HomeLIFE STYLEGala Crucia Roşie, sâmbătă live la TVR 1

Gala Crucia Roşie, sâmbătă live la TVR 1

Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 21.00, TVR 1 şi TVR Internaţional vor transmite în direct Gala Crucea Roşie, eveniment ce va fi prezentat de Iuliana Tudor.

Pentru a susţine efortul financiar de implementare a proiectului Banca de Alimente, Crucea Roşie Română, împreună cu Televiziunea Română vor organiza în ziua de 26 septembrie 2009 un eveniment televizat de colectare de fonduri prin mai multe metode: donaţii în bani sau în natură din partea producătorilor şi distribuitorilor de alimente, colectarea de fonduri prin sms-uri şi apeluri telefonice cu valoare de 2 euro, licitaţii de obiecte.

La evenimentul transmis în exclusivitate de Televiziunea Română vor participa personalităţi din diferite domenii: artişti, oameni de afaceri, sportivi, oameni din mass-media, precum şi susţinători şi colaboratori din ţară şi din străinătate, apropiaţi ai Crucii Roşii Române care vor susţine proiectul Banca de Alimente.

www.tvr.ro

loading...

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns