Connect with us

ALL MEDIA

Francesco Napoli, intra in competitia anilor ’50 si ’60, la ÎnTrecerea anilor, sambata la TVR 1 (foto si video)

Published

on

 

La cea de-a treia ediţie a emisiunii ÎnTrecerea anilor, intră în competiţie anii ´50 şi anii ´60. Mircea Radu aduce sâmbătă seara în studioul ÎnTrecerii anilor nume cunoscute şi iubite de telespectatori, ale căror performanţe se leagă de cele două decenii amintite.

Francesco Napoli va interpreta un colaj de melodii lansate de el în anii ´50  şi ´60, dar şi hitul „Americano”. După primele două ediţii, studenţii din juriul ÎnTrecerii anilor au decis că Mircea Radu merită să fie iniţiat în tainele copiuţelor: ca urmare, avându-l invitat pe Francesco Napoli şi vrând să fie bine pregătit şi cu „vorbele la el”, Mircea şi-a notat întrebările în palmă (vezi foto).

Cântăreaţa Lucky Marinescu reprezintă, la ÎnTrecerea anilor, anii ´50 şi va cânta „Aşa începe dragostea” şi „Cât e luna, cât e soare”. Lucky Marinescu a fost angajată la Teatrul „Savoy” din Bucureşti şi a făcut parte din echipa artistică a Teatrului „Ion Vasilescu”, cu care a făcut turnee în ţările Europei, dar a cântat şi pe scena Olympia din Paris şi la Teatrul de Revisă Bobino, Montparnasse, Paris. La ÎnTrecerea anilor, telespectatorii vor afla povestea de dragoste a lui Lucky Marinescu, dar şi regretele Stelei Popescu, una dintre cele mai iubite actriţe ale scenei româneşti.

„Un neajuns al timpurilor noastre este faptul că nu ştim să promovăm şi să ne  preţuim valorile”, este de părere Mircea Radu, producătorul emisiunii. Tocmai de aceea, ÎnTrecerea anilor propune telespectatorilor întâlniri memorabile cu adevăratele valori. Astfel, o voce puternică şi frumoasă vine să ne aducă aminte de Edith Piaf. Cristina Giurgiu, colaboratoare a Teatrului de Operetă Ion Dacian, face o demonstraţie de talent. Întrebarea care se pune este: oare, în cazul Cristinei, se poate construi o carieră fără marketing, bazându-se numai pe multă pasiune şi talent? La ÎnTrecerea anilor, telespectatorii pot să-şi formeze o părere.

Este ştiut faptul că actriţa Irina Petrescu nu apare la TV, cu atât mai puţin într-o emisiune de divertisment… A jucat în zeci de filme şi spectacole de teatru, fiind considerată una dintre marile frumuseţi ale scenei româneşti. Pe 11 decembrie, Irina Petrescu vine la ÎnTrecerea anilor.

Cătălin Josan, şarmant, seducător şi cât se poate de modern, este îndrăgostit de muzica românească de odinioară. O dovadă este faptul că lucrează la un album de cover-uri. „Lalele”, una dintre melodiile româneşti apreciată de public, se va regăsi pe viitorul său album, iar sâmbătă poate fi ascultată la ÎnTrecerea anilor, în interpretarea lui Cătălin Josan.

Ca balanţa să fie în echilibru, trebuia să existe şi o reprezentantă a anilor ’50, care să declare că adoră muzica timpurilor noastre. Marina Voica suţine că iubeşte muzica actuală, şi nu doar „ca sa dea bine”. Sâmbătă, telespectaorii pot admira gingăşia, eleganţa, dar şi vocea Marinei Voica.

Maria Radu, Alexandru Jula, dar şi Trupa Mondial vor fi responsabili cu readucerea în prim plan a unora dintre cele mai iubite melodii ale anilor ´50 şi ´60. Gelu Voicu, cel care împreună cu taraful „Lăutarii din Teleorman” pregăteşte un nou album, în care se vor regăsi cântece vechi, autentice, aparţinând folclorului românesc, poposeşte de asemenea la ÎnTrecerea anilor.

Prezentată şi produsă de Mircea Radu, emisiunea ÎnTrecerea anilor este o competiţie între melodiile, filmele şi succesele sportive ale unor generaţii întregi. Promovând divertismentul de calitate şi oamenii de valoare reprezentativi pentru decadele din concurs, emisiunea ÎnTrecerea anilor începe să se numere printre preferinţele publicului sâmbătă seara. Primele două ediţii ale emisiunii ÎnTrecerea anilor au adunat la nivel national, fiecare, peste 800.000 de telespectatori, crescând audienţa TVR 1 în prime-time de câteva ori.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Alex

    14 decembrie 2010 at 19:23

    MONDIAL-ii au fost si raman cei mai mari !!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Peste 45.000 de fotografii au fost înscrise în competiția Huawei Next Image Awards

Published

on

 

Competiția “Next Image”, lansată de Huawei la nivel global, atrage atenția a mii de oameni. Peste 45.000 de fotografii realizate cu ajutorul telefoanelor mobile au fost înscrise în platformă de către participanți.

În România, pasionații de fotografie s-au lăsat inspirați de tot ceea ce îi înconjoară și au înscris peste 3.000 fotografii. Cei care doresc să se înscrie în continuare în competiție, pot încărca propriile cadre până pe data de 20 august, pe platforma dedicată – http://campaign.consumer.huawei.com/ro/, în șase categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: Faces, Good Night, Hello, Life!, Check-In, Nature și Story Board.

Te-ai gândit vreodată cum se simte un fotograf profesionist atunci când munca lui este apreciată de o audiență largă? Dacă te regăsești în această postură, să știi că nu ești singurul! Numărul de fotografii care s-au înscris în competiția “Next Image”, organizată de Huawei, o dovedește perfect – doar în România, participanții au înscris peste 3.000 fotografii realizate de ei. Cea mai populară categorie de până acum este Nature, cu peste 16.000 de fotografii înscrise în total în competiție, la nivel global. Dacă te gândești să mergi într-o vacanță, aceasta va fi o ocazie potrivită să îți înscrii imaginile surprinse în această categorie.

Este fascinant să regăsim atât de multe povești unice și interesante, în fiecare dintre fotografiile înscrise în competiția “Next Image”. Va fi extrem de greu să selectăm marele câștigător din rândul fotografiilor deja înscrise în competiție și ne așteptăm să primim chiar mai multe înscrieri în perioada următoare”, afirmă Tomasz Lazar, membru al juriului și laureat al World Press Photo.

Pe lângă șansa de a deveni fotografi recunoscuți, prin publicarea fotografiilor în revista National Geographic, câștigătorii se vor putea bucura de premii substanțiale. Câștigătorul marelui premiu, pentru cea mai bună fotografie, va primi suma de 10.000 de euro, un laptop Huawei MateBook X și șansa de a pleca într-o expediție foto în Italia. Autorii celor mai bune 3 fotografii din fiecare categorie (Faces, Good Night, Hello Life!, Check-In, Nature, Storyboard), vor câștiga premii în bani, laptopuri Huawei Matebook X și smartphone-uri din seria Huawei P20.

Așadar, în cazul în care consideri că ai o înclinație spre fotografie, nu mai ezita și înscrie-ți fotografiile în competiție până la data de 20 august. Perioada de votare se încheie pe 28 august, iar juriul va decide câștigătorii pe data de 10 septembrie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Zile de foc în Grecia: Echipa de corespondenți Digi 24 a realizat, în medie, 17 transmisiuni pe zi

Published

on

Foto Credit: DIGI 24
 

Echipa Digi 24 care a ajuns în Grecia, miercuri, a transmis nu mai puțin de 17 corespondențe pe zi, din Mati, satul distrus de incendiile devastatoare izbucnite la începutul acestei săptămâni.

Cei trei membri ai echipei, Marian Tănase (operator), Laurențiu Rădulescu (reporter) și Adrian Rotaru (DSNG), au făcut 14 ore, pe ruta București-Sofia-Atena și s-au oprit în satul Mati, la aproximativ 25 de km de Atena. Localitatea, distrusă în proporție de 98%, conform evaluărilor făcute de autoritățile elene, oferă o priveliște dezolantă, cu cele peste 100 de case distruse de flăcări și rândurile de mașini carbonizate.

”Cel mai mare impediment a fost să îi facem pe oameni să ne vorbească, mai ales după ce au pierdut tot ce aveau”, spune reporterul Laurențiu Rădulescu. Echipa a reușit, totuși, să identifice în zonă câțiva români care locuiau acolo și i-au convins să povestească prin ce au trecut.

Acomodarea cu subiectul, cu locul și punctele de unde s-au făcut intervențiile a fost una anevoioasă pentru echipă. Nu este ușor să vorbești când ai în fața ochilor un asemenea tablou. ”Satul este unul cu străduțe înguste de maximum 5 m, cu case și de o parte și de cealaltă, iar fiecare locuitor are cel puțin câte o mașină a lui, ca să nu mai vorbim de turiștii veniți aici în sezonul estival”, a descris Laurențiu, într-o intervenție de vineri dimineață, la Matinalul Digi FM. ”În lateral, este un drum național cu două benzi. Toți cei care au venit pe drumul național au mers spre sat și spre mare, crezând că se vor salva. Cei din sat au început să urce spre drumul național, crezând, la fel, că se pot salva. Dar drumurile s-au blocat și, practic, oamenii s-au trezit înconjurați de foc din toate părțile”, explică reporterul Digi 24, pe baza informațiilor strânse de la martori.

Sub impresia celor văzute și a mărturiilor obținute de la localnici și autorități, este greu să îți păstrezi sângele rece, detașasarea. ”Cel mai important pentru echipă, într-o astfel de situație, este să îți conservi energia și să nu se atașezi profesional. Am văzut copii morți, oameni găsiți îmbrățișați după ce au fost prinși de foc, am văzut detalii care îți rămân pentru totdeauna în minte”, adaugă Laurențiu, admițând că este una dintre cele mai dificile misiuni jurnalistice de până acum.

Echipa va transmite și în zilele următoare corespondențe de la fața locului, ținând la curent spectatorii Digi 24 cu evoluția celor mai grave incendii produse în Grecia, în regiunea Attica, în care și-au pierdut viața cel puțin 85 de persoane.

Digi 24, cea mai credibilă televiziune de știri din România⃰, transmite 24 de ore din 24, 7 zile din 7, informații despre temele de moment și evenimentele care pun lumea în mișcare. Parte a Grupului Digi Communications, Digi 24 abordează cu echidistanță și profesionalism subiectele relevante din actualitatea internă și internațională, oferind publicului emisiuni informative, dezbateri, analize și interviuri, sub sloganul ”Informația la putere”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Amalia Enache revine in echipa Stirilor PRO TV

Published

on

 

Jurnalista Amalia Enache revine la pupitrul Stirilor PRO TV dupa o pauza de doi ani. Vedeta va prezenta jurnalul de noapte din 13 august, informeaza TV Mania.

Eu mă întorc acum la „Ştirile Pro TV“ la majoratul meu în Pro, la exact 18 ani de la angajare. În august 2000 se întâmpla să încep. După atâta timp, meseria aceasta îţi curge prin vene. Chiar când nu eşti acolo, în redacţie, receptezi informaţiile ca şi când tu ai fi la treabă. Cred că în prima seară când voi prezenta, voi fi ca şi când şi ieri am făcut tot asta, nu în urmă cu doi ani“, a declarat Amalia Enache pentru TV Mania.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending