HomeTELEVIZIUNESeriale“Fringe” deschide portile misterelor, la Pro Cinema

“Fringe” deschide portile misterelor, la Pro Cinema

Majoritatea oamenilor vad doar ceea ce-si doresc sa vada. Insa ei vad ceea ce nimeni nu si-ar putea imagina, ceea ce nimeni n-ar putea crede vreodata! Imposibilul devine realitatea pe care o traiesc membrii Diviziei Fringe, eroii serialului cu acelasi nume ce debuteaza pe 25 octombrie, de la ora 20:00, la Pro Cinema.

Creat de J.J. Adams (Lost), Roberto Orci si Alex Kurtzman (producatori ai Star Trek, Misiune imposibila III si Alias) “Fringe” ii are ca protagonisti pe Anna Tory, Joshua Jackson si John Noble, in rolurile unor agenti speciali, membri ai diviziei Fringe. Echipa foloseste elemente ale “stiintei de frontiera”, dar si tehnici de inventigatie ale FBI pentru a dezlega misterele ce inconjoara “universurile paralele”.

Dupa ce un avion aterizeaza in aeroportul Logan din Boston si se constata ca pasagerii si echipajul au murit in conditii ingrozitoare, agentul special FBI Olivia Dunham este chemata sa investigheze acest caz. Dupa ce John Scott, partenerul ei, este grav ranit pe parcursul anchetei, Olivia ii cere ajutorul dr Walter Bishop, un adevarat Einsten al acelei perioade. Singura problema este ca acesta a fost institutionalizat in ultimii 20 de ani si, singura modalitate de a sta de vorba cu el este prin intermediul fiului sau, Peter. Sub conducerea agentului special Phillip Broyles, cei trei descopera ca tragedia petrecuta in avionul din Boston este doar o mica piesa dintr-un puzzle ce contine un adevar socant.

Serialul a fost descris ca un hybrid intre “Dosarele X”, “Zona crepusculara” si “Experiment periculos”. Insa creatorul serialului, Roberto Orci, este de parere ca “Fringe are un mod inovator de a-si spune povestea”, combinand elemente ce duc cu gandul la “Lege si ordine”, cu tehnici asemanatoare celor din “Lost”. Insa spre deosebire de acesta din urma, Fringe are o poveste complexa, insa aceasta poate fi inteleasa chiar daca se pierde vreun spisod.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns