HomeLIFE STYLEStefan Gheorghiu, fostul concurent de la “Vocea Romaniei”, si-a lansat primul sau album

Stefan Gheorghiu, fostul concurent de la “Vocea Romaniei”, si-a lansat primul sau album

Stefan Gheorghiu, concurent in echipa Loredanei in cel de-al doilea sezon al show-ului “Vocea Romaniei” si-a facut deja debutul in muzica. Joi seara  si-a lansat primul sau album solo, intr-un eveniment la care a avut alaturi peste 250 de prieteni. Odata cu aceasta lansare, Stefan a venit si cu un nume de scena, J.C Jones, nume cu care va aparea de acum inainte in fata publicului.

“Evenimentul de lansare a avut loc la Arenele Romane si ma bucur ca am avut alaturi peste 250 de prieteni, printre care si colegi de la Vcea Romaniei: Ciprian Teodorescu, Ana Maria Alexie, Cristina Caramarcu, Daria Corbu, Nicoleta Gavrilita si Camelia Marinescu.O premiera a fost faptul ca intregul eveniment a fost transmis in direct pe Facebook, asa ca i-am putut avea alaturi si pe cei care nu au putut ajunge fizic”, a povestit Stefan.

Albumul se numeste “Beginings”,  va aparea pe piata imediat dupa Anul Nou si va contine cover-uri dupa Frank Sinatra, Joe Cocker, Dean Martin, Michael Buble, Bryan Adams si Michael Bolton cat si o piesa specifica Sarbatorilor. O surpriza de pe album sunt cele doua duete cu Magdalena Cichirdan si Camelia Marinescu, doua foste concurente de la “Vocea Romaniei”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns