Connect with us

BUSINESS

Forza Rossa a deschis cel mai mare showroom Ferrari din Europa

Published

on

Foto Credit: Alex Bisi
 

Vineri, 26 Ianuarie, Forza Rossa Holding a deschis cel mai mare showroom Ferrari din Europa in Otopeni, pe o suprafata de 4000 de metri patrati, intr-un proiect imobiliar ce respecta cele mai noi reguli si standarde de identitate ale celebrului brand italian si beneficiaza de dotari tehnologice de exceptie in zona de service, unele unice în regiune.

In conformitate cu noile standarde de identitate ale marcii Ferrari, cladirea Forza Rossa include si un showroom dedicat exclusiv masinilor second-hand, ce ofera clientilor posibilitatea de a alege masini rulate care detin toate certificarile Ferrari de calitate si garantie. Totodata, mentioneaza reprezentantii Forza Rossa ca holding-ul este acreditat  sa execute reparatii pentru toate automobilele Ferrari, datorita implementarii noilor standarde tehnologice specifice.

 

Clientii Ferrari vor beneficia de un important garaj subteran, cu servicii complete de parcare, cosmetizare si intretinere pe termen lung, oferite de o echipa de asistenta tehnica dedicata. Clubul proprietarilor de Ferrari, un spațiu dedicat exclusiv evenimentelor clienților brandului, aflat la primul nivel, intregeste complexitatea noului ansamblu imobiliar.

 

 “Dupa 10 ani de activitate in Romania, principala preocupare a echipei Forza Rossa este sa ofere tuturor clientilor actuali si viitori, aceeasi experienta unica, specifica brandului Ferrari oriunde în lume. Noul sediu al calutului cabrat isi asteapta oaspetii cu un calduros si exclusivist lounge, parte integranta a noului concept, cu un atelier de creatie, un spatiu al minunilor, extensie a programului de personalizare al fabricii din Maranello, ce reprezinta scena unde fiecare client transforma un vis in realitate si o zona dedicata celui mai emotionant moment, unde masina este livrata, in cadrul unei ceremonii consacrate si unice.”

Camelia Bazac – Managing Director Forza Rossa Holding

 

La eveniment a participat si Enrico Galliera – Senior Vice-President al Ferrari SpA, care ne-a declarat:

”Avem multi proprietari si fani Ferrari atat in Bucuresti, in Romania, cat si in regiune, iar acest nou showroom este gandit sa-i apropie si mai mult de experientele specifice unui lifestyle special, cum este cel pe care il promoveaza Ferrari in lume’’.

 

 

Un adevarat spectacol pentru pasionatii Ferrari sa poti vedea in acelasi loc minunatiile create la Maranello iar ceea ce m-a impresionat personal, a fost vederea masinii cu numarul 3 a lui Michael Schumacher, expusa in salon.

Cred ca nu exista un Ferrari care sa nu placa, dar daca ar trebui sa aleg, pentru mine exista doar doua modele pe care le-as lua acasa: Ferrari 250 GTO din 1961, masina care nu numai a fost cea mai iubita Ferrari ci si cea mai visata de catre pasionati. A fost proiectata pentru curse de catre Giotto Bizzarrini si a fost fabricata in mai putin de 40 de exemplare. Are un motor de 3.0 V12 capabil sa genereze o forta de 300 Cp derivat de la Testa Rossa 250 si bine inteles istorica California, fabricata doar intre 2008 si 2014. California a fost primul model din gama Ferrari care a adoptat caroseria de tip coupé-cabrio cu capota in metal dezasamblabila si pliabila. Initial, prototipul a fost numit F149 dar casa din Maranello a hotarat sa celebreze tocmai modelul de care v-am povestit mai sus, astfel masina fiind numita Ferrari 250 GT California, model de la care au fost reluate anumite trasaturi stilistice. Aceasta masina reprezinta si un moment de cotitura in istoria ‘’calutului’’ intrucat aceasta masina a fost proiectata pentru a putea fi utilizata ca masina de zi cu zi datorita versatilitatii si a comfortului. Toate aceste caracteristici impreuna cu faptul ca este o cabrioleta coupé, a facut sa fie printre cele mai vandute modele Ferrari, fiind inmatriculate intre 2008 si 2012 mai bine de 8000 de exemplare.

 

Ferrari este fara urma de dubiu, simbolul absolut al ‘’Made in Italy’’ in lume.Nici un alt brand nu este in masura sa exprime atat de bine valorile, stilul, rafinamentul si calitatea care caracterizeaza produsele de lux realizate in Italia.

Oficial, istoria Ferrari incepe in 1947, pe strada Abetone Inferiore la Maranello, odata cu lansarea modelului 125 Sport, prima masina de cursa purtand marca calutului.’’La Scuderia di Maranello’’,  fondata de catre Enzo Ferrari care incepand cu 1924 era pilotul oficial al Alfa Romeo, dar acesta din urma a fondat ‘’Scuderia Ferrari’’ in 1929 la Modena.

Primele succese sportive au fost obtinute la sfarsitul anilor ’40 prin doua Targa Florio si doua Mille Miglia castigate de Clemente Biondetti, apoi in 1949 Luigi Chinetti a castigat 24 Ore di Les Mans, si-apoi victoria lui Peter Mitchell-Thompson, victorii care au facut ca Ferrari sa fie cunoscuta in toata lumea intr-un timp record.

Cert este ca, cu toate ca a fost doar un an la Ferrari, cel mai mare campion al tuturor vremurilor a fost Juan Manuel Fangio, cu 5 titluri mondiale, rezistand pe pozitii timp de 48 de ani, fiind egalat si depasit doar de catre Michael Schumacher care spunea despre italo-argentinian ca a fost cel mai mare campion de formula unu.

Top 5 al campionilor Ferrari: Michael Schumacher cu 180 GP, 72 de victorii, 58 pole position; Niki Lauda cu 57 GP, 2 mondiale piloti, 15 victorii, 23 pole position; Alberto Ascari cu 27 GP, 2 mondiale piloti, 13 victorii, 13 pole position; John Surtees cu 30 GP, 1 mondiala piloti, 4 victorii, 4 pole position si Mike Hawthorn cu 35 GP, 1 mondiala piloti, 3 victorii si 4 pole position.

 

Despre Forza Rossa:

Forza Rossa Holding este reprezentantul oficial și exclusiv al FERRARI in Romania si in regiune. Reputatia companiei este rezultatul muncii echipei de profesionisti, oameni dedicati si cu viziune asupra asteptarilor si exigentelor clientilor.Forza Rossa este pe piata romaneasca din 2007 cand a fost deschis sediul si showroom-ul din Otopeni de catre sotii Bazac. In anul 2009, au deschis magazinul Ferrari de pe Calea Victoriei. In anul 2017 in Romania au fost inmatriculate 7 autoturisme Ferrari noi si 13 autorurisme Ferrari second hand.

 

                                                                Gabriella Pascaru Bisi – Radar de Media

 

Showroom-ul Forza Rossa Ferrari se afla pe Calea Bucurestilor, Nr 91°, Otopeni.

Galerie foto, aici!

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

BUSINESS

Erbicidul total – utilitate și mod de aplicare

Published

on

 

Culturile în general, indiferent de tipul lor sunt supuse riscului de a dezvolta dăunători, incluse fiind în categoria acestora și buruienile.

Este atât cazul culturilor de viță de vie, cât și a celor de legume, a plantațiilor de pomi fructiferi și lista de exemple poate astfel continua. Soluțiile inventate de-a lungul timpului legate de eliminarea dăunătorilor de pe suprafața culturilor au fost mai mult sau mai puțin eficiente. Au influențat rezulatele oferite și diverși factori – cantitățile utilizate prin raportarea la anumite suprafețe, tipul erbicidului și așa mai departe.

Fitoconsult este un magazin online specializat în produse pentru prevenția și stoparea dăunătorilor și a bolilor întâlnite în rândul culturilor agricole și industriale. Acesta propune publicului interesat soluții variate constând în erbicide de categorii multiple. Mai departe este realizat un scurt ghid ce vizează opțiunile de erbicid total – Fitoconsult.ro.

 

Erbicidurile totale și aplicarea lor

Erbicidarea unui teren de cultură trebuie să fie realizată ori  înainte ori după terminarea acesteia, după caz. Soluția optimă în ambele situații este erbicidul cu conținut de glifosfat, pe care cei mai mulți îl cunosc sub conceptul de erbicid total. Este cel cu putere de acțiune asupra unei varietăți de buruieni.

Pentru a ține sub control plantele nedorite, se utilizează una din cele două categorii de erbicide – selective sau neselective. Cele dintâi au efect nu doar de eliminare a buruienilor, ci și de a proteja plantele în cauză, la rândul lor regăsindu-se sub două forme: erbicide preemergente si postemergente. Se utilizează cele preemergente înainte de semănat, de plantat sau de a răsări culturile ori după semănat. Celelalte sunt pentru perioada vegetativă, când deja planta de bază, dar și buruienile sunt răsărite.

Cealaltă categorie, a erbicidelor totale sau neselective se referă la soluția ce combate orice tip de buruiană: atât a celor cu frunza îngustă, cât și a celor cu frunza lată.

Soluțiile de erbicidare totală oferite pe fitoconsult.ro trebuie aplicate pe buruiana verde. Aceasta trebuie să aibă măcar 10 cm ca să îi fie afectat sistemul radicular. Se recomandă un număr de 2 sau 3 erbicidări anual în cazul unor terenuri mediu sau puternic îmburuienate.

De asemenea valabil în cazul unui erbicid total – Fitoconsult.ro prezintă informații despre posibilitatea aplicării acestuia și pe miriști, respectiv după ce au fost recoltate cerealele prășitoare sau cele păioase.

Utilizarea corectă a unui erbicid total este esențială pentru o productivitate optimă și roade bogate la vremea recoltei. Iată care sunt elementele de avut în vedere pentru o aplicare optimă.

  • Echipamentul utilizat pentru stropirea cu soluție
  • Cantitatea optimă pentru fiecare hectar
  • Întinderea suprafeței de tratat

În cazul suprafețelor mai mici sunt potrivite echipamente pentru pulverizare ca atomizorul sau vermorelul. Se poate categorisi ca fiind calea cea mai practică de aplicare a erbicidului și de a elimina plantele dăunătoare.

Cum acționează erbicidul?

Acesta este absorbit în frunzele buruienilor, motiv pentru care este important a fi aplicat tratamentul când acestea sunt suficient de mari pentru o absorbție optimă. Este modul cel mai sigur de a obține rezultatele dorite, cu efect scontat. Încep să se vadă rezultate după 5 zile de la aplicare.

 

Erbicidul total și efectele sale asupra culturilor

Cei reticenți vis a vis de o asemenea soluție pentru tratarea culturilor de dăunători trebuie să știe că, ales corect, erbicidul nu are nici un efect asupra semințelor din sol. Omoară buruienile de pe suprafața culturilor agricole, doar că nu elimină riscul complet de reapariție a dăunătorilor. Este recomandat a fi folosit în principiu acolo unde nu se dorește salvarea niciunei plante, respectiv unde se dorește realizarea unei curățenii complete. Dacă este cazul de plante, trebuie evitat contactul cu soluția chimică.

Interesul utilizatorilor ar trebui să vizeze și consecințele contactului dintre erbicidul total și pielea. Cu toate că nu prezintă nici un fel de toxicitate pentru corpul uman, de preferat este a evita contactul de orice fel. Singurele care sunt influențate de această soluție chimică sunt organismele acvatice, însă nu este cazul.

Iată deci că agricultorii au la dispoziție produsele necesare pentru a combate dăunătorii de pe culturi. Aplicarea corectă, respectiv prin respectarea indicațiilor oferite de producător este modalitatea de a obține rezultele dorite. Cei interesați pot comanda produsele dorite în cantitățile necesare de erbicid total de pe Fitoconsult.ro, la prețuri accesibile și de înaltă calitate.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Miresele din capitală au gusturi fine! Cum se pregătesc acestea pentru nunta perfectă?

Published

on

 

Sezonul estival ne instigă la distracție și evenimente pe care le trăim altfel la temperaturi de vară. Garden party-urile, dar mai ales nunțile sunt sărbătorite cu un vibe plin de efervescență sub razele de soare ce se sting în piscinele cristaline ale restaurantelor de lux ale Capitalei.

Fericite că și-au găsit, în sfârșit, sufletul pereche, cuplurile din showbiz se aventurează în planificarea unei nunți de poveste (evident, una modernă). Totuși, care sunt premisele unei nunți perfecte, capabile să desăvârșească cele mai pretențioase gusturi ale invitaților speciali? Vom afla în cele ce urmează!

 

Meniurile dau gust, în timp ce muzica întreține caracterul prestigios al petrecerii

Planificarea unei nunți este o adevărată aventură pentru cuplurile care doresc să se căsătorească în această vară, însă restaurantele se întrec în oferte imposibil de refuzat. Astfel, rezervarea unui local de lux se efectuează cu mult timp înainte de fericitul eveniment, însă, cum întotdeauna există detalii care fac diferența, la fel de importantă este și alegerea ținutelor pentru cununia religioasă și petrecere. Burlăcițele preferă să se complacă în povestea clișeică a prințesei cu rochie tip sirenă, în timp ce mirii mizează pe vestimentații cambrate pe trupurile lor adonice. Dansul mirilor este de departe punctul culminant, la mare căutare fiind o formație de nuntă precum Amatis din București, care are în repertoriu cel puțin una dintre piesele ce au devenit must-uri muzicale.

 

Jurăminte eterne pe acordurile cosmpolite ale unui band live

Nu mai este un secret faptul că atmosfera îi determină pe invitați să ofere un dar de nuntă consistent. Majoritatea nunților prezentate în media sunt recunoscute datorită sumelor astronomice care s-au vehiculat în presă, oferite grație bunei dispoziții care a tronat asupra evenimentului. O nuntă impecabilă trebuie să fie completată cu un repertoriu echilibrat din perspectiva stilurilor și a gusturilor muzicale impuse de invitați. Piesele trupei Amatis au făcut istorie la nunțile din Capitală, devenind un must al evenimentelor de clasă desfășurate în locațiile exclusiviste.

Succesul unei nunți cu mulți invitați constă în selecția optimă a unui band profesionist și experimentat în astfel de evenimente. Deși este posibil ca rezervarea localului să lase o urmă serioasă în bugetul dedicat nunții, colaborarea cu un band live nu este atât de costisitoare pe cât s-ar părea. Plata unui band live se efectuează în funcție de durata show-ului și, cum trupa Amatis garantează o atmosferă incendiară la orice eveniment, cu siguranță darul de nuntă va reuși să acopere o parte importantă din acest cost!

 

Ce se mai află pe lista viitoarelor mirese?

În mod cert, nicio nuntă nu va avea loc dacă mireasa nu este complet mulțumită de ținuta, machiajul și parfumul ei. Potrivit maeștrilor parfumieri, miresele aleg să poarte un parfum unic în ziua nunții lor, întocmai pentru a le aminti de clipele de neuitat celebrate cu fast. În mod ideal, un parfum bun și intens ar trebui să garanteze o persistență de până la 10 ore cu un siaj moderat, pentru ca prezența miresei să nu fie una ostentativă, ci mai degrabă să reflecte amprenta personalității acesteia.

Un machiaj deosebit este completat de parfumuri în tonuri calde de ambră, iasomie și acorduri lemnoase, așa cum este parfumul de dama Thierry Mugler Alien, pentru un caracter senzual, dar nu sunt ocolite nici accentele de pielărie și cardamom, pentru o intensitate viscerală care însoțește în detaliu ținuta de seară. De cealaltă parte, mirii preferă parfumurile în combinații fresh – picante, ca de pildă un cocktail de grapefruit și lemn de santal, însă nu se dau în lături nici de la gravele note orientale. Pentru un echilibru perfect, cuplurile ar trebui să poarte în ziua nunții parfumuri complementare, ce debutează într-o notă florală, continuă cu o atingere citrică și sunt finisate prin cremozitatea lemnului vanilat.

Interesate ca totul să iasă perfect în ziua nunții lor, viitoarele mirese se concentrează pe detalii care acordă o notă distinctă fericitului eveniment. De la produse cosmetice și îngrijire personală, coafură și până la parfumul pe care aleg să îl poarte în combinație cu rochiile accesorizate cu cristale Swarovski, crema feminină a showbiz-ului freamătă în ultimele zile din august cu privire la stabilirea ultimelor detalii. Din fericire, repertoriul live al trupei Amatis reușește să restabilească atmosfera pe durata evenimentului, ceea ce le permite mirilor să se bucure unul de celălalt fără grija invitaților.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Recomandări pentru alegerea furtunului potrivit de grădină

Published

on

 

Cei care au o pasiune pentru creșterea florilor, respectiv pentru cultivarea de legume, ori care dețin gazon artificial, parcele pe care cultivă diferite plante, neapărat necesar este un furtun de grădină. Acesta trebuie să prezinte o calitate corespunzătoare și să ofere o manevrabilitate pe măsură, pentru eficiență sporită în utilizare.

Tehnovest, specialist în piese automatizări variate, iese în întâmpinarea publicului interesat cu o serie de recomandări în ceea ce privește alegerea furtunului de grădină. De altfel, acesta pune la dispoziție și o varietate de opțiuni constând în furtunuri cu proprietăți diferite, în funcție de necesități.

Udarea regulată, în mod adecvat, poate fi efectuată întocmai într-o manieră confortabilă cu un furtun atent ales. Iată care sunt aspectele de urmărit în acest sens și care sunt recomandările specialiștilor Tehnovest.

Materialul

Este aspectul de care va depinde rezistența furtunului, deci totodată și durabilitatea. Tot acesta dictează si flexibilitatea, respectiv aplicațiile pentru care este potrivit.

Modelele din cauciuc,de altfel și varianta clasică, este preferată datorită rezistenței deosebite pe care o prezintă în contact cu temperaturile mari și diversele oscilații ale acestora. La fel și în cazul presiunilor  prezintă proprietăți deosebite.

O altă variantă este cea a furtunului din nylon, un material ușor, dar totodată flexibil, ce permite o depozitare simplă și fără efort. Nu este recomandat însă pentru transportarea de lichide cu temperaturi ridicate.

Plasticul este un alt material de luat în considerare vis a vis de alegerea furtunului. Prezintă în general costuri modeste și reprezintă o soluție temporară pentru udarea grădinii.

Sunt o recomandare din partea specialiștilor Tehnovest furtunele armate întrucât prezintă plusuri în ceea ce privește durabilitatea și rezistența înaltă. De altfel o opțiune recomandată este și cea a furtunelor din silicon. Este un material de asemenea flexibil. Rezistă la presiuni medii, dar este de preferat a se evita variațiile de valori de temperatură, pentru că îi afectează iremediabil structura.

Desigur că și alți factori trebuie luați în vedere pentru a opta pentru nu furtun corespunzător.

Presiunea

Aceasta dictează alegerea furtunului în sensul că trebuie să prezinte caracteristici  bine determinate pentru o utilizare sigură și durabilă. O presiune mai ridicată solicită utilizarea unui furtun armat. De preferat este să prezinte întărituri, astfel ca furtunul să asigure o întrebuințare de durată. O presiune mai joasă ori una normală favorizează și folosirea unui furtun din cauciuc.

Dimensiunile

Se observă diferența din punct de acest punct de vedere în momentul folosirii. O lungime optimă este cea care permită executarea manevrelor fără a incomoda sau disconforta utilizatorul. În cazul terenurilor de suprafețe mari sunt optime lungimi asemenea, peste 20 metri. Raportarea la parametru de irigat este ideală. Pentru a stabili diametrul furtunului, trebuie avute în vedere aspecte precum presiunea apei, debitul, lungimea.

Temperatura

Nu în cele din urmă, acest factor prezintă o importanță deosebită. Dacă este vorba despre transportarea unui lichid fierbinte, ideal este un material care să nu îl deformeze. Atât razele soarelui, cât și respectivele temperaturi pot afecta în timp durabilitatea și integritatea furtunului. Un model cu rezistență sporită este potrivit în acest sens.

Astfel de elemente dictează alegerea furtunului de grădină potrivit. Cei interesați de achiziții echitabile găsesc răspunsuri întocmai pe tehnovest.pneumatikatlas.com.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending