Connect with us
 

Aseară, talentul a fost jurizat cu atenție, iar concurenții veniți la preselecțiile celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, au surprins prin originalitate și creativitate.

Momentele prezentate pe scenă i-au impresionat pe cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, dar au stârnit și reacții incredibile în rândul publicului sau în culise, unde Smiley și Pavel Bartoș au râs, au dansat, au cântat și au făcut sport. Telespectatorii au avut parte de o seară de neuitat, cu numere extraordinare, pline de emoție, care au sensibilizat și au adus lacrimi de fericire, dar și cu momente amuzante.

Cea de-a cincea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:09, la nivel național, peste 3.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:41, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.6 puncte de rating și 46.4% share, de aproape patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, Kanal D care a obţinut 5.3 puncte de rating și 11.9% share.

Energie, pasiune și spectacol desăvârșit

A cincea ediție Românii au talent a fost plină de momente spectaculoase și de concurenți determinați să impresioneze, să demonstreze că sunt talentați și că merită să meargă mai departe în competiție. Reprezentațiile emoționante, cele pline de umor și reacțiile venite din partea juriului și a gazdelor emisiunii au adus în casele telespectatorilor un spectacol desăvârșit.

Seara a început maiestuos cu un talent căruia i se prevede un viitor strălucit. Denis Costea, un micuț de 9 ani cu o voce uriașă, a cântat melodia O sole mio și i-a uimit pe jurați cu calitățile sale vocale incredibile. Momentul i-a fost răsplătit cu ropote de aplauze, iar Andi i-a spus: ”Denis, ce ne-ai făcut? Eu spun că ai fost magnific și îndrăznesc să fac o predicție și să spun că tu o să devii una dintre cele mai mari vedete din România!”. Concurentul a obținut în final 4 de DA din partea juraților și merge mai departe.

Ancuța Dumitrean și Andrei Palamariu au adus pe scenă un moment de dans sportiv plin de pasiune, energie și culoare. Cei doi concurenți s-au completat perfect, iar dansul lor a făcut scena să vibreze. Chiar dacă Mihaela a taxat micile ezitări și a dat NU, Ancuța și Andrei au primit 3 de DA cu care merg în etapa următoare, dar și laude din partea Andrei, care le-a spus: ”Mi-a plăcut atât de mult, încât de mâine m-aș apuca de cursurile astea de dans. Foarte frumos totul… Povestea… Melodia… Felicitări pentru alegere și pentru toată munca voastră!”.

Anisia Gafton a declarat cu zâmbetul pe buze că în viața de zi cu zi își ocupă timpul liber și nimic mai mult, iar aseară i-a cucerit pe jurați cu carisma sa, dar mai ales cu glumele pe care le-a spus și cu energia debordantă. O fire extrem de pozitivă, mereu cu zâmbetul pe buze, concurenta a impresionat, iar la final a primit 4 de DA și merge mai departe în competiție. Florin i-a transmis: ”Se vede oricum că ești plecată! Stand-up-ul feminin este foarte rar și foarte greu de făcut. Îți prevăd chiar un viitor bucureștean!”.

Ionuț Scripcaru a urcat pentru prima dată pe o scenă la preselecțiile Românii au talent. Concurentul este autodidact în ceea ce privește muzica, învață totul după ureche, iar aseară a cântat la pianină compoziția Fantasie – Impromptu. Ionuț a creat un moment sensibil și i-a impresionat pe jurați, care s-au ridicat în picioare la final, l-au aplaudat și i-au acordat 4 de DA. ”Te iubesc, te ador! Ești un geniu! Ionuț, aștept de jumătate de an să mă facă cineva să plâng. Ți-a ieșit. Mi se pare definiția talentului și definiția emisiunii Românii au talent – omul simplu care, iată, emoționează. Ești bucuria mea cea mai mare!”, i-a spus Mihaela.

Ozolua Joel Junior a venit din Nigeria la studii în Constanța și, aseară, pe scena de la Românii au talent pentru a-i încânta pe toți cu aptitudinile lui. A cântat o melodie hip-hop compoziție proprie și i-a făcut pe cei prezenți în sală să răspundă întrebării din refren ”Ce faci?”. În momentul jurizării, Florin i-a spus: ”Sper să fii un marinar bun! Restul e OK… Mă iau și eu după colegi… DA!”. Concurentul a primit 4 de DA și ne revedem cu el în etapa următoare.

Nu este prima dată când Liviu Minescu își încearcă norocul la preselecțiile Românii au talent. Sezonul acesta concurentul a revenit cu o invenție în premieră mondială – video microfonul. Liviu s-a filmat, după care i-a înmânat Andrei invenția. Jurata nu a stat prea mult pe gânduri și a testat microfonul cântând, făcându-le astfel o surpriză tuturor celor prezenți în sală. ”Domnule concurent, în speranța că nu vă vor răpi extratereștrii, aș vrea să vă revăd, motiv pentru care răspunsul meu este DA!”, i-a spus Andi și, chiar dacă Mihaela nu a fost convinsă de talentul concurentului, acesta merge în etapa următoare cu 3 de DA.

Cele trei fete din grupul Major Danger au prezentat aseară un moment energic, plin de senzualitate. Concurentele au dansat și s-au sincronizat perfect, iar juriul le-a apreciat reprezentația și le-a aplaudat. ”Sunteți dansatoare cu talent, din punctul meu de vedere. Eu abia aștept să vă dau un DA! Din toata inima!”, le-a spus Mihaela. Cu grupul Major Danger ne reîntâlnim în etapa următoare, în care merg cu 4 de DA.

Un sportiv desăvârșit, Adrian EFEKT Group, a făcut aseară o serie de acrobații solicitante la bară scurtă. A uimit cu talentul său, iar publicul și juriul s-au ridicat în picioare pentru a-i aplauda momentul incredibil. Nici Smiley și Pavel nu s-au lăsat mai prejos și au mers pe scenă pentru a demonstra că sunt, și ei, sportivi desăvârșiți. Dacă Smiley a stat în cap preț de câteva secunde, Pavel i-a surprins pe toți cu o serie de flotări executate în stilul lui. În momentul jurizării, Andra, încântată de talentul lui Adrian, i-a spus: ”Spre surprinderea colegilor mei, m-am ridicat în picioare. M-am ridicat pentru tot efortul depus și să-l felicit!”. Concurentul a primit 4 de DA și merge mai departe în competiție.

Robert Frățilă a adus aseară pe scenă un moment de dans contemporan plin de ritm, atitudine, sensibilitate și emoție. El a transmis o poveste și i-a impresionat pe jurați cu mișcările sale, iar Mihaela i-a spus: ”Mi-a plăcut extraordinar de tare! Ești un dansator foarte bun! Bravo, Robert! Te felicit din toată inima! De la mine ai un DA!”. Andra, Andi și Florin au fost în asentimentul Mihaelei, iar Robert merge mai departe cu 4 de DA.

Trupa Arhaica a adus pe scenă un moment inedit și a combinat folclorul cu dubstep. Cei cinci concurenți au cântat melodia Ciuleandra și au creat un moment energic, în care cele două ritmuri s-au combinat perfect. Publicul, dar și jurații au apreciat prestația lor, iar Andi le-a spus la final: ”Din punctul meu de vedere, e nevoie de astfel de apariții! Răspunsul meu este DA!”. Cu trupa Arhaica ne revedem în etapa următoare, unde merge cu 4 de DA.

De la trupa Arhaica, am trecut aseară la o lume la fel de fascinantă, cea adusă de Valeriu Nichitean. El a prezentat un număr de jonglerii cu o bilă și a avut momente în care a lăsat impresia că înfrânge gravitația. Talentul lui Valeriu a încântat juriul, care l-a aplaudat și lăudat. ”Faci să pară că te joci cu un fulg. Răspunsul meu este DA!”, i-a spus Andra. În final, concurentul a primit 4 de DA și merge mai departe.

Mara Prună a cântat la pian și voce o melodie compusă de ea, Sweet dreams, cu o semnificație puternică. Jurații au fost impresionați de interpretare, dar și de compoziția piesei, care i-a emoționat. Concurenta i-a fascinat pe toți cu talentul său, iar Florin i-a spus, cu lacrimi în ochi: ”Dacă ai avut necazuri și muzica te ajută și te-a ajutat să stai în lumină… să rămâi tot timpul în lumină, să nu te întorci nicio secundă înapoi!”. Mara a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Trupa Storm Dance Studio a prezentat la preselecții un număr complex de balet feminin și dans contemporan executat de băieți pe tocuri. Cei 9 concurenți au făcut spectacol pe scenă, au adus foarte multă energie, frumusețe și talent și au smuls ropote de aplauze. ”Vai de mine, ce moment ați făcut! Perfecți ați fost! DA!”, a spus Mihaela. Trupa Storm Dance Studio a obținut 4 de DA și merge mai departe.

Cei doi membri ai trupei Acces au interpretat în manieră proprie melodia Sub pielea mea, au adăugat câteva versuri, iar publicul a fredonat refrenul alături de ei. Andi, Mihaela, Andra și Florin au apreciat momentul prezentat de cei doi, iar în timpul jurizării, Andra le-a spus: ”O fost fain! O fost foarte fain! Sunteți foarte emoționați și nu vreau să mai prelungesc emoția asta prea mult! DA!”. Concurenții au părăsit scena cu 4 de DA și merg în etapa următoare.

Ultimul moment din cea de-a cincea ediție Românii au talent a fost adus de Diana Valentina Lungu. Ea a prezentat un număr inedit de balance, care i-a făcut pe toți curioși. Chiar dacă aparent static, momentul a fost unul spectaculos și Diana a impresionat prin eleganță, echilibru și concentrare. Mihaela a apăsat X-ul în timpul reprezentației și a acordat un NU, însă concurenta merge mai departe cu 3 de DA. ”Poate că viața e făcută și din momente din astea. Poate că nu e totul numai un heirup din ăsta, contra cronometru. Uneori, lucrurile trebuie să fie mai așezate.”, a spus Andi la final.

Show-ul Românii au talent le-a adus aseară telespectatorilor un spectacol extraordinar, plin de surprize, momente care au smuls ropote de aplauze, au adus lacrimi de bucurie și au emoționat.

Noi concurenți sunt gata să demonstreze că sunt talentați, să impresioneze și să fie văzuți de o țară întreagă, vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Analize

AUDIENŢE TV: Finala de la Moscova dintre Franţa şi Croaţia, cel mai vizionat meci de la mondiale!

Published

on

 

A fost cel mai urmărit minut al finalei Campionatului Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018, când TVR 1 înregistra o audienţă mai mare decât toate posturile TV la un loc din România. Franţa – Croaţia a fost, de departe, cel mai vizionat meci din cadrul competiţiei.

Finala Campionatului Mondial FIFA Rusia 2018 a adunat, aşa cum era de aşteptat, cel mai mare număr de microbişti în faţa micilor ecrane. Partida dintre Franţa şi Croaţia (scor final cu 4-2), disputată pe 15 iulie, de la ora 18.00, pe Luzhniki Stadium din Moscova, a adus din nou principalului post al Televiziunii Române poziţia de lider incontestabil de audienţă. TVR a transmis în direct şi în exclusivitate toate cele 64 de meciuri de la Cupa Mondială, pe TVR 1, TVR 2 şi TVR HD.

În medie, 2.690.000 milioane de români au stat cu ochii pe televizor duminică seara, TVR 1 înregistrând, în intervalul orar 18.00-19.53, un rating mediu de 15%* şi o cotă medie de piaţă** de 43,3% la nivel naţional. În ceea ce priveşte publicul din mediul urban, finala Campionatului Mondial de Fotbal a avut 1.734.000 de telespectatori (rating mediu 18%, share mediu 48,2%). Cifra de 773.000 reprezintă targetul comercial (17,6% rating mediu, respectiv 56,1% cotă medie de piaţă).

Cel mai urmărit moment al meciului care a adus Franţei al doilea titlu mondial s-a înregistrat spre finalul partidei (19.45), când 3.497.000 de români urmăreau TVR 1 (rating 19,5%, share 50,7% la nivel naţional). La acel moment, TVR 1 depăşea cu peste 230.000 de telespectatori suma audienţei înregistrate de toate celelalte posturi TV monitorizate din România. În mediul urban, cel mai urmărit minut a fost şi ultimul al Campionatului Mondial, la 19.53, când Croaţia încă lupta sperând modificarea scorului pe tabela de marcaj: 2.185.000 de telespectatori (rating 22,7%, share 55,7%). Finalul partidei a fost cel mai atractiv şi pentru publicul comercial, ora 19.51 aducând recordul de telespectatori pe acest target: 966.000 de persoane (rating 21,9%, share 62,6%).

Festivitatea de premiere a campioanei lumii la fotbal a fost, de asemenea, între preferinţele telespectatorilor duminică seară. Şi pe intervalul difuzării acesteia (20.19-20.43), TVR 1 a fost pe primul loc în audienţe, pe toate categoriile de public. La nivel naţional, aproape 2 milioane de români (1.912.000) au vrut să trăiască bucuria victoriei alături de cei mai buni fotbalişti ai lumii – rating mediu 10,7%, share mediu 27,7%. Dintre aceştia, 1.176.000 reprezintă targetul urban (12,2% rating şi 30,6% cotă de piaţă).

Şi finala mică a CM FIFA Rusia 2018, partida dintre reprezentativele Belgiei şi Angliei, a stârnit interesul telespectatorilor. În medie, 1.074.000 de români au urmărit, sâmbătă după-amiază, victoria Belgiei în faţa Anglei pe Sankt Petersburg Stadium, poziţionând din nou TVR 1 pe primul loc în clasamentul audienţelor, cu un rating mediu de 6% şi un share mediu de 22,1% la nivel naţional. În medie, 702.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit finala mică la TVR 1 (rating mediu 7,3%, share mediu 25,3%), 281.000 dintre aceştia reprezentând targetul comercial (rating mediu 6,4% şi cotă medie de piaţă de 30,4%).

 

Microbişti sau nu, românii au fost, în această lună, martorii spectacolului fotbalistic al anului. În clasamentul celor mai bune 10 programe TV din perioada desfăşurării Campionatului Mondial FIFA Rusia 2018 (14 iunie – 15 iulie), 8 poziţii sunt ocupate de partide de fotbal şi ediţii de Studio Mondial, difuzate de TVR 1. Top 5, la nivel naţional, este exclusiv al TVR 1, cu 5 meciuri de la CM FIFA Rusia 2018:

  1. Franţa – Croaţia (15 iulie, ora 18.00) – 2.690.000 de telespectatori
  2. Croaţia – Anglia (11 iulie, ora 21.00) – 2.291.000 de telespectatori
  3. Franţa – Belgia (10 iulie, ora 21.00) – 2.164.000 de telespectatori
  4. Rusia – Croaţia (7 iulie, ora 21.00) – 1.962.000 de telespectatori
  5. Columbia – Anglia (3 iulie, ora 21.00) – 1.892.000 de telespectatori.

 

TVR a transmis în direct şi în exclusivitate toate partidele Campionatului Mondial de Fotbal – FIFA Rusia 2018. De mai bine de 50 de ani, începând cu ediţia CM 1966 din Anglia, TVR este televiziunea care difuzează în exclusivitate cel mai mare eveniment fotbalistic al planetei. Campionatul Mondial din Rusia, primul găzduit de Europa de Est, reprezintă ediţia cu numărul 21 a turneului de fotbal.

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune). 

Sursa: Kantar Media, date prelucrate SRTv

 

Foto Credit: FIFA

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: Prima semifinală – cel mai vizionat meci de până acum la CM FIFA Rusia

Published

on

Foto Credit: TVR
 

TVR 1 punctează din nou în audienţe. Partida Franţa – Belgia a pus TVR 1 pe prima poziţie în topul audienţelor zilei de 10 iulie, pe toate categoriile de public. Cel mai vizionat meci al CM de până acum a înregistrat peste 3 milioane de telespectatori în minutul de aur şi o medie de peste 2 milioane de telespectatori la nivel naţional. A doua semifinală: Croaţia-Anglia este în direct la TVR 1 şi TVR HD azi, 11 iulie, de la 21.00

Cel mai urmărit meci de la Campionatul Mondial de Fotbal de până acum este semifinala Franţa – Belgia, disputată pe 10 iulie şi transmisă de TVR 1 şi TVR HD începând cu ora 21.00. TVR 1 şi-a adjudecat poziţia de lider incontestabil de audienţă şi cu această partidă, pe toate categoriile de public: naţional, urban şi comercial.

Cu o miză imensă, meciul dintre Franţa – Belgia a adunat, în medie, în faţa micilor ecrane la TVR 1, 2.164.000 de telespectatori la nivel naţional, ceea ce corespunde unui rating* mediu de 12,1% şi unei cote de piaţă** de 25,8%. Pe publicul urban, unu din trei televizoare a fost deschis pe TVR 1 la partida finalizată cu 1-0, care a însemnat calificarea Naţionalei Franţei în finala de duminică: mai exact 1.137.000 de telespectatori din oraşe au fost cu sufletul alături de reprezentativele Belgiei şi Franţei (rating 13,7% şi cotă de piaţă 29,8%). Dintre aceştia, 595.000 reprezintă publicul comercial, unde TVR 1 a înregistrat un rating mediu de 13,5% şi o cotă medie de piaţă de 35,9%.

La 22.52, chiar pe finalul partidei care decidea prima finalistă a Campionatului Mondial de Fotbal, 3.072.000 de telespectatori erau cu ochii pe TVR 1. La nivelul publicului comercial, pe unul din două televizoare se urmărea TVR 1 în minutul menţionat – o medie de 854.000 de telespectatori (rating 19,4% şi share 50,7%).

 

Cu cine va juca Franţa finala CM FIFA Rusia 2018? Aflăm azi, în direct la TVR 1 şi TVR HD

O nouă pagină se va scrie şi în această seară, cu a doua semifinală de cinci stele – meciul dintre Croaţia şi Anglia. Telespectatorii vor putea viziona şi această partidă în direct la TVR 1 şi TVR HD azi, începând cu ora 21.00, de pe Luzhniki Stadium, din Moscova. Vor comenta Emil Hossu Longin şi Florin Mihoc.

Anglia luptă din nou pentru intrarea în finală. După trofeul din ’66, englezii au ratat ultimul act în ’90, cu o generaţie de excepţie. 1990 a fost Mondialul ultimei perfomanţe majore a naţionalei Angliei la un turneu final. Cu poate cea mai bună generaţie din istorie şi condusă de pe bancă de carismaticul Bobby Robson, britanicii s-au oprit în semifinale, învinşi la penalty-uri de germani. După 28 de ani, englezii revin în semifinalele unui campionat mondial şi pot depăşi performanţa de atunci.

De cealaltă parte, începând din 1998, Croaţia a lipsit doar de la Mondialul sud-african, în 2010, adunând cinci calificări şi un loc trei, chiar la debut.

Croaţia a dat cea mai mare lovitură chiar la primul mondial la care a participat. În 1998, trupa antrenată de Miroslav Blazevic a ajuns până în semifinale şi a câştigat apoi finala mică, împotriva Olandei. A fost performanţa de vârf a unei generaţii fenomenale rupte din fosta Iugoslavie şi în care excelau Prosinecki, Boban sau Suker. La 20 de ani distanţă, Modric, Rakitic sau Perisic revin în semifinale şi pot să doboare acea performanţă uluitoare de la Mondialul francez.

TVR transmite în direct şi în exclusivitate toate partidele Campionatului Mondial de Fotbal – FIFA Rusia 2018. Cele mai noi informaţii despre „cea mai frumoasă poveste a celui mai frumos sport” se găsesc pe stiri.tvr.ro, în secţiunea dedicată http://stiri.tvr.ro/cm2018.html.

 

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa: Kantar Media, date prelucrate SRTv

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

AUDIENȚE: Nea Mărin a început cu dreptul cel de-al șaselea sezon de ”Poftiți pe la noi!”. Vezi aici care au fost cele mai urmărite programe tv ale serii.

Published

on

Marlena si Nea Marin Sursa foto: PRO TV
 

Duminică, 8 iulie, Antena 1 a lansat cel de-al șaselea sezon de „Poftiți pe la noi” care a înregistrat audiențe bune, obținând locul doi în target național, urban și comercial conform datelor furnizate de Kantar Media.

Total >>Total
Units >>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeAllUrban18-49 Urban
ROATA NOROCULUIKanal D19:5622:041194458143
POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA NEA MARINAntena 119:5922:171166549271
Film – DOMNUL SI DOAMNA SMITHPro TV19:5922:211089665399
OCHII DIN UMBRAKanal D22:0524:001067319114
BAIETI DE ORASAntena 122:1723:19862468291
Film – MINCIUNI ADEVARATEPro TV22:2125:27681437289

PRO TV s-a clasat pe primul loc în target urban și comercial în intervalul 20:00-22:17 cu filmul de acțiune ”DOMNUL SI DOAMNA SMITH”. Kanal D a obșinut primul loc în target naţional și locul trei în target urban și comercial cu game show-ul „Roata Norocului”Topul audiențelor în target comercial este completat de Prima TV și TVR 1.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul reality show-ului „Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, duminică 8 iulie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:00-22:17
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D14.86.61190.7
Antena 114.56.51166.1
Pro TV13.46.01083.8
Romania TV8.83.9707.4
Prima TV5.62.5454.4


PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:00-22:17
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV15.56.9662.4
Antena 112.95.7548.8
Kanal D10.54.7449.4
Romania TV8.23.6349.5
Antena 37.23.2307.8


PUBLICUL COMERCIAL

Targets >>18-49 Urban
Timebands >>20:00-22:17
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV25.19.0396.1
Antena 117.26.2271.4
Kanal D8.83.2139.3
Prima TV6.52.3102.5
TVR 13.61.357.5

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending