HomeTELEVIZIUNEEmisiuniGabriel Dorobanțu o legendă vie a muzicii românești, în premieră, la “Te cunosc de undeva!”

Gabriel Dorobanțu o legendă vie a muzicii românești, în premieră, la “Te cunosc de undeva!”

Gabriel Dorobanțu vine sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 20.00, pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!”, să cânte împreună cu Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul său.

 

A fost o experiență frumoasă participarea mea la „Te cunosc de undeva!”, pentru că este un format de emisiune care te solicită, în sensul că trebuie să fii prezent, distractiv, în acord cu tot ceea ce se întâmplă în show și am încercat să fiu, pe scenă, alături de generația tânără, să le putem da satisfacție telespectatorilor. Mă bucur că băieții din band și-au luat în serios treaba și au venit foarte bine pregătiți. Din acest motiv, n-am intrat cu emoții pe scenă. Cred însă că cele mai mari emoții sunt în lift, pentru că nu știi dacă se mai ridică sau nu ușile” acelea”, spune Gabriel Dorobanțu, amuzat.

gabriel-dorobantu-te-cunosc-de-undeva-1

 

Ce cântece din bogatul său repertoriu a ales Gabriel Dorobanțu să cânte cu Florin Ristei și FreeStay, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

 

Foto Credit: Antena 1

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns