HomeALL MEDIAFostul mare boxer, Mihai Leu, arbitru de masă la un meci pentru titlul de campion european WBO

Fostul mare boxer, Mihai Leu, arbitru de masă la un meci pentru titlul de campion european WBO

Fostul campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, va oficia ca arbitru de masă la meciul dintre Arthur Abraham şi Piotr Wilczewski contând pentru titlul de campion european la categoria semigrea, versiunea WBO.

„Este al cincilea meu meci ca arbitru de masă şi cel mai important de până acum. Misiunea mea este să contabilizez fiecare lovitură care punctează şi să ofer un verdict corect. În joc se află o importantă centură europeană la categoria semigrea, iar învingătorul are posibilitatea de a ajunge să boxeze pentru titlul mondial al categoriei”, a declarat, marţi, Mihai Leu, care a debutat ca arbitru de masă la finalul anului trecut la o gală desfăşurată în Macedonia.

Partida pentru titlul european va avea loc în Germania, în Sparkassen-Arena din Kiel, la 31 martie, şi îi va pune faţă în faţă pe deţinătorul centurii WBO, Arthur Abraham (Armenia/Germania, 33 meciuri, 30 de victorii, 27 prin KO) şi Piotr Wilczewski (Polonia, 30 meciuri, 28 victorii, 10 prin KO).

Fost campion mondial IBF la categoria mijlocie şi WBA la supermijlocie, Arthur Abraham are şanse să boxeze pentru titlul mondial al categoriei semigrea, versiunea WBO, dacă îşi va apăra centura în faţa polonezului Wilczewski.

Sursa:  Mediafax

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns