HomeTELEVIZIUNEReality ShowFOTO Liviu a părăsit competiţia, iar Andreea a intrat în juriul Supravieţuitorul! Show-ul continua şi săptămâna viitoare în fiecare seară!

FOTO Liviu a părăsit competiţia, iar Andreea a intrat în juriul Supravieţuitorul! Show-ul continua şi săptămâna viitoare în fiecare seară!

Săptămâna aceasta, de luni până joi, concurenţii din Supravieţuitorul au avut parte de probe solicitante, recompense mult aşteptate, mâncare, eliminări şi au avut de luat decizii grele, care au contribuit la votul final de la Consiliul tribal.

 

Probe intense, strategii, discuţii aprinse şi două eliminări

În proba de recompensă, concurenţii din tribul Araw au fost nevoiţi să fie sinceri şi să-şi spună părerile despre colegii lor, pentru a putea câştiga câteva ore de răsfăţ şi mâncare.

Răspunsurile lor la fiecare întrebare au fost sincere, însă cea care a reuşit la final să obţină recompensa, pentru prima dată în competiţie, a fost Adina, care l-a ales pe Iulian să o însoţească. Cu toate că cei doi au avut parte de masaj, paturi confortabile, mâncare şi suc, nu a fost suficient pentru ei. Întorşi în trib, cei doi au gustat şi din puţina mâncare a colegilor lor, iscând discuţii.

proba-de-imunitate-2

 

Proba de imunitate le-a adus concurenţilor o luptă grea. Au făcut tot posibilul să obţină talismanul imunităţii, dar Andrei, pentru a treia oară consecutiv, s-a concentrat, a fost foarte calm şi a reuşit să iasă învingător, putând să voteze la Consiliul tribal, dar să nu fie votat.

Otniela, Andreea, Adina, Robert, Andrei şi Iulian au fost ademeniţi de Dragoş Bucurenci cu mâncare, în schimbul voturilor împotriva lor, un meniu însemna un vot. Adina a ales trei meniuri, Andreea şi Iulian câte două meniuri, Otniela şi Robert nu au acceptat mâncarea şi au avut vot dublu la Consiliul tribal, iar Andrei a renunţat la votul lui în schimbul proviziilor pentru tot tribul. Decizia lui a fost intens comentată, iar Andreea i-a adus acuzaţii grave.

proba-de-imunitate-1

 

Pe Insula exilului, Ina, Liviu şi Lucian au avut parte de un duel care i-a luat prin surprindere. Ina şi Liviu au fost nevoiţi să pescuiască patru săculeţi cu cifre, iar Lucian cinci săculeţi, pentru că s-a sacrificat pentru mâncare cu câteva zile în urmă. Cei trei au început să aranjeze cifrele în ordine descrescătoare, iar Ina a terminat proba prima. Lupta s-a dat între Liviu şi Lucian, care, chiar dacă avea un handicap când a pornit duelul, a reuşit să învingă. Astfel, Liviu a părăsit Supravieţuitorul.

duel-insula-exilului-2

 

Înainte de Consiliul tribal, concurenţii din tribul Araw şi-au făcut tot felul de strategii pe ultima sută de metri, Adina fiind sigură că ea va fi cea dată afară. Însă, după discuţii aprinse şi reproşuri la Consiliu, Adina şi Andreea au primit cele mai multe voturi şi, fiind egalitate, Otniela, Robert şi Iulian au fost nevoiţi să mai voteze o dată, iar Andreea a părăsit competiţia şi s-a alăturat Raisei, lui Mircea A. şi lui Musashy în juriul Supravieţuitorul.

 

Săptămâna viitoare, de luni până joi, de la 22:30, concurenţii vor avea parte de noi provocări, probe intense şi ultimele eliminări înaintea marii finale.

duel-insula-exilului-1

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns