Connect with us

Emisiuni

FOTO Lili Sandu și Iulian Țurcanu au fost eliminați din competiția Uite cine dansează! Iată evoluţia tuturor concurenţilor!

Published

on

A patra ediție Uite cine dansează! a pus concurenții față în față cu poveștile lor de viață și cu momente care le-au marcat existența, pe care le-au prezentat în pași de dans.

A fost o seară plină de emoție, dar și de fericire, cu dezvăluiri incredibile și coregrafii care au reprezentat perfect amintirile vedetelor din competiție.

 

Opt perechi au prezentat luni momente senzaționale de rumba, tango, vals, cha-cha și dans contemporan, iar Sandu Lungu și Raluca Netca nu au putut dansa, din cauza unei accidentări suferite de Sandu la antrenamente. Cei doi vor reveni pe ring lunea viitoare. La finalul ediției, în urma notelor juraților și voturilor primite din partea juriului, Lili Sandu și Iulian Țurcanu au părăsit competiția, însă vor fi în continuare alături de colegii lor și îi vor susține.

 

Lili Sandu și Iulian Țurcanu, a patra pereche care părăsește competiția!

 

Un pașaport, o viză și un vis! De atât a avut nevoie Lili Sandu să plece din țară atunci când nu s-a mai regăsit și a vrut o schimbare. A plecat în vacanță la Los Angeles pentru două săptămâni și a rămas acolo șase ani și jumătate. Simțea că trăiește în două lumi, așa că s-a reîntors acasă.

Povestea dansului ei de aseară s-a legat de aceste amintiri și de ceea ce înseamnă mama ei pentru ea. Lili și partenerul ei, Iulian Țurcanu, au prezentat o coregrafie de tango plină de pasiune, energie și explozie. Momentul lor a fost aplaudat de public, însă în urma voturilor celor de acasă, cumulate cu notele primite din partea juraților, cei doi au părăsit competiția.

A fost un moment frumos, a fost o experiență extraordinară pentru mine, pentru că sunt un om care nu dansează, care a învățat să danseze câțiva pași într-o lună de zile, aici. Sunt foarte mândră de ceea ce am realizat, plec cu capul sus, le urez multă, multă baftă concurenților, pentru c-o să aibă nevoie, multă putere de muncă și să-i țină corpul până la sfârșit!”, a spus Lili la finalul show-ului.

 

Accidentarea lui Sandu Lungu i-a ținut pe el și Raluca Netca departe de ringul de dans

 

Sandu Lungu este unul dintre cei mai iubiți dansatori din competiție, are o inimă de leu și o poveste pe măsură. Din păcate, luptătorul de MMA s-a accidentat la repetiții, are ruptură musculară și nu a dansat luni, pentru a nu agrava situația și a nu suferi complicații.

Cu toate acestea, Sandu și-a spus povestea emoționantă de viață și a vorbit cu lacrimi în ochi despre familia lui. Lunea viitoare, el și partenera sa vor intra în ring și vor prezenta o coregrafie spectaculoasă.

 

M-am accidentat la repetiții, aveam de făcut o priză dificilă într-o fandare și am rămas acolo. S-a acumulat oboseala din fiecare zi. În dans sunt alte mișcări față de cele pe care le fac eu în mod constant în sportul pe care-l practic, iar anumiți mușchi nu sunt obișnuiți. Dar mergem înainte, nu e nicio problemă, se întâmplă. Îmi pare rau că nu am dansat, pentru cei de acasă care m-au susținut, care sunt alături de mine și mă simpatizează, însă voi face tot posibilul și chiar imposibilul să merg mai departe în această competiție și să ofer un spectacol frumos, astfel încât oamenii să se simtă bine, să-i înveselesc, să fac împreună cu partenera mea, Raluca. Acum mă simt mai bine, am stat cu gheață zilele acestea, cu medicamente și am făcut fizioterapie, iar de zilele următoare vreau să reîncep antrenamentele și să învăț stiluri noi de dans și coregrafii frumoase.”, a declarat Sandu Lungu.

 

Despre dansurile perechilor care au rămas în competiția Uite cine dansează!

 

Prima vedetă care și-a deschis sufletul luni seară în fața telespectatorilor a fost Alex Velea. Dansul său a fost reprezentat de întâlnirea cu iubita lui, Antonia, care i-a schimbat complet viața. Alex și Ecaterina Dosan au realizat o coregrafie de cha-cha plină de pasiune, ritm și foarte multă energie. La finalul momentului, Antonia a coborât pe scenă pentru a-și îmbrățișa iubitul.

Dacă focul ar fi verde, ar fi ce am văzut acum. Ar fi elementul foc. Mi-au plăcut mult întâlnirile care s-au petrecut electric între voi. Întâlnirea ta, Alex, cu solul, mi s-a părut mai puțin interesantă… înfige-te mai bine în podea! Dar mi-a plăcut întâlnirea ta cu sufletul.”, a spus Gigi Căciuleanu.

 

Antonia și-a spus povestea de viață, a vorbit despre momentele triste, despre cei trei copii și despre dragostea incredibilă pentru Alex Velea, care a venit în viața ei atunci când avea cea mai mare nevoie și i-a schimbat complet drumul. Antonia și partenerul ei din competiție, Paolo Campigotto, au spus o poveste frumoasă de iubire în pași seducători de rumba. A fost pasiune pe scenă, au fost trăiri intense, emoție, frumusețe și senzualitate. ”Sunteți o pereche care a riscat și a dansat rumba 100%. Dacă cha-cha e flirt, rumba e ultimul moment de dinainte de sărut. Rumba e despre șolduri, e despre dragoste, e un dans foarte complicat tehnic, e un dans al fetei. El te-a pus în valoare. Uneori nu ai avut direcție, însă vă felicit că ați avut curajul să faceți o rumba 100%!”, le-a spus Mihai Petre celor doi.

 

A urmat o poveste extrem de emoționantă spusă de Anca Sînă Serea, cu lacrimi în ochi. A pierdut un om foarte drag, iar viața ei s-a schimbat radical. Fiind un om puternic, Anca a reușit să treacă peste durere pentru copiii săi, și-a refăcut viața și face totul pentru a le oferi celor mici o viață frumoasă. Cu toate că a spus o poveste tristă, Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic au transformat durerea în emoție, pe care au transmis-o în pași de dans contemporan. Cei doi au fost extrem de expresivi și au adus foarte multă sensibilitate și grație pe ring. ”Mi se pare că show-ul acesta e foarte dificil, pentru că trebuie să mixeze și emoții personale și concepte generale cu ceva destul de pământean – dansul. Mi s-a părut un videoclip foarte sensibil asupra poveștii pe care am înțeles-o de dinainte.”, a spus Florin Călinescu.

 

Rona Hartner a spus că valsul e înscris în ADN-ul ei și că a învățat acest stil de dans încă dinainte să meargă. Rona obișnuia să danseze cu bunicul ei, despre care a vorbit extrem de emoționată luni seară și căruia i-a dedicat valsul dansat împreună cu partenerul ei din competiție, Andrei Mangra. Cu zâmbetul pe buze, dar cu emoție și sensibilitate, cu prize spectaculoase printre petale de trandafiri roșii, așa și-au prezentat coregrafia cei doi concurenți. ”Îmi permit bucuria de a mă ridica în picioare atunci când văd ceva cu adevărat special. Sunt învățată cu expresivitatea ta, ești actriță, știi ce să faci cu chipul tău. Însă am rămas impresionată de expresivitatea mâinilor tale. Le simt mângâierea deja. Extraordinar! Sunteți un cuplu sudat!”, a spus Andreea Marin.

 

La 22 de ani a început o aventură pe cont propriu. A avut momente în care a vrut să renunțe, să meargă acasă, să se ascundă sub pătură și să nu mai iasă vreodată de acolo. Pentru Marius Manole, cea mai grea a fost despărțirea de părinți, atunci când a plecat de acasă doar cu o pernă, pe care o are și acum pentru a-i aminti cine este și de unde a plecat. Luni seară, Marius și Olesea Nespeac au prezentat un moment de dans contemporan care a reprezentat drumul și lupta cu fricile actorului. Coregrafia pregătită de ei a fost plină de putere, forță, zbucium interior și sensibilitate. ”Sunt impresionată de coregrafie și de scenariu, înainte de toate. În al doilea rând, de fidelitatea cu care ați dansat. Povestea ta a fost transpusă în acest dans. Mi-au dat lacrimile, îți spun sincer! Mă bucur că am în fața mea un asemenea om! Mulțumesc, a fost un moment de grație!”, a spus Andreea Marin.

 

Singura pereche de familie în familia de dans de la Uite cine dansează! Octavian Strunilă și Oana Botez! Cei doi au povestit despre cum s-au întâlnit, cum viața i-a luat pe nepregătite când erau foarte tineri, maturizarea venită odată cu copiii lor, cele patru inele de logodnă pe care Octavian i le-a dat Oanei și toate întâmplările prin care au trecut împreună în cei nouă ani de relație. Povestea lor tumultoasă de dragoste au reprezentat-o luni printr-un tango pasional, plin de nerv, trăire, explozie de energie și efervescență. ”Eu tocmai asta apreciez – alegerea inteligentă! Din păcate, nu reușiți să vă relaxați în acest show. Octavian, tu ai stat mereu cu picioarele desfăcute și o micșai din stânga în dreapta, ca pe o păpușă. Simt spaima și încordarea, nu știu de ce, pentru că tu nu o ai, te știu foarte bine. Te transformi în ceva inflexibil. Ați reușit să transmiteți foarte clar ideea și povestea voastră, iar cei de acasă vor aprecia asta.”, le-a spus Mihai Petre.

 

Liviu Teodorescu a spus luni o poveste tristă și plină de emoție. Cântărețul i-a dedicat dansul unchiului său, care a fost diagnosticat de curând cu cancer pulmonar. Unchiul său nu s-a plâns niciodată, a luptat, iar Liviu își dorește ca dansul său de luni seară să-i dea ambiție și mai mare și să învingă cumplita boală, deoarece arta are puterea să vindece. Luptă, speră și crezi! Asta au spus prin dans contemporan Liviu și partenera sa, Marica Derdene. Cei doi au adus pe ring un moment foarte sincer, plin de emoție, forță și trăiri incredibile. ”Este o mare diferență între starea pe care vrei s-o dai și cea pe care o dai. Dansul tău a fost foarte sincer. Tot corpul tău a fost implicat, chiar și atunci când ai avut stângăcii, cu o frumusețe care te face să uiți acele stângăcii. Ai fost la fel de alb pe dinăuntru ca pe dinafară. Mulțumesc frumos!”, a spus Gigi Căciuleanu.

 

A fost seara emoției la Uite cine dansează!, cu povești impresionate, care au adus lacrimi, speranță, bucurie și puterea de a lupta. Lunea viitoare, de la 20:30, cea de-a cincea ediție a show-ului va aduce noaptea duelurilor, foarte multe surprize din partea concurenților și o schimbare importantă în competiție!

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Feli, pentru prima dată în postură de jurat, la The Four – Cei 4: ”E foarte greu, într-o zi o să mor aici”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aflată pentru prima dată în postura de jurat, Feli mărturisește că The Four Cei 4, care va avea premiera pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, e un adevărat carusel al emoțiilor!

Cu umorul său nelipsit, Feli mărturisește că trăiește de două ori emoțiile la filmările pentru ”The Four – Cei 4”, emisiune care va avea premiera pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1. ”E foarte greu, mă ia inima cu duelurile astea! Într-o zi o să mor aici, pentru că eu trăiesc și emoțiile concurenţilor. Pe de-o parte abia aștept duelul, dar când vine momentul alegerii, mă bucur că nu sunt eu cea care trebuie să ia o decizie, ci publicul”, povestește Feli.

Cântăreața se află pentru prima dată în postura de jurat al unei emisiuni, iar noua ipostază i se potrivește de minune: ”Îmi dă ocazia, din postura de jurat, să fiu exact așa cum sunt eu. Din ce am văzut eu, în alte emisiuni, toți jurații sunt drăguți, chiar și dacă nu simt nevoia să fie. <The Four – Cei 4> te lasă să fii autentic! E un show foarte dur!”, a mai spus artista.

Fiecare dintre ”Cei 4” are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.

Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reamintește concurenților că în fiecare ediție lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta!

Astfel, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Cei 4 vor fi pregătiți să lupte în fiecare ediție cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească șansa de a se duela.

Fiecare challenger care obține toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câștigătorul, votând prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Dan Cîrstea este câștigătorul celei de-a patra ediții ”iUmor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Dan Cîrstea este câștigătorul celei de-a patra ediții iUmor” și va merge în finală alături de Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu. 

Cea de-a patra ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 20.00  și 22.21, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

 

La nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 10,5 puncte de rating și 21,1 % cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Kanal D cu o medie de 10,3 puncte de rating şi 20,6 % cotă de piaţă. Pro Tv s-a clasat pe locul al treilea, cu o medie de 7,6 puncte de rating și 15,3 cotă de piață.

În minutul de aur, 21.47, aproximativ două milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1!

Dan Cîrstea a descoperit recent, spune el, că are umor și că poate scrie comedie, dar soția a fost cea care l-a încurajat să se înscrie sezonul acesta. Admirator declarat al lui Mihai Bendeac, Dan înțelege chiar și momentele în care acesta are jurizări mai aspre. Ca urmare, Dan Cîrstea a prezentat un jurnal de știri mondene, cu tot cu ilustrații, în care a luat la rând mai multe vedete din România, spre amuzamentul celor trei jurați.

 

Cu atât mai suprinși au fost Delia, Mihai Bendeac și Cheloo să afle că Dan nu trăiește din această pasiune a sa, ci lucrează într-un atelier auto. ”Eu cred că dacă acest număr ar fi fost în finală, ar fi câștigat detașat”, a spus Mihai Bendeac.

”Eu am scris numărul ca să pot să vin să îl cunosc pe Mihai, chiar îl admir”, a mărturisit emoționat Dan Cîrstea, care a primit toate cele trei voturi ale juraților, dar și pe cele ale telespectatorilor, care l-au trimis direct în finală.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

Cei patru câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National
Perioada 18 martie 2018

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Carla’s Dreams: ”Câștigătorul The Four-Cei 4 trebuie să fie cel puțin mai bun decât jurații”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Carlas Dreams se află din nou în poziția de jurat, în acestă primăvară, începând cu 31 martie, la Antena 1, și mărturisește că are așteptări extrem de ridicate de la câștigătorul The Four-Cei 4”.

Jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo au fost cei care i-au ales deja pe ”Cei 4”, iar fiecare dintre ei are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Fiecare dintre ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.

Mai mult, juratul Carla’s Dreams mărturisește că nicio luptă nu va fi ușoară. ”Aș mai putea spune că ”X Factor” este mai “uman”. Acest format însă este mai cinic și mai rece, mai puțin romantic și absolut neiertător. știgătorul The Four-Cei 4 trebuie să fie cel puțin mai bun decât jurații! Nu e vorba de un nivel de nerealizat, trebuie să fim conștienți de faptul că trebuie să vină următorul val, iar eu aștept și susțin pe oricine pentru a obține un loc sub soare și pentru a trece peste dubiile și neîncrederea publicului vizavi de ceea ce este nou. Se întâmplă la fiecare câțiva ani să apară un nou val și sunt sigur că acesta este anul în care se va întâmpla”, a declarat Carla’s Dreams.

Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reamintește concurenților că în fiecare ediție lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta!

Astfel, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Cei 4 vor fi pregătiți să lupte în fiecare ediție cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească șansa de a se duela.

Fiecare challenger care obține toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câștigătorul, votând prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending