HomeALL MEDIAFrumosul Penescu junior şi bestia Audi R8

Frumosul Penescu junior şi bestia Audi R8

La nici un an de când şi-a luat permisul, tânărul manager al echipei de fotbal FC Argeş, Andrei Penescu, vine sâmbătă la Promotor să-şi prezinte prima sa maşină, un Audi R8.
Deşi a făcut şcoală de şoferi pe eterna Dacie, Penescu junior se simte la cei nici 19 ani ai lui stăpân pe bestia de 420 de CP cu motor FSI de 4,2 l, dar recunoaşte că nu s-ar încumeta să conducă maşina tatălui sau, un SLR Mclaren, pe care o consideră o maşină foarte violentă pentru un începător. Andrei Penescu spune că singurul lucru care nu-i place la maşină lui este transmisia automată care face ca maşină devină mai smucita odată cu schimbarea vitezelor.
Tânărul manager al lui FC Argeş nu ar avea nimic împotrivă că jucătorii lui să aibă maşini mai tari ca a lui, dar crede că România nu este încă pregătită pentru astfel de maşini, din punctul de vedere al drumurilor. Penescu junior povesteşte sâmbătă, la prânz, la Promotor cum a rămas timp de 2 săptămâni fără maşină din cauza câinilor vagabonzi, dar şi cum a găsit odată la motor un pui viu de pisică pe care l-a făcut cadou cuiva.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns