HomeALL MEDIAFundul Pippei Middleton e pus la indoiala de experti intr-un … documentar

Fundul Pippei Middleton e pus la indoiala de experti intr-un … documentar

Foametea si saracia de pe Glob au devenit , probabil, niste subiecte mult prea plictisitoare pentru oamenii din ziua de astazi. E clar ca somalezii aia costelivi pot sa mai astepte nitel sa fie salvati. Acum, cel mai tare subiect este fundul Pippei Middleton, sora altetei britanice Kate. Mai mult, zvonurile spun ca fundul buclucas e la fel de ” fake” ca si intreaga zarva pe aceasta tema.

Documentarul „Nebuni după Pippa”, care vorbeşte despre viaţa surorii lui Kate Middleton, a stârnit controverse atunci când s-a pus întrebarea dacă posteriorul pe care Pippa l-a afişat în ziua nunţii regale este real. Afirmatiile au fost comentate chiar in timpul unei emisiuni CNN.

Care-i marele pacat al Pippei? Tanara ar fi purtat in ziua nuntii surorii ei o pereche de pantaloni speciali, meniti sa i ridice fesele, lucru care a propulsat o in topul celor mai bine cotate posterioare alaturi de JLo si Kim Kardashian. Desi milioane de femei apeleaza zilnic la tot felul de trucuri pentru a-si spori frumusetea, Pippa e pusa la zid din cauza statutului ei de vedeta. Nu de alta, dar o gramada de doamne s-au grabit sa bata la usile cabinetelor de chirurgie estetica, fluturand poza Pippei drept model.

Sursa:Mediafax

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

andreea.ciulac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns