HomeLIFE STYLEFostul sot al lui Teo s-a intors la prima dragoste: Pokerul

Fostul sot al lui Teo s-a intors la prima dragoste: Pokerul

Teo Trandafir si Constantin Iosef s-au casatorit cu mare fast, dar casnicia lor nu a durat mai mult de jumatate de an. Fostul sportiv a parasit-o pe vedeta TV, iar gurile rele au sugerat ca unul dintre motivele despartirii ar fi fost pasiunea lui Iosef pentru jocurile de noroc.

Teo a recunoscut ca fostul ei sot juca frecvent poker, dar vedea in asta o pasiune constructiva pentru un sport, care in Romania are din ce in ce mai multi adepti.
Constantin Iosef  s-a inscris la cel mai mare turneu de poker care s-a jucat vreodata in Romania, este vorba de Main Eventul PokerFest din perioada 3-9 noiembrie, cu premii totale de 200.000 de euro! La acest turneu se anunta circa 400 de participanti, un record absolut pentru tara noastra. Buy-in-ul este de 720+80 euro, iar fiecare jucator va intra la mese cu 30 mii de fise, iar blind-urile vor creste la fiecare ora.
In weekend s-a consumat si primul turneu satelit al turneului Main Eventul PokerFest, la care au participat 137 de jucatori, din care 23 s-au calificat in marele turneu.
Ieri a avut loc ultimul super satelit in Main Event.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns