HomePREMIILE RADAR DE MEDIAGALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2016: Castiga o invitatie si fii martorul decernarii premiilor, la Ambasad’Or Events

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2016: Castiga o invitatie si fii martorul decernarii premiilor, la Ambasad’Or Events

RADAR DE MEDIA isi rasplateste cititorii, in special cei care si-au votat favoritii in competitia PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016.

Asadar, 24 de cititori vor vedea live, GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, la Ambasad’Or Events, in seara zilei de 27 septembrie, ora 19:30.

 

Ce trebuie sa faci ca sa poti castiga una din cele 24 invitatii  la Decernarea premiilor.

 1. Trebuie sa votezi, aici (daca nu ai facut-o inca).
 2. Sa dai share la link-ul de votare pe contul tau de Facebook. 
 3. Sa lasi un comentariu, la finalul articolului cu raspunsul la intrebare. De ce vrei sa participi la Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2016?

 

Cele mai interesante 24 raspunsuri vor fi desemnate castigatoare. 

Acestia vor primi invitatiile si ii vom astepta la cel mai mare Eveniment din Media care premiaza industria – RADAR DE MEDIA AWARDS 2016.

 

Locatia evenimentului: Ambasad’Or Events

TROFEELE RADAR DE MEDIA 2016

TROFEELE RADAR DE MEDIA 2016

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
 • Îmi doresc foarte mult să particip pentru că nu am mai fost niciodată la un astfel de eveniment cu decernare a premiilor pentru vedete. Și… vreau să fiu prezentă pentru a aplauda din suflet pe cei pe care i-am votat și ne fac viața mai frumoasă chiar prin televizor. Mulțumesc anticipat.

 • Vreau să particip la acest eveniment , pentru că până acum nu am mai fost niciodată la vreo decernare a premiilor, la un așa mare eveniment. Și…aș vrea să văd îndeaproape vedetele pe care le îndrăgesc și să mă bucur atunci când li se va înmâna premiile, odată cu cei pe care i-am votat. Mulțumesc anticipat.

 • Imi doresc sa particip la acest eveniment pentru ca imi doresc sa fiu alaturi de artistii mei preferati si pentru ca va fi o experient noua pentru mine . Va multumesc!

 • Am votat, e simplu: vreau sa vad de aproape vedetele mele preferate

 • Mi as dorii tare mult sa fiu prezenta la un asemenea eveniment! Va urmeresc mereu, si as vrea sa fiu alaturi de artista pe care o admir si o ador, Andra!

 • Ar fi minunat sa pot întâlni oamenii pe care ii admir zi de zi la tv si care stiu sigur ca fara aceasta sansa nu i-as putea întâlni niciodata

 • Salut,
  Ar fi minunat sa intalnesti oameni dragi care nu ai ocazia sa-i vezi decat in fata tv-ului. Oameni ca si noi dar priviti ca niste idoli.
  Multumesc

 • Îmi doresc sa particip la EVENIMENTUL ANULUI, deoarece sunt abonatul dumneavoastră și ar fi un vis devenit realitate și este o șansă unica! Voi sunteți cei mai tari! Sunt din București și vreau sa vad „pe viu” cum este un asemenea eveniment fabulos!!!!❤❤❤ Îmi doresc foarte mult sa ma alegeți și pe mine!!! Mulțumesc!!

 • Buna
  Ar fi o ocazie extraordinara sa vad atatia oameni pe care ii admir din fata televizorului.
  Sper sa castig si sa ii fac o surpriza sotului meu cu care nu am mai iesit doar noi doi fara copii dinaintea erei noastre. Multumesc.

Lasă un răspuns