Connect with us

Emisiuni

FOTO Lili Sandu și Iulian Țurcanu au fost eliminați din competiția Uite cine dansează! Iată evoluţia tuturor concurenţilor!

Published

on

 

A patra ediție Uite cine dansează! a pus concurenții față în față cu poveștile lor de viață și cu momente care le-au marcat existența, pe care le-au prezentat în pași de dans.

A fost o seară plină de emoție, dar și de fericire, cu dezvăluiri incredibile și coregrafii care au reprezentat perfect amintirile vedetelor din competiție.

 

Opt perechi au prezentat luni momente senzaționale de rumba, tango, vals, cha-cha și dans contemporan, iar Sandu Lungu și Raluca Netca nu au putut dansa, din cauza unei accidentări suferite de Sandu la antrenamente. Cei doi vor reveni pe ring lunea viitoare. La finalul ediției, în urma notelor juraților și voturilor primite din partea juriului, Lili Sandu și Iulian Țurcanu au părăsit competiția, însă vor fi în continuare alături de colegii lor și îi vor susține.

 

Lili Sandu și Iulian Țurcanu, a patra pereche care părăsește competiția!

 

Un pașaport, o viză și un vis! De atât a avut nevoie Lili Sandu să plece din țară atunci când nu s-a mai regăsit și a vrut o schimbare. A plecat în vacanță la Los Angeles pentru două săptămâni și a rămas acolo șase ani și jumătate. Simțea că trăiește în două lumi, așa că s-a reîntors acasă.

Povestea dansului ei de aseară s-a legat de aceste amintiri și de ceea ce înseamnă mama ei pentru ea. Lili și partenerul ei, Iulian Țurcanu, au prezentat o coregrafie de tango plină de pasiune, energie și explozie. Momentul lor a fost aplaudat de public, însă în urma voturilor celor de acasă, cumulate cu notele primite din partea juraților, cei doi au părăsit competiția.

A fost un moment frumos, a fost o experiență extraordinară pentru mine, pentru că sunt un om care nu dansează, care a învățat să danseze câțiva pași într-o lună de zile, aici. Sunt foarte mândră de ceea ce am realizat, plec cu capul sus, le urez multă, multă baftă concurenților, pentru c-o să aibă nevoie, multă putere de muncă și să-i țină corpul până la sfârșit!”, a spus Lili la finalul show-ului.

 

Accidentarea lui Sandu Lungu i-a ținut pe el și Raluca Netca departe de ringul de dans

 

Sandu Lungu este unul dintre cei mai iubiți dansatori din competiție, are o inimă de leu și o poveste pe măsură. Din păcate, luptătorul de MMA s-a accidentat la repetiții, are ruptură musculară și nu a dansat luni, pentru a nu agrava situația și a nu suferi complicații.

Cu toate acestea, Sandu și-a spus povestea emoționantă de viață și a vorbit cu lacrimi în ochi despre familia lui. Lunea viitoare, el și partenera sa vor intra în ring și vor prezenta o coregrafie spectaculoasă.

 

M-am accidentat la repetiții, aveam de făcut o priză dificilă într-o fandare și am rămas acolo. S-a acumulat oboseala din fiecare zi. În dans sunt alte mișcări față de cele pe care le fac eu în mod constant în sportul pe care-l practic, iar anumiți mușchi nu sunt obișnuiți. Dar mergem înainte, nu e nicio problemă, se întâmplă. Îmi pare rau că nu am dansat, pentru cei de acasă care m-au susținut, care sunt alături de mine și mă simpatizează, însă voi face tot posibilul și chiar imposibilul să merg mai departe în această competiție și să ofer un spectacol frumos, astfel încât oamenii să se simtă bine, să-i înveselesc, să fac împreună cu partenera mea, Raluca. Acum mă simt mai bine, am stat cu gheață zilele acestea, cu medicamente și am făcut fizioterapie, iar de zilele următoare vreau să reîncep antrenamentele și să învăț stiluri noi de dans și coregrafii frumoase.”, a declarat Sandu Lungu.

 

Despre dansurile perechilor care au rămas în competiția Uite cine dansează!

 

Prima vedetă care și-a deschis sufletul luni seară în fața telespectatorilor a fost Alex Velea. Dansul său a fost reprezentat de întâlnirea cu iubita lui, Antonia, care i-a schimbat complet viața. Alex și Ecaterina Dosan au realizat o coregrafie de cha-cha plină de pasiune, ritm și foarte multă energie. La finalul momentului, Antonia a coborât pe scenă pentru a-și îmbrățișa iubitul.

Dacă focul ar fi verde, ar fi ce am văzut acum. Ar fi elementul foc. Mi-au plăcut mult întâlnirile care s-au petrecut electric între voi. Întâlnirea ta, Alex, cu solul, mi s-a părut mai puțin interesantă… înfige-te mai bine în podea! Dar mi-a plăcut întâlnirea ta cu sufletul.”, a spus Gigi Căciuleanu.

 

Antonia și-a spus povestea de viață, a vorbit despre momentele triste, despre cei trei copii și despre dragostea incredibilă pentru Alex Velea, care a venit în viața ei atunci când avea cea mai mare nevoie și i-a schimbat complet drumul. Antonia și partenerul ei din competiție, Paolo Campigotto, au spus o poveste frumoasă de iubire în pași seducători de rumba. A fost pasiune pe scenă, au fost trăiri intense, emoție, frumusețe și senzualitate. ”Sunteți o pereche care a riscat și a dansat rumba 100%. Dacă cha-cha e flirt, rumba e ultimul moment de dinainte de sărut. Rumba e despre șolduri, e despre dragoste, e un dans foarte complicat tehnic, e un dans al fetei. El te-a pus în valoare. Uneori nu ai avut direcție, însă vă felicit că ați avut curajul să faceți o rumba 100%!”, le-a spus Mihai Petre celor doi.

 

A urmat o poveste extrem de emoționantă spusă de Anca Sînă Serea, cu lacrimi în ochi. A pierdut un om foarte drag, iar viața ei s-a schimbat radical. Fiind un om puternic, Anca a reușit să treacă peste durere pentru copiii săi, și-a refăcut viața și face totul pentru a le oferi celor mici o viață frumoasă. Cu toate că a spus o poveste tristă, Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic au transformat durerea în emoție, pe care au transmis-o în pași de dans contemporan. Cei doi au fost extrem de expresivi și au adus foarte multă sensibilitate și grație pe ring. ”Mi se pare că show-ul acesta e foarte dificil, pentru că trebuie să mixeze și emoții personale și concepte generale cu ceva destul de pământean – dansul. Mi s-a părut un videoclip foarte sensibil asupra poveștii pe care am înțeles-o de dinainte.”, a spus Florin Călinescu.

 

Rona Hartner a spus că valsul e înscris în ADN-ul ei și că a învățat acest stil de dans încă dinainte să meargă. Rona obișnuia să danseze cu bunicul ei, despre care a vorbit extrem de emoționată luni seară și căruia i-a dedicat valsul dansat împreună cu partenerul ei din competiție, Andrei Mangra. Cu zâmbetul pe buze, dar cu emoție și sensibilitate, cu prize spectaculoase printre petale de trandafiri roșii, așa și-au prezentat coregrafia cei doi concurenți. ”Îmi permit bucuria de a mă ridica în picioare atunci când văd ceva cu adevărat special. Sunt învățată cu expresivitatea ta, ești actriță, știi ce să faci cu chipul tău. Însă am rămas impresionată de expresivitatea mâinilor tale. Le simt mângâierea deja. Extraordinar! Sunteți un cuplu sudat!”, a spus Andreea Marin.

 

La 22 de ani a început o aventură pe cont propriu. A avut momente în care a vrut să renunțe, să meargă acasă, să se ascundă sub pătură și să nu mai iasă vreodată de acolo. Pentru Marius Manole, cea mai grea a fost despărțirea de părinți, atunci când a plecat de acasă doar cu o pernă, pe care o are și acum pentru a-i aminti cine este și de unde a plecat. Luni seară, Marius și Olesea Nespeac au prezentat un moment de dans contemporan care a reprezentat drumul și lupta cu fricile actorului. Coregrafia pregătită de ei a fost plină de putere, forță, zbucium interior și sensibilitate. ”Sunt impresionată de coregrafie și de scenariu, înainte de toate. În al doilea rând, de fidelitatea cu care ați dansat. Povestea ta a fost transpusă în acest dans. Mi-au dat lacrimile, îți spun sincer! Mă bucur că am în fața mea un asemenea om! Mulțumesc, a fost un moment de grație!”, a spus Andreea Marin.

 

Singura pereche de familie în familia de dans de la Uite cine dansează! Octavian Strunilă și Oana Botez! Cei doi au povestit despre cum s-au întâlnit, cum viața i-a luat pe nepregătite când erau foarte tineri, maturizarea venită odată cu copiii lor, cele patru inele de logodnă pe care Octavian i le-a dat Oanei și toate întâmplările prin care au trecut împreună în cei nouă ani de relație. Povestea lor tumultoasă de dragoste au reprezentat-o luni printr-un tango pasional, plin de nerv, trăire, explozie de energie și efervescență. ”Eu tocmai asta apreciez – alegerea inteligentă! Din păcate, nu reușiți să vă relaxați în acest show. Octavian, tu ai stat mereu cu picioarele desfăcute și o micșai din stânga în dreapta, ca pe o păpușă. Simt spaima și încordarea, nu știu de ce, pentru că tu nu o ai, te știu foarte bine. Te transformi în ceva inflexibil. Ați reușit să transmiteți foarte clar ideea și povestea voastră, iar cei de acasă vor aprecia asta.”, le-a spus Mihai Petre.

 

Liviu Teodorescu a spus luni o poveste tristă și plină de emoție. Cântărețul i-a dedicat dansul unchiului său, care a fost diagnosticat de curând cu cancer pulmonar. Unchiul său nu s-a plâns niciodată, a luptat, iar Liviu își dorește ca dansul său de luni seară să-i dea ambiție și mai mare și să învingă cumplita boală, deoarece arta are puterea să vindece. Luptă, speră și crezi! Asta au spus prin dans contemporan Liviu și partenera sa, Marica Derdene. Cei doi au adus pe ring un moment foarte sincer, plin de emoție, forță și trăiri incredibile. ”Este o mare diferență între starea pe care vrei s-o dai și cea pe care o dai. Dansul tău a fost foarte sincer. Tot corpul tău a fost implicat, chiar și atunci când ai avut stângăcii, cu o frumusețe care te face să uiți acele stângăcii. Ai fost la fel de alb pe dinăuntru ca pe dinafară. Mulțumesc frumos!”, a spus Gigi Căciuleanu.

 

A fost seara emoției la Uite cine dansează!, cu povești impresionate, care au adus lacrimi, speranță, bucurie și puterea de a lupta. Lunea viitoare, de la 20:30, cea de-a cincea ediție a show-ului va aduce noaptea duelurilor, foarte multe surprize din partea concurenților și o schimbare importantă în competiție!

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Se aruncă zarurile pentru semifinala “Chefi la cuțite”, luni, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Luni seară, de la ora 20:00, Antena 1 va difuza semifinala celui mai iubit show culinar, în urma căreia cei mai talentați trei bucătari se vor califica pentru o șansă la marele premiu de 30.000 de Euro.

Emoțiile vor da în clocot, căci cei nouă concurenți care se vor întrece în bucătăria „Chefi la cuțite” vor avea de parcurs trei probe succesive, în urma cărora vor fi eliminați rând pe rând. Verdictul le va aduce zâmbetul pe buze doar celor care vor da dovadă de imaginație, caracter și nervi tari, tocmai de aceea toți își vor ascuți cuțitele pentru testul decisiv al semifinalei.

Drumul până în penultimul punct al competiției a fost unul cu multe obstacole pentru chef Florin Dumitrescu, în sezonul de poveste al show-ului. Cu doar o confruntare pe echipe câstigată, mentorul ștrumfilor jedi este convins că cei doi bucătari care îl reprezintă pot condimenta finala, tocmai de aceea are încredere că Bogdan Vandici și Gabriel Mocanu vor duce tunica albastră și mai departe. După opt battle-uri și șapte probe individuale indurate cu brio, cei doi concurenți vor să își ia revanșa și să demonstreze încă o dată că își merită locul în semifinală, dar merită să și câștige. La fel de încrezător în oamenii săi este chef Sorin Bontea, ce pariază că cei trei bucătari profesioniști din echipa verde se vor remarca printr-o suită de preparate savuroase.

Marlena Botezatu, Cristina Pavel și Robertino Țarălungă își propun să se dueleze cât mai aprig cu rivalii, motivați de prietenia pe care au legat-o în acest concurs: “Suntem o adevărată familie! Dacă nu eram atât de uniți, nu cred că am fi ajuns atât de departe.”, afirmă aceștia. Chef Scărlătescu, ce și-a adjudecat cele mai multe battle-uri câștigate în acest sezon, va intra în proba semifinalei și cu cea mai mare trupă de bucătari. Amedeo Drosu, Mihai Chelaru, Ștefania Manea și Răzvan Constantin sunt convinși că abilitatea lor de a se sincroniza și de a lucra sub presiune îi va ajuta în această fază a concursului, tocmai de aceea își doresc o finală care să strălucească în culoarea galbenă.

Din sute, au rămas doar nouă, iar acum cei din cursa către marele titlu de poveste vor afla ce provocări va ascunde penultima etapă a concursului. În opt confruntări pe echipe au demonstrat că sunt luptători, entuziaști, că pot face spectacol în farfurie, dar și în afara ei. Luni seară, bucătarii au o ultimă șansă de a demonstra că merită unul din cele trei locuri finale și o oportunitate de a-i face pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu mândri că au avut încredere în talentul lor culinar. Cine se va califica și care vor fi cele trei probe consecutive prin care concurenții semifinaliști vor trece, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări luni, pe 25 iunie, de la 20:00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Sâmbătă, la Antena 1: Acrobație, fado, musical, contorsionism, street dance, pe scena de la “Next Star”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Copii cu talente nebănuite urcă sâmbătă, 23 iunie, de la ora 20.00, pe scena de la “Next Star”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Numere de acrobație, musical, fado, umor, muzică populară, street dance, contorsionism, dans modern și sport urban susținute de copii din București și din toată țara vor fi jurizate sâmbăta aceasta de Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, în cea de-a doua ediție a noului sezon.

O ediție spectaculoasă, în care se va acorda primul Golden Star al sezonului. Concurentul care-l primește se va califica automat în marea finală a celui de-al nouălea sezon. Care jurat va acorda primul dintre cele trei Golden Star-uri, dar și cine este fericitul concurent care-l primește, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara, de la ora 20.00.

Sâmbătă, pe scena de la „Next Star”, va urca Andreea (12 ani), din București, o fetiță care cântă fado, un gen muzical foarte popular în Portugalia. Iar interpretarea ei îi va sensibiliza până la lacrimi pe jurați. Emoționanta poveste a Andreei, telespectatorii Antenei 1 o vor afla mâine seară.

În aceeași seară, jurații vor face cunoștință cu “Absurzi”, din Craiova, o trupă formată din șapte copii cu deficiențe de auz care vor face o demonstrație de street-dance, dar și cu Bianca (8 ani), din București, care va executa un dificil număr de contorsionism. Toți acești copii, dar și ceilalți concurenți îl vor avea alături, în culise, pe Șerban Copoț. El îi va încuraja înainte să apară în fața celor trei jurați și îi va susține din backstage unde, împreună cu părinții lor, îi va aștepta să coboare de pe scenă.

Cine sunt ceilalți copii care vor urca pe scena show-ului, dar și cine va câștiga cea de-a doua ediție a sezonului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 23 iunie, de la ora 20.00, numai la “Next Star”, show-ul prezentat de Dan Negru.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Voci incredibile și momente emoționante în această seară la Vocea României Junior

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vineri seara, în cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute, alți copii talentați vor urca pe scena Vocea României Junior și își vor pune toate speranțele în minutele pe care le au la dispoziție pentru a-i convinge pe antrenori că merită să întoarcă scaunele și să lupte pentru ei.

INNA, Andra și Marius Moga vor descoperi voci incredibile și interpretări originale ale unor piese celebre din repertoriul internațional, dar și din cel național.

Chiar dacă cei mici vor da tot ce au mai bun pe scenă, vor fi și momente în care cei trei antrenori nu vor fi impresionați de ceea ce vor auzi și nu vor întoarce scaunele. După o astfel de decizie, una dintre concurente va izbucni în plâns, iar Andra, vizibil emoționată de reacția fetei, va încerca să o liniștească: ”Să nu plângi, te rog frumos! Nu are rost să plângi pentru că tu ești foarte bună. Mă faci și pe mine să plâng! Nu ești tu de vină, noi suntem de vină pentru că nu ne-am întors. Tu ți-ai făcut treaba, ai cântat cum ai știut cel mai bine și ai făcut-o foarte frumos”, îi va spune Andra în timp ce o va strânge tare în brațe, după care, împreună cu INNA și Marius Moga, o va conduce pe tânără în backstage la familia ei – un gest pe care antrenorii îl vor face pentru prima dată pentru un concurent care nu trece în etapa următoare.

Care vor fi vocile pentru care cei trei antrenori se vor lupta, dar și ce strategii vor avea Andra, INNA și Marius Moga pentru a-și consolida echipele, vedem în această seară, de la 20:30, la PRO TV.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending