HomeTELEVIZIUNEPremieră TVGabriela Cristea isi face debutul in actorie! Va juca in noul sezon “Vacanta Mare – Te vreau langa Leana!”

Gabriela Cristea isi face debutul in actorie! Va juca in noul sezon “Vacanta Mare – Te vreau langa Leana!”

PIn aceasta seara, de la ora 23:00, la Kanal D va debuta un nou sezon “Vacanta Mare – Te vreau langa Leana!”, ocazie pentru Gabriela Cristea de a-si dovedi veleitatile de actrita. Vedeta Kanal D a marturisti ca nu este usoara viata de actor, insa a facut fata cu brio experientei, gratie echipei Vacanta Mare.

 

“La inceput, am fost putin sceptica pentru ca lucram cu alta echipa de filmare, nu stiam cum voi reactiona. Eram stinghera, dar actorii m-au facut sa ma simt foarte bine. Ei sunt foarte simpatici si foarte seriosi, in acelasi timp; in tot acest tumult al filmarilor, la un moment dat, cineva face o poanta de lesini de ras. J Eu nu sunt actrita, dar Mugur mi-a dat foarte multa incredere in mine, m-a incurajat si chiar mi-a spus sa ies si un pic din scenariu. Cand am terminat filmaril, as fi putut filma inca 20 de episoade pentru ca simteam ca devenisem experta”, a povestit Gabriela Cristea.

 

Gabriela Cristea a spus ca odata cu aceasta colaborare pentru noul sezon “Vacanta Mare – Te vreau langa Leana!” si-a indeplinit un vis inca din copilarie.

“Toata viata mea mi-am dorit sa fac televiziune, insa mi-as fi dorit sa fiu si actrita si iata ca, prin aceasta colaborare, mi-am implinit visul!”, a continuat aceasta.

leana-si-gabriela-cristea-2

 

Foto Credit: KANAL D

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns