Connect with us

Aseară, talentul a fost jurizat cu atenție, iar concurenții veniți la preselecțiile celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, au surprins prin originalitate și creativitate.

Momentele prezentate pe scenă i-au impresionat pe cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, dar au stârnit și reacții incredibile în rândul publicului sau în culise, unde Smiley și Pavel Bartoș au râs, au dansat, au cântat și au făcut sport. Telespectatorii au avut parte de o seară de neuitat, cu numere extraordinare, pline de emoție, care au sensibilizat și au adus lacrimi de fericire, dar și cu momente amuzante.

Cea de-a cincea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:09, la nivel național, peste 3.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:41, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.6 puncte de rating și 46.4% share, de aproape patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, Kanal D care a obţinut 5.3 puncte de rating și 11.9% share.

Energie, pasiune și spectacol desăvârșit

A cincea ediție Românii au talent a fost plină de momente spectaculoase și de concurenți determinați să impresioneze, să demonstreze că sunt talentați și că merită să meargă mai departe în competiție. Reprezentațiile emoționante, cele pline de umor și reacțiile venite din partea juriului și a gazdelor emisiunii au adus în casele telespectatorilor un spectacol desăvârșit.

Seara a început maiestuos cu un talent căruia i se prevede un viitor strălucit. Denis Costea, un micuț de 9 ani cu o voce uriașă, a cântat melodia O sole mio și i-a uimit pe jurați cu calitățile sale vocale incredibile. Momentul i-a fost răsplătit cu ropote de aplauze, iar Andi i-a spus: ”Denis, ce ne-ai făcut? Eu spun că ai fost magnific și îndrăznesc să fac o predicție și să spun că tu o să devii una dintre cele mai mari vedete din România!”. Concurentul a obținut în final 4 de DA din partea juraților și merge mai departe.

Ancuța Dumitrean și Andrei Palamariu au adus pe scenă un moment de dans sportiv plin de pasiune, energie și culoare. Cei doi concurenți s-au completat perfect, iar dansul lor a făcut scena să vibreze. Chiar dacă Mihaela a taxat micile ezitări și a dat NU, Ancuța și Andrei au primit 3 de DA cu care merg în etapa următoare, dar și laude din partea Andrei, care le-a spus: ”Mi-a plăcut atât de mult, încât de mâine m-aș apuca de cursurile astea de dans. Foarte frumos totul… Povestea… Melodia… Felicitări pentru alegere și pentru toată munca voastră!”.

Anisia Gafton a declarat cu zâmbetul pe buze că în viața de zi cu zi își ocupă timpul liber și nimic mai mult, iar aseară i-a cucerit pe jurați cu carisma sa, dar mai ales cu glumele pe care le-a spus și cu energia debordantă. O fire extrem de pozitivă, mereu cu zâmbetul pe buze, concurenta a impresionat, iar la final a primit 4 de DA și merge mai departe în competiție. Florin i-a transmis: ”Se vede oricum că ești plecată! Stand-up-ul feminin este foarte rar și foarte greu de făcut. Îți prevăd chiar un viitor bucureștean!”.

Ionuț Scripcaru a urcat pentru prima dată pe o scenă la preselecțiile Românii au talent. Concurentul este autodidact în ceea ce privește muzica, învață totul după ureche, iar aseară a cântat la pianină compoziția Fantasie – Impromptu. Ionuț a creat un moment sensibil și i-a impresionat pe jurați, care s-au ridicat în picioare la final, l-au aplaudat și i-au acordat 4 de DA. ”Te iubesc, te ador! Ești un geniu! Ionuț, aștept de jumătate de an să mă facă cineva să plâng. Ți-a ieșit. Mi se pare definiția talentului și definiția emisiunii Românii au talent – omul simplu care, iată, emoționează. Ești bucuria mea cea mai mare!”, i-a spus Mihaela.

Ozolua Joel Junior a venit din Nigeria la studii în Constanța și, aseară, pe scena de la Românii au talent pentru a-i încânta pe toți cu aptitudinile lui. A cântat o melodie hip-hop compoziție proprie și i-a făcut pe cei prezenți în sală să răspundă întrebării din refren ”Ce faci?”. În momentul jurizării, Florin i-a spus: ”Sper să fii un marinar bun! Restul e OK… Mă iau și eu după colegi… DA!”. Concurentul a primit 4 de DA și ne revedem cu el în etapa următoare.

Nu este prima dată când Liviu Minescu își încearcă norocul la preselecțiile Românii au talent. Sezonul acesta concurentul a revenit cu o invenție în premieră mondială – video microfonul. Liviu s-a filmat, după care i-a înmânat Andrei invenția. Jurata nu a stat prea mult pe gânduri și a testat microfonul cântând, făcându-le astfel o surpriză tuturor celor prezenți în sală. ”Domnule concurent, în speranța că nu vă vor răpi extratereștrii, aș vrea să vă revăd, motiv pentru care răspunsul meu este DA!”, i-a spus Andi și, chiar dacă Mihaela nu a fost convinsă de talentul concurentului, acesta merge în etapa următoare cu 3 de DA.

Cele trei fete din grupul Major Danger au prezentat aseară un moment energic, plin de senzualitate. Concurentele au dansat și s-au sincronizat perfect, iar juriul le-a apreciat reprezentația și le-a aplaudat. ”Sunteți dansatoare cu talent, din punctul meu de vedere. Eu abia aștept să vă dau un DA! Din toata inima!”, le-a spus Mihaela. Cu grupul Major Danger ne reîntâlnim în etapa următoare, în care merg cu 4 de DA.

Un sportiv desăvârșit, Adrian EFEKT Group, a făcut aseară o serie de acrobații solicitante la bară scurtă. A uimit cu talentul său, iar publicul și juriul s-au ridicat în picioare pentru a-i aplauda momentul incredibil. Nici Smiley și Pavel nu s-au lăsat mai prejos și au mers pe scenă pentru a demonstra că sunt, și ei, sportivi desăvârșiți. Dacă Smiley a stat în cap preț de câteva secunde, Pavel i-a surprins pe toți cu o serie de flotări executate în stilul lui. În momentul jurizării, Andra, încântată de talentul lui Adrian, i-a spus: ”Spre surprinderea colegilor mei, m-am ridicat în picioare. M-am ridicat pentru tot efortul depus și să-l felicit!”. Concurentul a primit 4 de DA și merge mai departe în competiție.

Robert Frățilă a adus aseară pe scenă un moment de dans contemporan plin de ritm, atitudine, sensibilitate și emoție. El a transmis o poveste și i-a impresionat pe jurați cu mișcările sale, iar Mihaela i-a spus: ”Mi-a plăcut extraordinar de tare! Ești un dansator foarte bun! Bravo, Robert! Te felicit din toată inima! De la mine ai un DA!”. Andra, Andi și Florin au fost în asentimentul Mihaelei, iar Robert merge mai departe cu 4 de DA.

Trupa Arhaica a adus pe scenă un moment inedit și a combinat folclorul cu dubstep. Cei cinci concurenți au cântat melodia Ciuleandra și au creat un moment energic, în care cele două ritmuri s-au combinat perfect. Publicul, dar și jurații au apreciat prestația lor, iar Andi le-a spus la final: ”Din punctul meu de vedere, e nevoie de astfel de apariții! Răspunsul meu este DA!”. Cu trupa Arhaica ne revedem în etapa următoare, unde merge cu 4 de DA.

De la trupa Arhaica, am trecut aseară la o lume la fel de fascinantă, cea adusă de Valeriu Nichitean. El a prezentat un număr de jonglerii cu o bilă și a avut momente în care a lăsat impresia că înfrânge gravitația. Talentul lui Valeriu a încântat juriul, care l-a aplaudat și lăudat. ”Faci să pară că te joci cu un fulg. Răspunsul meu este DA!”, i-a spus Andra. În final, concurentul a primit 4 de DA și merge mai departe.

Mara Prună a cântat la pian și voce o melodie compusă de ea, Sweet dreams, cu o semnificație puternică. Jurații au fost impresionați de interpretare, dar și de compoziția piesei, care i-a emoționat. Concurenta i-a fascinat pe toți cu talentul său, iar Florin i-a spus, cu lacrimi în ochi: ”Dacă ai avut necazuri și muzica te ajută și te-a ajutat să stai în lumină… să rămâi tot timpul în lumină, să nu te întorci nicio secundă înapoi!”. Mara a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Trupa Storm Dance Studio a prezentat la preselecții un număr complex de balet feminin și dans contemporan executat de băieți pe tocuri. Cei 9 concurenți au făcut spectacol pe scenă, au adus foarte multă energie, frumusețe și talent și au smuls ropote de aplauze. ”Vai de mine, ce moment ați făcut! Perfecți ați fost! DA!”, a spus Mihaela. Trupa Storm Dance Studio a obținut 4 de DA și merge mai departe.

Cei doi membri ai trupei Acces au interpretat în manieră proprie melodia Sub pielea mea, au adăugat câteva versuri, iar publicul a fredonat refrenul alături de ei. Andi, Mihaela, Andra și Florin au apreciat momentul prezentat de cei doi, iar în timpul jurizării, Andra le-a spus: ”O fost fain! O fost foarte fain! Sunteți foarte emoționați și nu vreau să mai prelungesc emoția asta prea mult! DA!”. Concurenții au părăsit scena cu 4 de DA și merg în etapa următoare.

Ultimul moment din cea de-a cincea ediție Românii au talent a fost adus de Diana Valentina Lungu. Ea a prezentat un număr inedit de balance, care i-a făcut pe toți curioși. Chiar dacă aparent static, momentul a fost unul spectaculos și Diana a impresionat prin eleganță, echilibru și concentrare. Mihaela a apăsat X-ul în timpul reprezentației și a acordat un NU, însă concurenta merge mai departe cu 3 de DA. ”Poate că viața e făcută și din momente din astea. Poate că nu e totul numai un heirup din ăsta, contra cronometru. Uneori, lucrurile trebuie să fie mai așezate.”, a spus Andi la final.

Show-ul Românii au talent le-a adus aseară telespectatorilor un spectacol extraordinar, plin de surprize, momente care au smuls ropote de aplauze, au adus lacrimi de bucurie și au emoționat.

Noi concurenți sunt gata să demonstreze că sunt talentați, să impresioneze și să fie văzuți de o țară întreagă, vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Analize

Roland Garros 2018 – Audiențe record pe toate platformele Eurosport

• Eurosport înregistrează cele mai bune audiențe pentru Roland Garros din ultimii treisprezece ani în Europa: 56.9 millioane de telespectatori au urmărit transmisiunile Eurosport
• Finala Simona Halep – Sloane Stephens în top patru audiențe all-time pentru Eurosport România

Published

on

Foto Credit: Eurosport

Eurosport a prezentat cifrele de audiență pentru canalele sale TV și platformele digitale în urma transmisiunilor de la Roland Garros și declară ediția din acest an ca fiind cea mai de succes din ultimii treisprezece ani.

Peste 56,9 milioane de fani de pe întregul continent au avut ocazia să urmărească Openul Franței în direct la Eurosport, audiențele din acest an înregistrând o creștere de 11% față de ediția din 2017. Platformele digitale Eurosport au înregistrat peste 29 de milioane de vizionări video pe parcursul evenimentului, ceea ce a reprezentat o creștere de 23% pentru canalele de social-media ale Eurosport: Facebook, YouTube și Instagram.

Finala feminină dintre Simona Halep și Sloane Stephens a fost cea mai vizionata din 2005 până în prezent. O medie de aproximativ 3,7 milioane de telespectatori din toată Europa au urmărit programele Eurosport pentru a vedea prima victorie românească într-o finală feminină de la Roland Garros din ultimii 40 de ani.

La nivel european*, o medie de 4,5 milioane de telespectatori au urmărit duminică, 10 iunie, finala dintre Rafael Nadal și Dominic Thiem. Cifrele de audiență au transformat acest eveniment în cea mai urmarită finală masculină de la Roland Garros din anul 2005 încoace.

În medie 1,3 milioane de telespectatori pe zi au urmărit duelurile de pe zgura pariziană de-a lungul celor 15 zile ale Openului Franței, ceea ce a făcut ca ediția din acest an a Roland Garros să fie cea mai vizionată din 2005 până în prezent. S-a înregistrat o creștere de 17% față de 2017 și + 35% față de anul 2016. România a contribuit semnificativ la această performanță, înregistrând o creștere +30% a cotei de piață în comparație cu 2017 (target all, urban). Tot în comparație cu 2017, finala feminină a adus o creștere de +27% în materie de reach (000), target Urban all, respectiv +36% bărbați 18-49.

Respectându-și angajamentul de a oferi fanilor cele mai bune analize prezentate de cei mai cunoscuți experți din domeniu, audiențele emisiunilor dedicate turneului au înregistrat și ele creșteri cu două cifre. Emisiunea Game, Schett & Mats moderată de câștigătorul a șapte turnee de Mare Șlem, Mats Wilander și Barbara Schett – a crescut cu 15% față de 2017* și cu 43% față de 2016. La nivel local, emisiunea Matchball Becker de pe canalul Eurosport Germania, moderată de Boris Becker, a înregistrat o creștere cu 40% mai mulți telespectatori anul acesta, comparativ cu douăsprezece luni în urmă.

De asemenea, de-a lungul transmisiunilor de la Roland Garros, milioane de telespectatori au putut urmări și analizele unor experți celebri precum: Kim Clijsters, Chris Evert, John McEnroe, Patrick Mouratoglou, Henri Leconte (Eurosport Franța), Marion Bartoli (Eurosport Franța), Conchita Martinez (Eurosport Spania), Alex Corretja (Eurosport Spania), Anna Chakvetadze (Eurosport Rusia) sau Greg Rusedski (Eurosport UK).

Clipurile video publicate în perioada turneului de tenis au înregistrat nu mai puțin de 29 de milioane de vizionări pe canalele de social-media ale Eurosport (Facebook, YouTube și Instagram). Peste 1,5 milioane de persoane au interacționat cu conținutul Eurosport de pe Facebook, Twitter, YouTube și Instagram, față de 2017.

 

Recordurile Eurosport ale ediției 2018 a Roland Garros:

 

  • Cea mai mare audiență a Roland Garros din 2005;
  • Ce mai mare audiență din istoria Eurosport Spania în urma transmisiunii finalei de simplu masculin;
  • Transmisiunea semifinalei dintre Marco Cecchinato și Dominic Thiem a adus canalului Eurosport Italia o audiență care ocupă locul patru în topul transmisiunilor all time;
  • Finala feminină de la Roland Garros 2018, a patra transmisiune all time conform audiențelor pentru Eurosport România; creștere de +37% a cotei de piață vs. 2017 (vs. Jelena Ostapenko) și +4% vs. 2014 (vs. Maria Sharapova)
  • Audiențe cu 15% mai mari pentru emisiunea Game, Schett & Mats față de anul 2017 (pan-Euro);
  • Emisiunea Avantage Leconte, moderată de către fostul tenismen Henri Leconte a înregistrat creșteri de 71% a audienței față de 2017 și 56% față de 2016 (Eurosport Franța);
  • Emisiunea Matchball Becker audiențe cu 40% mai mari față de 2017

 

 

* Pe baza cifrelor din 11 piețe cheie – Germania, Polonia, România, Marea Britanie, Olanda, Suedia, Danemarca, Norvegia, Italia, Spania și Franța

** Cifrele de audiență nu includ platformele digitale Eurosport Player sau Eurosport.com

Surse: TNS Gallup Denmark, TNS Gallup Norway, AGF, Stichting KijkOnderzoek, Nielsen Audience Measurement Polska, ARMADATA, KANTAR Media Spain, MMS, BARB, AUDITEL, Mediametrie, TNS Gallup Media/TechEdge, AdvantEdge, All Individuals 3+, All TV Homes, Audience = 9h-25h, Reach = All day. National universe in all markets. Evolution based on the sum of measured countries. Date: 11/06/2018

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: Victorie totală pentru ”Chefi la cuțite”! Vezi aici clasamentele de audiență de ieri seară.

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Luni, 11 iunie, Antena 1 înregistrează o victorie detașată în toate targeturile de referință cu înfruntarea concureților cooking show-ului „Chefi la cuțite””. Ediţia de aseară care a adus eliminarea blondei Antoanela Alexandera plasat stația pe primul loc, conform datelor furnizate de Kantar Media.

 

Total >>Total
Units >>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
CHEFI LA CUTITEAntena 120:3823:371475808395
LAS FIERBINTIPro TV20:3021:351194583297
Film – GARDA DE CORPPro TV21:3523:27879424259
ASK VE MAVIKanal D19:5822:35821429110

Antena 1 s-a clasat pe primul loc  în intervalul 20:38-23:37 cu „Chefi la cuțite”. Pro TV nu reușește să menţină interesul audienţei cu sitcom-ul „Las Fierbinti” și filmul de acțiune ”Garda de corp”. Kanal D se menține pe locul trei cu serialul turcesc ”Dragoste și ură”.

 

Topul posturilor TV în funcţie de audienţă în intervalul emisiunii „Chefi la cuțite”, ieri 11 iunie:

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:38-23:37
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Antena 120.58.01439.9
Pro TV15.15.91060.7
Kanal D10.94.3766.7
Antena 37.02.7489.6
Romania TV6.32.5441.3

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:38-23:37
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Antena 120.38.2789.8
Pro TV13.35.4516.1
Kanal D9.84.0382.2
Antena 39.13.7353.3
Romania TV5.22.1201.8

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:38-23:37
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Antena 126.78.7384.0
Pro TV20.06.5288.5
Kanal D7.42.4106.5
Realitatea TV4.51.565.4
Antena 33.81.254.1

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

ANALIZĂ AUDIENȚE. ”Romania-Finlanda” a dat piept cu ”Chefi la cuțite”! Vezi aici cine a câștigat lupta audiențelor ieri seară!

Published

on

Sursa foto: Echipa națională de fotbal a României @NationalaRomanieiOfficial

Marți, 05 mai, Pro TV a difuzat meciul amical de fotbal ”Romania-Finlanda”, cu audiențe care au plasat stația pe primul loc in clasamente, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
ROMANIA-FINLANDAPro TV20:3622:2518111015454
CHEFI LA CUTITEAntena 120:0023:051321779396
Film – COMANDOPro TV22:3224:191126602334
ASK VE MAVIKanal D19:5822:36827449153

PRO TV s-a clasat pe primul loc în toate targeturile de referință cu meciul amical de fotbal „Romania-Finlanda”Antena 1 este pe locul doi cu „Chefi la cuțite” care înregistrează audiențe foarte bune mai ales în targetul comercial. Serialul turcesc ”Dragoste și ură” se bucură de un public fidel care menține Kanal D in topuri chiar și în serile foarte competitive.

Topul posturilor TV românești în intervalul de Prime Time 20:00-23:00, ieri 05 mai.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV21.58.61533.2
Antena 118.47.31313.7
Kanal D11.54.6818.3
Antena 35.62.2398.7
Romania TV4.61.8330.5


PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV21.38.9860.9
Antena 119.18.0773.6
Kanal D10.84.5437.3
Antena 36.92.9279.6
Romania TV3.91.6156.3


PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV27.29.0401.5
Antena 126.68.8392.6
Kanal D10.33.4151.6
Prima TV3.61.253.3
Antena 32.10.731.4

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending