HomeLIFE STYLEGala Crucia Roşie, sâmbătă live la TVR 1

Gala Crucia Roşie, sâmbătă live la TVR 1

Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 21.00, TVR 1 şi TVR Internaţional vor transmite în direct Gala Crucea Roşie, eveniment ce va fi prezentat de Iuliana Tudor.

Pentru a susţine efortul financiar de implementare a proiectului Banca de Alimente, Crucea Roşie Română, împreună cu Televiziunea Română vor organiza în ziua de 26 septembrie 2009 un eveniment televizat de colectare de fonduri prin mai multe metode: donaţii în bani sau în natură din partea producătorilor şi distribuitorilor de alimente, colectarea de fonduri prin sms-uri şi apeluri telefonice cu valoare de 2 euro, licitaţii de obiecte.

La evenimentul transmis în exclusivitate de Televiziunea Română vor participa personalităţi din diferite domenii: artişti, oameni de afaceri, sportivi, oameni din mass-media, precum şi susţinători şi colaboratori din ţară şi din străinătate, apropiaţi ai Crucii Roşii Române care vor susţine proiectul Banca de Alimente.

www.tvr.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns