Connect with us

Reality Show

FOTO Adrenalina și suspansul au atins cote maxime la Fort Boyard, duminică seara, la PRO TV

Published

on

Ieri seară, de la 20:30, Paul Ipate și Octavian Strunilă i-au întâmpinat pe neînfricații Elena Lasconi, Andreea Antonescu, Mihai Rait, Mircea Zara și Ciprian Șchiopu în jocul jocurilor! Chiar dacă începutul lor în Fort Boyard a fost mai greoi, ei au dat dovadă de spirit de echipă, s-au sprijinit și s-au susținut, iar astfel au ajus să câștige probă după probă!

 

Elena Lasconi a fost prima concurentă care a spart gheața la Fort Boyard cu o probă extrem de solicitantă! Ea alergat la foc continuu pe o Bandă rulantă, în timp ce trebuia să transporte niște găleți, fără însă a reuși să ia cheia. Nici Mircea Zara nu a reușit să ia cheia din Biblioteca părăsită, după ce s-a târât pe sub podea prin șerpi. Andreea Antonescu a făcut exercițiu de echilibristică, pe Cilindri, cu mai multe repetări, însă efortul ei nu a fost recompensat cu o cheie.

 

Bătrânul Fouras s-a bucurat foarte mult când a văzut această echipă și a sperat până în ultima clipă că va rămâne cu toți banii în comoară! El a ales niște probe foarte dificile, care au abordat în mod direct cele mai mari fobii ale concurenților

 

Mihai Rait nu s-a mai dezlipit de pervaz în momentul în care s-a văzut Pus la zid, iar teama de înălțime nu l-a lăsat să escaladeze peretele exterior al fortului. Elena a fost prima concurentă care a adus prima cheie în echipă, după ce a răspuns corect ghicitoarei lui Pere Fouras. Ciprian Șchiopul a demonstrat că este un învingător și În benză și a găsit cheia ascunsă printre viețăți mișcătoare.

 

Mircea Zara și Andreea Antonescu au fost invitați la o masă copioasă de Pere Fouras, în Restaurantul de renume al lui Chef Sadique. Cei doi au băut pe nerăsuflate un ou de struț, câștigând astfel o nouă cheie. Mihai Rait în Cămașa de forță a fost o sursă de amuzament pentru toți cei care l-au privit încercând să bage bile roșii cu gură pe un tub, în timp ce camera în care se afla se mișca în continuu. Cel mai greu i-a fost să se așeze de pe tavan în pat ca să poată lua cheia câștigată. Ciprian a fost un adevărat cavaler când a reușit să scoată Excalibur din piatră și a tăiat funia pe care era prinsă cea de-a cincea cheie necesară.

 

Pentru a lua și indiciile, Andreea Antonescu a căutat printre zeci de șerpi și a găsit codul necesar pe burta unuia dintre ei și s-a aruncat cu capul înainte la Bungee-Jumping, solicitată fiind de bătrânul Fouras. Mihai Rait nu a reușit să dea răspunsul corect la ghicitoarea din turn, iar echipa a trebuit să se decurce cu cele două indicii obținute de curajoasa Andreea Antonescu, care a demonstrat că orice limită poate fi întrecută!

 

Ajunși în camera comorii, ei au avut-o o strategie foarte bună de a strânge bani. Astfel au reușit să adune peste 14.000 de euro. Jumătate au fost donați către profesorul Axente Leucean, un om deosebit care transportă copiii la școală, cu mașina lui, ca să nu meargă kilometrii întregi pe jos, reușind astfel să reducă abandonul școlar.

 

Duminica viitoare, de la 20:30, intră în jocul jocurilor o nouă echipă gata de aventură! Dubioșii Giani Kirita, Claudia Pavel, Kamara, Ionut Atodiresei și Lia Bugnar vor lua cu asalt Fort Boyard și vor participa la probe care taie răsuflarea.

 

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Reality Show

Andrei Duban a fost învins de Cristi Mitrea la Ferma vedetelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ieri seară, de la 21:30, telespectatorii au fost martorii unul duel plin de tensiune între echipa Cristi Mitrea – Wanda și Andrei – Grațiela Duban.

După trei probe de foc în care au dat tot ce au avut mai bun echipa, Andrei și Grațiela Duban au pierdut duelul! Astfel, Grațiela este a treia concurentă care a rămas fără partener și va trebui să se repoziționeze în fața colegilor din fermă.

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 9.2 puncte de rating și 26.0% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obținut 4.5 puncte de rating și 12.9% share.

Aproximativ 1.6 milioane de telespectatori au urmărit duelul tensionat, iar în minutul de aur, de la 21:50, peste 2.4 milioane de telespectatori au fost alături de concurenți.

Ziua de naștere a Patriziei a fost motiv de sărbătoare în fermă! Cu toții s-au bucurat când au primit ingrediente pentru a face tort, au cântat și s-au înveselit! Nea Rață le-a dat toți banii pentru sarcinile bine făcute și le pregătește noi materiale pentru a continua construcția începută.

Cristi Mitrea l-a provocat pe Andrei Duban la duel gândindu-se că este cel mai potrivit adversar la categoria lui: „Mă bucur dacă în ochii lui sunt periculos, înseamnă că n-am venit degeaba!”, a declarat Andrei.

 

La prima probă, Mută ouăle, cele două echipe au trebuit să transporte cât mai multe ouă în linguri, dintr-un coș în altul, în decurs de 10 minute. Wanda a fost un real sprijin pentru Mitrea, iar în familia Duban s-a instaurat tensiunea de la un schimb acid de replici: „Mă joc, dragul meu!”, i-a spus Grațiela, iar Andrei a răspuns: „Pe nervii mei?!”. Echipa Cristi Mitrea și Wanda au reușit să câștige detașat prima probă!

La cea de-a doua probă, Mulge oaia, au avut la dispoziție 3 oi pe care au trebuit să le mulgă și să umple un cilindru cu lapte până la marcaj. Grațiela a fost mai îndemânatică și experiența din fermă a ajutat-o să egaleze scorul.

La a treia probă, Potcoavele în fân, cei doi dueliști au căutat, legați la ochi și îndrumați de partenerele lor, potcoavele ascunse în fân. Cel care a reușit să strângă primul cele 15 potcoave și să câștige duelul a fost Cristi Mitrea.

Andrei Duban a părăsit Ferma vedetelor cu lacrimi în ochi: „Nu știu dacă să mă bucur sau nu. Mă hrănesc mai mult cu gândul că merg acasă la băiatul meu și o să îl văd cum crește!”.

Săptămâna viitoare, miercuri de la 20:30 și joi de la 21:30, telespectatorii vor vedea pe cine lasă Andrei în poziția de fermierul săptămânii, cine vor fi următorii servitori și cum se va descurca Grațiela singură în Ferma vedetelor, după ce i-a plecat cel mai important aliat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Alina Pușcaș și Cornel Păsat au făcut pentru prima dată virșli, în Transilvania, la “Ie, Românie”: “A fost destul de complicat”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Alina Pușcaș și Cornel Păsat îi dau o mână de ajutor lui Mircea Radu să găsească fetele cele mai frumoase și localnicii cei mai talentați din Transilvania, vineri, 16 martie, de la ora 20.00, la “Ie, Românie”.

În aventura lor rurală, Alina Pușcaș, prezentatoare a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!” și actriță în serialul “Fructul oprit”, și cunoscutul coregraf Cornel Păsat au bătut la pas localitățile Săsciori, Săliște, Căpâlna și  Pianu, pe parcursul mai multor zile, ca să descopere cele mai mândre și vrednice fete din sat, dar și pe cei mai înzestrați localnici și să-i convingă să vină la preselecții.

Dacă Alina s-a arătat mirată de cât de multe fete cu ochi albaștri a întâlnit aici, Cornel a mărturisit că și-a pus silueta în pericol, pe toată perioada șederii, din cauza delicioaselor preparate cu care l-au îmbiat oamenii locului. În Transilvania, Cornel Păsat nu doar a gustat din minunatele și aburindele gogoși, clătite, cornulețe, plăcinte cu ceapă cu care l-au ademenit ospitalierii localnici, dar a și pregătit cârnăciori specifici zonei. Împreună cu Alina Pușcaș, a făcut pentru prima dată virșli,  adică niște cârnați din carne de capră sau oaie, în amestec cu carne de porc. “A fost destul de complicat, pentru că mațul de oaie în care trebuie împinsă carnea este foarte subțire și se rupe repede. Ori noi nu aveam voie să greșim”, povestește Alina. Ce au reușit ei să facă, telespectatorii vor vedea vineri seară.

Pe toată perioada șederii lor în Transilvania, Alina și Cornel au fost foarte impresionați de ospitalitatea oamenilor, “de cât sunt ei de mulțumiți cu puținul pe care-l au”, de jovialitatea și energia acestora.

Cine sunt frumoasele pe care ei le-au descoperit aici, dar și care sunt cei mai talentați români din zonă, telespectatorii vor afla, vineri, 16 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

EXATLON: Roxana, Alina si Lupu, propunerile pentru eliminare din partea Razboinicilor

#Echipa a pierdut la mustata dreptul la imunitate, in jocul sportiv de aseara, din Arena

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Faimosii au invins aseara, cu scorul de 10 la 9, lupta fiind una stransa de fiecare data cand jucatorii se aflau pe barna ingusta, dovedindu-si forta si abilitatile de adevarati gladiatori.

In inferioritate numerica, inca de la debutul probei, Razboinicii pareau ca vor castiga aseara dreptul la imunitate, dar si casa pentru trei zile, miza dubla pusa la bataie, dar Faimosii s-au repliat si au invins pentru a patra oara consecutiv, la jocul din Arena.

Alex, cel care se considera vinovat pentru esecul Echipei de aseara, din cauza faptului ca a pierdut punctul care a facut diferenta ce i-a desemnat castigatori pe Faimosi, si-a castigat protectia aseara in ceea ce priveste eliminarile, ca urmare a faptului ca a castigat proba individuala.

Stefan, player of the week, in Echipa Razboinicilor

Alaturi de acesta, si Stefan s-a bucurat de imunitate datorita faptului ca este concurentul care a adunat cele mai multe puncte pe parcursul saptamanii, fiind desemnat player of the week.

“Este si o povara sa fii player of the week pentru ca urmeaza sa iti nominalizezi unul din membrii echipei tale cu care razi, plangi, te certi, te impaci si treci prin fel si fel de emotii si momente. Asta este momentul cand trebuie sa nominalizez un apropiat”, s-a confesat Stefan aseara.

Armonia si linistea a domnit in tabara Razboinicilor, in momentul in care acestia si-au anuntat cei trei concurenti nominalizati spre eliminare; primul a fost Lupu, desemnat de echipa, Roxana a fost propusa de Stefan, iar Alina a fost nominalizarea venita din partea lui Alex.

In aceasta seara, incepand cu ora 19:45, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine este Razbonicul care va parasi competitia ce i-ar fi putut aduce marele premiu de 100.000 de Euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending