HomeALL MEDIAFranta, Ligue 1 | Mutu a debutat cu stângul la Ajaccio! VEZI ce a zis romanul dupa esecul cu Lyon si toate rezultatele etapei 5

Franta, Ligue 1 | Mutu a debutat cu stângul la Ajaccio! VEZI ce a zis romanul dupa esecul cu Lyon si toate rezultatele etapei 5

Adrian Mutu a debutat la Ajaccio, în înfrângerea suferită de echipa sa cu 2-0 în deplasarea de la Lyon. Atacantul român a intrat în minutul 62, însă n-a putut împiedica eşecul colegilor săi.

Intr-un final, Adi Mutu a fost nevoit să cunoască superioritatea adversarului. Imediat după meci, internaţionalul român a declarat că Ajaccio nu putea scoate mai mult de atât:

„Lyon este o echipă bună şi noi ştiam că va fi greu. Am încercat să dăm totul. În meciul următor vom încerca să nu mai repetăm greşelile pe care le-am făcut astăzi. Am încredere în echipa mea. Acesta a fost primul meu meci în ultimele patru luni şi în curând voi ajunge la un nivel bun”, a declarat Mutu la finalul partidei.

Celelalte rezultate ale etapei in Franta:

Nancy 0 – 1 Marseille
Rennes 1 – 2 Lorient
Evian TG 3 – 0 Bastia
Nice 4 – 2 Brest
St. Etienne 0 – 1 Sochaux
Valenciennes 0 – 0 Bordeaux
Troyes 1 – 1 Lille
PSG 2 – 0 Toulouse
Reims 3 – 1 Montpellier

Marseille e singura echipa cu 15 puncte din tot atatea posibile, castigand toate cele 5 partide ale debutului de sezon. Pe podium o secondeaza Lyon cu 13, respectiv Lorient cu 11 puncte.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns