Connect with us

Evenimente

Gala Premiilor “Femeia Anului 2012” Editia a XV-a (preluare de pe CNN)

Published

on

 

In aceasta seara superba de 26 februarie s-a desfasurat in ambianta plina de caldura a Hotelului Marriot din Capitala cea de-a XV-a editie a Galei de decernare a Premiilor “Femeia Anului”.  Trofeul “Femeia Anului 2012 pentru 10 domenii diferite de excelenta a fost decernat unui numar de 12 femei exceptionale prin munca pe care o fac.

Organizatorii evenimentului au fost Revista Avantaje si AVON Cosmetics Romania, in parteneriat cu Hotel Marriot. Compania de cosmetice AVON implineste anul acesta 127 de ani, iar in Reomania este in al 16-lea an. AVON este o companie care imputerniceste femeile, care le recunoaste valoarea si le incurajeaza in mod constant.

Compania AVON face aceasta si prin intermediul celor doua mari campanii sociale pe care le desfasoara: Campania impotriva Cancerului la San si Campania impotriva violentei domestice, dar si prin ultima campanie pe care a lansat-o in luna noiembrie a anului 2012:  “Campania celor 1000 de paturi”.

Haideti acum s avedem cum s-a desfasurat decernarea premiilor.  Amfitrionul din aceasta seara a fost doamna Daniela Palade Teodorescu, Directorul General al Revistei Avantaje, care a prezentat rand pe rand cele 10 categorii, dar si co-prezentatorii pentru fiecare categorie, care au inmanat premiile laureatelor.

Seara a inceput cu un moment artistic oferit de Comani de Teatru “Passe-partout” – Spectacolul “Contraste, iar apoi a urmat ceremonia de decernare a premiilor. Iata care au fost castigatoarele pentru fiecare categorie:

(1) La categoria “Implicare si responsabilitate sociala” – actrita Daniela Nane, pentru daruirea sociala de care da dovada in sprijinul copiilor;

(2) la categoria “Apararea si promovarea drepturilor femeilor” – Beatrice Cioba, Presedinta Asociatiei Familiilor Monoparentale;

(3) la categoria “Promovarea si apararea drepturilor copilului” – Monica Gheorghiu – Presedinta Asociatiei Gifted Education, scoala de excelenta pentru copiii cu abilitati inalte;

(4) la Categoria “Jurnalism social” – Carmen Avram, realizatoarea emisiunii “In Premiera”;

(5) Categoria “Apararea si promovarea familiei” – Elene Miclea, Presedinat Asociatiei S.O.S. Infertilitatea, pentru programele pe care le deruleaza in cadrul acestei organizatii nonguvernamentale;

(6) la Categoria “Apararea si promovarea drepturilor categoriilor defavorizate” – Mariuca Ivan, presedinat Fundatiei Crucea Alb Galbena;

(7) la Categoria “Ambasador al artei romanesti peste hotare” – actritele Cristina Flutur si Cosmina Stratan, castigatoare ale Premiului pentru Interpretare la Cannes pentru rolurile din filmul “Dupa dealuri”, in regia lui Cristain Mungiu;

(8) la categoria “Initiativa in sprijinul semenilor s-au acordat trei premii pentru doamne din trei orase diferite: Cristina David, medic primar oftalmolog, din Suceava, pentru Proiectul “Sanatatea vederii copiilor”, derulat in privata de oftalmologie “Nova Optica”, CameliaProca, presedinta ALEG din Sibiu, Asociatia pentru Libertate si Egalitate de Gen, organizatie non-guvernamentala care este partener AVON in Campania celor 1000 de paturi si Filomena Salahoru, de la Centrul Scolar “Beethowen” pentru copiii cu deficiente de auz din Craiova; la Categoria – Stiinta – Simona Timar Bisboaca din Oradea, pentru nenumaratele brevete pe care le-a obtinut pentru inventii in industria alimentara;

(10) Premiul sponsorului, al Companiei AVON – Andreea Marin, diploma de excelenta pentru intreaga activitate de implicare sociala. Si ultimul, dar nu in ultimul rand, Premiul pentru proiecte de advocacy si prevenirea violentei asupra femeii, oferit doamnei Oana Baluta, Presedinta Centrului FIA din Bucuresti.

A fost o seara in care oameni de valoare au celebrat valoarea, in care a fost recunoscuta forta feminina si implicarea acesteia in societatea civila, aducand astfel o nota de culoare lumii in care traim.

 

Traducerea si adaptarea: Carmen Moraru

Textul original il puteti vedea aici.

 

Lasa un comentariu aici!

Evenimente

Bogdan Miu și Cătălin Striblea vor prezenta concertele ”Digi FM Apus Acustic”

Published

on

 

Digi FM își așteaptă ascultătorii, miercuri, 25 iulie și 1 august, la concertele acustice organizate sub sloganul ”Digi FM Apus Acustic”, pe terasa Promenada.

Cei mai în vogă artiști români ai momentului vor fi prezenți în concertele prezentate de echipa Matinalului Digi FM, Bogdan Miu și Cătălin Striblea.

În seara de 25 iulie, de la ora 20.00, vor cânta Irina Rimes, Antonia, The Motans, Nicoleta Nucă,  Mark Stam și Dara. Următorul concert, din 1 august, îi va aduce pe scena din Promenada Mall pe Smiley, Feli, Sore, Ana Munteanu, Serendinschi, Amir, Juno, Kale, Dominique, Jean Gavril.

”Digi FM Apus Acustic” este organizat cu sprijinul Global Records , CAT MUSIC  și Hahaha Production . Concertele vor fi transmise în direct și pe UTV, iar accesul pe terasa Promenada Mall va fi gratuit.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

18 artişti din 15 de ţări concurează pentru Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Cerbul de Aur îşi prezintă concurenţii ediţiei 2018, după ce juriul a deliberat şi a ales interpreţii care vor intra în concurs pentru Marele Trofeu al Festivalului Internaţional. Organizat de Televiziunea Română, Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va fi transmis în direct pe TVR 1 şi TVR Moldova, în perioada 29 august – 2 septembrie.

Ca urmare a numărului mare de candidaţi înscrişi, organizatorii au decis ca la secţiunea interpretare să poată intra în concurs un număr de 18 artişti, faţă de 15, cât era prevăzut iniţial.

După analiza materialelor transmise de cei peste 110 candidaţii înscrişi în selecţie, membrii juriului i-au ales pe cei 18 concurenţi care vor urca pe scena de la Braşov.

Astfel, pentru ediţia aniversară, juriul selecţiei a ales* pentru a urca pe scena prestigiosului Festival 18 interpreţi din 14 ţări şi România. Aceştia sunt:

 1. Inis Neziri (Albania)
 2. Amaliya Margaryan (Armenia)
 3. Kaye Olivier Fabian C (Belgia)
 4. John Karayiannis (Cipru)
 5. Kelly-Joyce Bale (Franţa)
 6. Ryan O’Shaughnessy (Irlanda)
 7. Omer Netzer (Israel)
 8. Damiano Borgi (Italia)
 9. Tiziana Camelin (Italia)
 10. Dinara Kairova (Kazakhstan)
 11. Antonia Gigovska (Macedonia)
 12. Karl William Lund (Marea Britanie)
 13. Lidia Isac (Republica Moldova)
 14. Dora Gaitanovici (România)
 15. Ovidiu Anton (România)
 16. Raluca Blejusca (România)
 17. Sebastian Schmidt (San Marino)
 18. Jorge Gonzalez (Spania)

 

Cei 18 artişti care vor intra în Concursul Cerbul de Aur au fost aleşi de juriul selecţiei, format din Daniel Jinga – dirijor şi compozitor, Liana Stanciu Georgescu – jurnalist de specialitate radio şi tv, Felix Crainicu – realizator Radio România Actualităţi, Andrei Tudor – compozitor, Andreea Archip – jurnalist, Gabriel Scîrlet – regizor muzical TVR şi Smaranda Vornicu Shalit – directorul Festivalului.

Următoarea etapă pentru cei 18 concurenţi este alegerea piesei din repertoriul românesc pe care o vor interpreta pe scena de la Braşov, din lista pusă la dispoziţie de organizatori pe site-ul cerbuldeaur.ro, la secţiunea dedicată.

Concursul Festivalului va debuta joi, 30 august, urmând ca, pe 1 septembrie, să aflăm numele laureaţilor ediţiei din acest an.

Pe lângă Marele Trofeu, în valoare de 25 de mii de euro, la această ediţie aniversară, concurenţii pot câştiga alte opt premii:

Ø  Premiul I

Ø  Premiul al II-lea

Ø  Premiul al III-lea

Ø  Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti

Ø  Premiul Braşovului

Ø  Premiul Publicului

Ø  Premiul Presei Festivalului

Ø  Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune.

 

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie a.c., în Piaţa Sfatului din Braşov. La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfăşurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65 de mii de euro. Dedicat Centenarului României şi semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu show-ul România Centenar, un spectacol ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Digi Fm prezinta concertele Apus Acustic cu Smiley, Antonia, The Motans sau Irina Rimes

Published

on

 

Vară asta, artiștii României dedică serile de miercuri apusului de soare.  Digi FM Apus Acustic, pe terasa Promenada Mall! O experientă senzorială inedită, cu artiști autohtoni și muzică 100% acustică.

Două săptămâni la rând, în fiecare seară de miercuri, ai:

Miercuri 25 iulie-ora 20.00
Irina Rimes, Antonia, The Motans, Nicoleta Nucă,  Mark Stam și Dara.

Miercuri  1 august-Ora 20.00
Smiley, Feli, Sore, Ana Munteanu, Serendinschi, Amir, Valeria Stoica, Jean Gavril.

Gazde, la Digi FM Apus Acustic, vor fi matinalii Digi FM Bogdan Miu și Cătălin Striblea.

Intrarea este liberă!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending