HomeTELEVIZIUNEReality ShowFOTO Adrenalina și suspansul au atins cote maxime la Fort Boyard, duminică seara, la PRO TV

FOTO Adrenalina și suspansul au atins cote maxime la Fort Boyard, duminică seara, la PRO TV

Ieri seară, de la 20:30, Paul Ipate și Octavian Strunilă i-au întâmpinat pe neînfricații Elena Lasconi, Andreea Antonescu, Mihai Rait, Mircea Zara și Ciprian Șchiopu în jocul jocurilor! Chiar dacă începutul lor în Fort Boyard a fost mai greoi, ei au dat dovadă de spirit de echipă, s-au sprijinit și s-au susținut, iar astfel au ajus să câștige probă după probă!

 

Elena Lasconi a fost prima concurentă care a spart gheața la Fort Boyard cu o probă extrem de solicitantă! Ea alergat la foc continuu pe o Bandă rulantă, în timp ce trebuia să transporte niște găleți, fără însă a reuși să ia cheia. Nici Mircea Zara nu a reușit să ia cheia din Biblioteca părăsită, după ce s-a târât pe sub podea prin șerpi. Andreea Antonescu a făcut exercițiu de echilibristică, pe Cilindri, cu mai multe repetări, însă efortul ei nu a fost recompensat cu o cheie.

 

Bătrânul Fouras s-a bucurat foarte mult când a văzut această echipă și a sperat până în ultima clipă că va rămâne cu toți banii în comoară! El a ales niște probe foarte dificile, care au abordat în mod direct cele mai mari fobii ale concurenților

 

Mihai Rait nu s-a mai dezlipit de pervaz în momentul în care s-a văzut Pus la zid, iar teama de înălțime nu l-a lăsat să escaladeze peretele exterior al fortului. Elena a fost prima concurentă care a adus prima cheie în echipă, după ce a răspuns corect ghicitoarei lui Pere Fouras. Ciprian Șchiopul a demonstrat că este un învingător și În benză și a găsit cheia ascunsă printre viețăți mișcătoare.

 

Mircea Zara și Andreea Antonescu au fost invitați la o masă copioasă de Pere Fouras, în Restaurantul de renume al lui Chef Sadique. Cei doi au băut pe nerăsuflate un ou de struț, câștigând astfel o nouă cheie. Mihai Rait în Cămașa de forță a fost o sursă de amuzament pentru toți cei care l-au privit încercând să bage bile roșii cu gură pe un tub, în timp ce camera în care se afla se mișca în continuu. Cel mai greu i-a fost să se așeze de pe tavan în pat ca să poată lua cheia câștigată. Ciprian a fost un adevărat cavaler când a reușit să scoată Excalibur din piatră și a tăiat funia pe care era prinsă cea de-a cincea cheie necesară.

 

Pentru a lua și indiciile, Andreea Antonescu a căutat printre zeci de șerpi și a găsit codul necesar pe burta unuia dintre ei și s-a aruncat cu capul înainte la Bungee-Jumping, solicitată fiind de bătrânul Fouras. Mihai Rait nu a reușit să dea răspunsul corect la ghicitoarea din turn, iar echipa a trebuit să se decurce cu cele două indicii obținute de curajoasa Andreea Antonescu, care a demonstrat că orice limită poate fi întrecută!

 

Ajunși în camera comorii, ei au avut-o o strategie foarte bună de a strânge bani. Astfel au reușit să adune peste 14.000 de euro. Jumătate au fost donați către profesorul Axente Leucean, un om deosebit care transportă copiii la școală, cu mașina lui, ca să nu meargă kilometrii întregi pe jos, reușind astfel să reducă abandonul școlar.

 

Duminica viitoare, de la 20:30, intră în jocul jocurilor o nouă echipă gata de aventură! Dubioșii Giani Kirita, Claudia Pavel, Kamara, Ionut Atodiresei și Lia Bugnar vor lua cu asalt Fort Boyard și vor participa la probe care taie răsuflarea.

 

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns