HomeTELEVIZIUNEEmisiuniGala Persoanelor cu Dizabilitati, diseara la TVH 2.0

Gala Persoanelor cu Dizabilitati, diseara la TVH 2.0

Astazi, 3 decembrie, este Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati. Este una din zilele in care trebuie sa ne amintim cat de fericiti suntem pentru ca putem scrie, putem citi, putem auzi, putem alerga, putem vedea… O zi in care trebuie sa constientizam ca personale cu dizabilitati au aceleasi drepturi, aceleasi idealuri, aceleasi aspiratii ca noi toti ceilalati. Este ziua in care ne dam seama ca ei muncesc insutit mai mult decat noi pentru a  obtine aceleasi performante.

Diseara, la TVH 2.0, de la ora 21.00, se difuzeaza un spectacol emotionant: gala organizata cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati. La finalul saptamanii trecute, in ultima zi a lui noiembrie, peste 50 de artisti au urcat pe scena teatrului Excelsior din Capitala si au pledat, prin mijloacele artei (dans, pantomima, muzica) pentru o societate dominata de normalitate si ințelegere. Membrii Teatrului Asociatiei Nevazatorilor din Braila si ai Asociatiei Nationale a Surzilor din Romania, precum si cursantii Scolii Profesionale Speciale nr. 3 din Bucuresti au oferit o adevarata lectie de viata si momente vibrante celor prezenti vineri seara la Excelsior, intr-o atmosfera extraordinara. Pe langa spectacolul de pe scena, spectatorii au putut vedea in foaier o expozitie de pictura si sculptura a persoanelor cu dizabilitati. Evenimentul a beneficiat de participarea extraordinara a artistilor Ionel Ladaru, George Nicolescu sau Ovidiu Mihailescu.

Despre TVH 2.0 – Televiziunea TVH 2.0 face parte din proiectul „Romania 2.0”, un proiect pe termen lung  care are la baza ideea de upgradare a Romaniei. TVH 2.0 se receptioneaza in reteaua UPC Digital si pe platforma DTH Digi (RCS & RDS).

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns