HomeALL MEDIAFotbal | Incepe Liga I: Vezi o analiza completa a returului din 2012

Fotbal | Incepe Liga I: Vezi o analiza completa a returului din 2012

Peste mai putin de o ora incepe prima partida a returului 2011/2012 a Ligii I si iata cum stam in campionatul romanesc inaintea celui mai fierbinte final de sezon din ultimii 22 de ani.

La titlu am fi tentati sa spunem ca se bat doar 3 echipe. Dinamo Bucuresti este lidera cu 40 de puncte, urmata strans de CFR la o lungime doar, si de Rapid cu 37 de puncte la activ.

Totusi, urmaritoarele nu sunt foarte departe si formeaza un grup compact, care cu siguranta poate produce surprize la varf. Din acesta amintim in primul rand Steaua Bucuresti, pe 4 cu 32 de puncte, apoi in ordinea din clasament, Otelul Pandurii si FC Vaslui.

Aceste 7 echipe ar fi si favoritele pentru ocuparea locurilor de cupa europeana, sa vedem insa in ce ordine si cine anume va ajunge in cea mai puternica lupta pentru un trofeu european, Champions League, si cine anume va „naufragia” in Europa League.

La retrogradare, favoritele ar fi sa spunem momentan ultimele 4, pozitii care sunt si retrogradabile oficial: CS Mioveni, Concordia Chiajna, Sportul Studentesc si FCM Targu Mures.

Lupta va fi una mai mult decat aspra si aici, formatii de la locul 10 in jos fiind si ele pe nisip miscator: Ceahlaul, Gaz Metan, FC Brasov, Vointa Sibiu sau Petrolul.

U Cluj si Astra ocupa pozitii de mijloc, dar cine stie ce destin va arunca una din aceste echipe, in una din cele doua jumatati ale Ligii I, fiecare cu alte obiective.

Programul primei etape din Liga I:

Vineri, ora 18.00: FC Brasov – Pandurii Targu Jiu

Vineri, ora 20.30: CFR Cluj – FCM Targu Mures

Sambata, ora 15.00: Vointa Sibiu – Astra Ploiesti

Sambata, ora 18.00: Rapid Bucuresti – U Cluj

Sambata, ora 20.20: Dinamo Bucuresti – Gaz Metan Medias

Duminica, ora 19.30: Petrolul Ploiesti – FC Vaslui

Duminica, ora 21.30: CS Mioveni – Steaua Bucuresti

Luni, ora 19.00: Ceahlaul – Sportul

Luni, ora 20.30: Concordia – Otelul

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns