentru toate automobilele Ferrari, datorita implementarii noilor standarde tehnologice specifice.

 

Clientii Ferrari vor beneficia de un important garaj subteran, cu servicii complete de parcare, cosmetizare si intretinere pe termen lung, oferite de o echipa de asistenta tehnica dedicata. Clubul proprietarilor de Ferrari, un spațiu dedicat exclusiv evenimentelor clienților brandului, aflat la primul nivel, intregeste complexitatea noului ansamblu imobiliar.

 

 “Dupa 10 ani de activitate in Romania, principala preocupare a echipei Forza Rossa este sa ofere tuturor clientilor actuali si viitori, aceeasi experienta unica, specifica brandului Ferrari oriunde în lume. Noul sediu al calutului cabrat isi asteapta oaspetii cu un calduros si exclusivist lounge, parte integranta a noului concept, cu un atelier de creatie, un spatiu al minunilor, extensie a programului de personalizare al fabricii din Maranello, ce reprezinta scena unde fiecare client transforma un vis in realitate si o zona dedicata celui mai emotionant moment, unde masina este livrata, in cadrul unei ceremonii consacrate si unice.”

Camelia Bazac – Managing Director Forza Rossa Holding

 

La eveniment a participat si Enrico Galliera – Senior Vice-President al Ferrari SpA, care ne-a declarat:

”Avem multi proprietari si fani Ferrari atat in Bucuresti, in Romania, cat si in regiune, iar acest nou showroom este gandit sa-i apropie si mai mult de experientele specifice unui lifestyle special, cum este cel pe care il promoveaza Ferrari in lume’’.

 

 

Un adevarat spectacol pentru pasionatii Ferrari sa poti vedea in acelasi loc minunatiile create la Maranello iar ceea ce m-a impresionat personal, a fost vederea masinii cu numarul 3 a lui Michael Schumacher, expusa in salon.

Cred ca nu exista un Ferrari care sa nu placa, dar daca ar trebui sa aleg, pentru mine exista doar doua modele pe care le-as lua acasa: Ferrari 250 GTO din 1961, masina care nu numai a fost cea mai iubita Ferrari ci si cea mai visata de catre pasionati. A fost proiectata pentru curse de catre Giotto Bizzarrini si a fost fabricata in mai putin de 40 de exemplare. Are un motor de 3.0 V12 capabil sa genereze o forta de 300 Cp derivat de la Testa Rossa 250 si bine inteles istorica California, fabricata doar intre 2008 si 2014. California a fost primul model din gama Ferrari care a adoptat caroseria de tip coupé-cabrio cu capota in metal dezasamblabila si pliabila. Initial, prototipul a fost numit F149 dar casa din Maranello a hotarat sa celebreze tocmai modelul de care v-am povestit mai sus, astfel masina fiind numita Ferrari 250 GT California, model de la care au fost reluate anumite trasaturi stilistice. Aceasta masina reprezinta si un moment de cotitura in istoria ‘’calutului’’ intrucat aceasta masina a fost proiectata pentru a putea fi utilizata ca masina de zi cu zi datorita versatilitatii si a comfortului. Toate aceste caracteristici impreuna cu faptul ca este o cabrioleta coupé, a facut sa fie printre cele mai vandute modele Ferrari, fiind inmatriculate intre 2008 si 2012 mai bine de 8000 de exemplare.

 

Ferrari este fara urma de dubiu, simbolul absolut al ‘’Made in Italy’’ in lume.Nici un alt brand nu este in masura sa exprime atat de bine valorile, stilul, rafinamentul si calitatea care caracterizeaza produsele de lux realizate in Italia.

Oficial, istoria Ferrari incepe in 1947, pe strada Abetone Inferiore la Maranello, odata cu lansarea modelului 125 Sport, prima masina de cursa purtand marca calutului.’’La Scuderia di Maranello’’,  fondata de catre Enzo Ferrari care incepand cu 1924 era pilotul oficial al Alfa Romeo, dar acesta din urma a fondat ‘’Scuderia Ferrari’’ in 1929 la Modena.

Primele succese sportive au fost obtinute la sfarsitul anilor ’40 prin doua Targa Florio si doua Mille Miglia castigate de Clemente Biondetti, apoi in 1949 Luigi Chinetti a castigat 24 Ore di Les Mans, si-apoi victoria lui Peter Mitchell-Thompson, victorii care au facut ca Ferrari sa fie cunoscuta in toata lumea intr-un timp record.

Cert este ca, cu toate ca a fost doar un an la Ferrari, cel mai mare campion al tuturor vremurilor a fost Juan Manuel Fangio, cu 5 titluri mondiale, rezistand pe pozitii timp de 48 de ani, fiind egalat si depasit doar de catre Michael Schumacher care spunea despre italo-argentinian ca a fost cel mai mare campion de formula unu.

Top 5 al campionilor Ferrari: Michael Schumacher cu 180 GP, 72 de victorii, 58 pole position; Niki Lauda cu 57 GP, 2 mondiale piloti, 15 victorii, 23 pole position; Alberto Ascari cu 27 GP, 2 mondiale piloti, 13 victorii, 13 pole position; John Surtees cu 30 GP, 1 mondiala piloti, 4 victorii, 4 pole position si Mike Hawthorn cu 35 GP, 1 mondiala piloti, 3 victorii si 4 pole position.

 

Despre Forza Rossa:

Forza Rossa Holding este reprezentantul oficial și exclusiv al FERRARI in Romania si in regiune. Reputatia companiei este rezultatul muncii echipei de profesionisti, oameni dedicati si cu viziune asupra asteptarilor si exigentelor clientilor.Forza Rossa este pe piata romaneasca din 2007 cand a fost deschis sediul si showroom-ul din Otopeni de catre sotii Bazac. In anul 2009, au deschis magazinul Ferrari de pe Calea Victoriei. In anul 2017 in Romania au fost inmatriculate 7 autoturisme Ferrari noi si 13 autorurisme Ferrari second hand.

 

                                                                Gabriella Pascaru Bisi – Radar de Media

 

Showroom-ul Forza Rossa Ferrari se afla pe Calea Bucurestilor, Nr 91°, Otopeni.

Galerie foto, aici!

loading...

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

BUSINESS

Schimbări majore în domeniul impozitării veniturilor din pariurile online

Published

on

Legislația din domeniul jocurilor de noroc s-a schimbat în această primăvară o dată cu Ordonanța de Urgență a Guvernului care prevede ca, începând cu 24 martie, impozitele pentru veniturile din pariuri sportive online să fie reținute la sursă.

Cine va retrage fonduri din contul de pariuri între data menționată și 31 decembrie 2018 nu va mai fi nevoit să meargă anul viitor la sediul administrației fiscale de care aparține pentru a declara această categorie de venituri.

Operatorii sunt obligați să rețină din suma retrasă procentul aferent valorii impozitului și să îl vireze către bugetul statului. Unele case de pariuri online au lansat chiar promoții pe această temă, oferindu-se să le plătească impozitele clienților care au făcut retrageri în anumite perioade.

În schimb, pariorii care au retras bani în 2017 și/sau în perioada 1 ianuarie – 23 martie 2018 sunt în continuare în situația de a declara individual veniturile. Termenele limită nu mai sunt, însă, cele cunoscute. Noul Cod Fiscal a adus modificări importante, printre care și înlocuirea Declarației 200 cu Declarația Unică 212. Iată ce trebuie să știi dacă ai retras bani din contul de pariuri în perioada 1 ianuarie 2017 – 23 martie 2018:

 

 1. Trebuie să completezi Declarația Unică 212

 

În Declarația Unică 212 au „fuzionat” mai mult declaraţii, printre care şi Declaraţiile 200 (care era completată de cei cu venituri din pariuri până la schimbarea legislației) şi 201. Câmpurile care trebuie completate sunt în general aceleași, deci dacă ai trecut printr-o asemenea formalitate în trecut nu vei avea probleme cu noul formular.

 

Documentul poate fi depus prin trei modalități:

 • Personal, la sediul administrației fiscale, listat în două exemplare. Încă nu este luată o decizie definitivă, dar este posibil ca formularul să fie acceptat doar dacă este completat electronic, pe un PDF editabil.
 • Prin poștă, cu confirmare de primire. În acest caz, nu mai este nevoie să printezi două exemplare, ci numai unul. Rămâne valabilă chestiunea completării electronice. Atenție: dacă ai făcut retrageri de la trei operatori diferiți, să spunem Admiral, Netbet și Fortuna, trebuie să completezi trei exemplare diferite.

 • Online, variantă agreată de Ministerul de finanțe, care a postat pe Internet tutoriale prin care îi învață pe contribuabili cum să facă operațiunile.

 

 1. Retragerile de anul trecut trebuie declarate până pe 15 iulie

 

În mod normal, cine a retras bani de la pariuri în 2017 ar fi trebuit să depună veniturile până la data de 25 mai 2018. Schimbările intervenite în mediul fiscal au determinat, însă, mutarea acestui termen limită pentru data de 15 iulie. Potrivit anunțului reprezentanților Ministerului Finanțelor, forma finală a Declarației Unice 212 va putea fi descărcată de pe site-ul instituției abia după data de 16 mai. Ministerul dorește să lanseze și o aplicație pentru telefoanele mobile, până la finalul anului.

 

Și o altă schimbare care merită amintită: termenul de plată al impozitului calculat aferent retragerilor efectuate în anul 2017 nu mai expiră la 60 de zile de la primirea deciziilor de impunere, ci este 15 martie 2019.

 

 1. Retragerile din perioada 1 ianuarie 2018 – 23 martie 2018 trebuie declarate până la 15 martie 2019

 

Data de 25 mai, cu care ne-am obinuit, nu mai este deadline-ul nici pentru declararea veniturilor din perioada anului curent care nu este acoperită de OUG privind impozitarea la sursă. Astfel, cine a efectuat retrageri în perioada 1 ianuarie – 23 martie 2018 trebuie să declare veniturile până la data de 15 martie 2019.

 

Nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește pragurile de impozitare:

 

 1. până la 66.750 RON – 1% din suma retrasă
 2. între 66.751 RON şi 445.000 RON – 667,5 RON plus 16% pentru ce depăşeşte suma de 66.750 RON
 3. peste 445.000 RON – 61.187,5 plus 25% pentru ce depăşeşte suma de 445.000 RON

 

Cu siguranță, impozitarea la sursă a veniturilor din pariurile sportive va fi un impuls pentru o dezvoltare și mai însemnată a pariurilor online. Nu ignora, însă, obligațiile fiscale pe care le ai în raport cu retragerile făcute înainte de 24 martie 2018. În loc să dai banii pe amendă, îi poți multiplica pariind și distrându-te în același timp.

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Controversa apei alcaline – cum ne ajuta efectiv si de ce nu este o simpla apa

Published

on

Ca sursa a vietii, apa este indicata de consum chiar si 2 litri pe zi. Hidratarea este necesara si la randu-i este sursa a starii de bine. Doar ca putini sunt cei care se si preocupa de cantitatea apei sau de cat de pura este cea consumata. De aici au pornit si tot felul de controverse, despre sursa de apa aleasa si nu numai.

Intre timp, in context modern, a aparut si tipul de apa alcalina. Probabil toata lumea a auzit despre apa minune care poate incetini procesul de imbatranire, apa care regleaza pH-ul corpului, care previne aparitia stadiului de cronic asociat bolilor diverse. Ce este mai exact acest tip de apa? Apa alcalina se refera la pH-ul acesteia, diferit de apa consumata de marea majoritate, fie ea apa imbuteliata sau de la alte surse. Ph-ul apei alcaline este de regula mai mare; asta ajuta la neutralizarea aciditatii din corp. Daca apa de baut normala are un pH de 7, cea alcalina are valori mai mre, chiar si de 9.

Care este explicatia? Ei bine, pH-ul ridicat este cauzat de prezenta mineralelor bine dizolvate. Apa pura, normala, nu are un astfel de continut. Acest continut de minerale poate fi absorbit de corp intr-o maniera mai facila, ceea ce previne demineralizarea tesuturilor si a oaselor de asemenea. Ca si rezultat, osteoporoza spre exemplu poate fi o boala prevenita.

Avantajele apei alcaline

Pe piata sunt numeroase tipuri de apa ce se recomanda ca fiind alcaline. Aquavia este doar un exemplu. Poate ca si acesta este un semn ca publicul consumator a devenit tot mai alert cu privire la tipul de apa consumat si acorda mai multa incredere apei alcaline. Ar avea si motive, de vreme ce acest tip de apa se pare ca vine la pachet cu numeroase avantaje.

Hidratarea – fata de apa normala ce trece prin sistemul digestiv cu minima de absorbtie, apa alcalina este mai mult ajutatoare in procesul de hidratare. Se pare ca acest fapt se datoreaza mineralelor din continutul sau, ce imbunatatesc gradul de absorbtie al celulelor. Iar pentru unii practicanti ai medicinei alternative, acest sortiment de apa este considerat chiar cura pentru a preveni diverse boli.

Efect de antioxidant – apa alcalina actioneaza precum un antioxidant pentru a neutraliza radicalii liberi, intrucat prin continutul sau are abilitatea de a-i bloca. Asadar, datorita faptului ca se creeaza un mediu alcalin, nici bolile nu au cum sa se raspandeasca. Cand acest aspect se asociaza si cu un stil de viata sanatos, inclusiv cu un meniu bazat pe alimente sanatoase, cu atat mai bine pentru mentinerea unei stari de sanatate optime.

Un aspect placut al tenului, pielii si parului – desigur ca sanatatea vine din interior. Asadar, in functie de cat de bine se mentine starea de sanatate, de la alimentele consumate si pana la tipul de apa, la exterior corpul isi va arata echilibrul printr-un aspect mai ferm al pielii si parului.

Detoxifierea corpului – se spune despre apa alcalina ca, odata ce este consumata o perioada indelungata, poate fi chiar un ajutor in procesul de detoxifiere. Sa fie acest aspect adevarat? O explicatie exista. Este clar pentru toata lumea ca celulele corpului se distrug pe masura ce organismul este invadat de alimente nesanatoase, aditivi sintetici, medicamentate, poluare etc. Cum combatem acestea? Prin consumul de antioxidanti din alimente si apa.

De vreme ce apa alcalina poate neutraliza aciditatea ca efect produs de consumul zilnic al unor produse, aceasta are un oarecare rol si in eliminarea toxinelor din celule si in detoxifierea organismului.

Tinand cont de toate acestea am putea spune ca apa alcalina pare a fi perfecta, o apa minune ale carei beneficii nu poti sa le ignori. Atunci care este impedimentul? Poate ca nu este la fel de accesibila ca orice tip de apa. Pentru o clasa de consumatori ce abia intrezaresc care este potentialul de apa alcalina, un consum regulat al acesteia nu pare sa fie un plan. Insa viitorul are sanse sa schimbe aceasta perceptie.

Sa nu uitam ca generatii de-a randul au crescut cu ideea ca apa buna de consum este cea de la robinet. Insa dupa ani si ani cand instalatiile au devenit atat de vechi, nici aceasta nu mai este o alegere prea buna. Solutia? O apa aleasa dupa principiile starii de bine, disponibila pentru achizitie chiar si in mediul online – pe www.sacagiu.ro pot fi gasite diverse sortimente de apa alcalina, dar si informatii suplimentare despre avantajele consumului acesteia.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Achiziționarea de piese auto online – o soluție practică și al îndemână pentru proprietarii de autovehicule

Published

on

Experiențele din trafic sunt de tot felul – evenimentele neprevăzute precum aglomerația din trafic sau accidentele sunt la ordinea zilei, motiv pentru care diversele piese auto devin o necesitate.

Desigur că nimeni nu poate subestima rolul unei stații CB, atât în orașele în care traficul este maxim la orele de vârf, cât și la drum lung. 

Miltech, companie specializată în distribuirea de piese camioane și automobile diverse, oferă publicului larg posibilitatea de a intra în posesia articolelor dorite simplu și fără efort – prin comandarea lor din mediul online.

Oricine caută soluții rapide pentru maximizarea confortului oferit de automobilul deținut găsește în acest distribuitor un aliat de încredere. Atunci când lipsa mobilității constituie o piedică majoră, conducătorii auto aleg să se orienteze spre cumpărarea de piese camioane și automobile din mediul online. Se pare că magazinele virtuale au cunoscut o dezvoltare incredibilă în ultimii ani și în țara noastră, dovada în acest sens reprezentând-o magazinul pieseautocamioane.ro, care a reușit în scurt timp să devină un aliat de încredere pentru sute de șoferi.

Iată câteva dintre avantajele de care au parte cei ce aleg soluțiile propuse de acest magazin în schimbul variantei fizice.

 • Prețuri rentabile

Acesta reprezintă de cele mai multe ori un reper pentru conducătorii auto. Ceea ce prea puțini știu este că mult mai rentabilă este achiziționarea de piese camioane online. Asta se datorează în principal faptului că nu mai există nevoia unui spațiu fizic în care produsele să fie vândute, deci din start costurile scad. Un alt motiv pentru are prețurile sunt mai accesibile, îl reprezintă concurența acerbă existentă între magazinele de profil.

 • Accesibilitatea pieselor

În condițiile în care căutarea unei piese auto în mediul fizic presupune un efort destul de mare, precum și un timp destul de extins de investit, oferta magazinului Miltech include produse variate. Astfel piesa dorită este mai ușor de identificat, iar cel interesat intră în posesia acesteia la scurt timp după plasarea comenzii. Astfel, conducătorii auto scapa de chinul de a sta cu mașina imobilizată prea mult timp.

 • Consultanță și sfaturi pertinente

În timp ce în cadrul unui magazin fizic, vânzătorul este de cele mai multe ori singurul care ar putea oferi un sfat cumpărătorului, pe pieseautocamioane.ro recomandările vin direct de la experți. Aceștia prezintă întotdeauna variante complete, atât după nevoile utilizatorilor, cât și după posibilitatea lor financiară. De altfle este o soluție preferată și pentru că permite realizarea unei comparații între prețurile diverselor produse – totul prin câteva simple cllick-uri și fără tot deranjul legat de transport sau de programul magazinelor.

 • Experiențe plăcute

Cine a spus că misiunea de a achiziționa piese camioane reprezintă un chin, sigur nu era în temă cu posibilitatea de a realiza achiziția online. Astfel, sarcina de realizat nu mai este una consumatoare de timp și de energie așa cum era cândva. Utilizatorul știe exact dacă piesa dorită este sau nu în stoc, respectiv când va fi aceasta disponibilă. Comanda poate fi plasată de pe orice dispozitiv ce dispune de conexiune la internet, atât din confortul canapelei, cât și din orice alt loc.

 • Livrarea promptă

Comandând online de pe pieseautocamioane.ro, cumpărătorii se bucură de o livrare rapidă și promptă a produselor. Mai ales cei care doresc să rezolve problema într-un timp cât mai rapid găsesc în această alternativă o opțiune perfectă pentru că nu mai sunt puși în situația de a căuta un mijloc de deplasare până la magazinele fizice diverse din oraș, unde sunt șanse de a nu găsi ceea ce caută. Se scutesc astfel de un drum ori de mai multe inutile.

La plasarea comenzii, prin completarea spațiilor din formular, curierul primește adresa exactă la care trebuie să facă livrarea – astfel că piesa vine la cumpărător și nu invers. În condițiile în care suma totală depășește limita impusă de magazin, transportul pieselor este oferit de către vânzător. Valoarea poate fi verificată de cei interesați direct pe pieseautocamioane.ro.

Iată deci o parte dintre avantajele de care au parte cei ce merg pe varianta achiziționării de piese auto pentru automobile și camioane online. Beneficiază de soluții complete, prin aplicarea unor click-uri, toți cei care doresc piese de o calitate mai inalta, rezistente și care oferă durabilitate, precum și diverse accesorii auto, la prețuri rentabile.

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending