HomePREMIILE RADAR DE MEDIAGALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2016: TU ALEGI CÂŞTIGĂTORII!

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2016: TU ALEGI CÂŞTIGĂTORII!

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2016, va avea loc în dată de 27 septembrie, la Ambasad’or Events. 

Cititorii voteaza cu frenezie pe site. Vedetele isi freaca mainile de emotie si isi indeamna si ele fanii la vot. Televiziunile isi fac calcule si isi sporesc sansele pentru a creste numarul de premii promovand votarea de pe www.radardemedia.ro .

 

 

De 5 luni de zile se voteaza in competitia Radar de Media. Au mai ramas doar 20 de zile pana la aflarea castigatorilor in marea Gala de pe 27 septembrie de la Ambasad’Or Events. Un total de peste 700.000 de voturi, liber exprimate, vor decide preferintele publicului. Preferintele publicului influenteaza noile grile TV, noile contracte de publicitate, noile productii TV. Doar publicul conteaza si doar publicul voteaza pe site-ul www.radardemedia.ro

Va fi Andreea Esca din nou castigatoare? Se mentine Teo Trandafir in preferintele publicului? Este cuplul Mihai Morar & Daniel Buzdugan cel mai iubit din in 2016? Cum sta Smiley sau Delia in clasamente? Toate aceste intrebari si multe altele isi vor avea raspunsul in 27 septembrie.

 

Votul este deschis, TU ALEGI CASTIGATORII: http://www.radardemedia.ro/finala-premiilor-radar-de-media-2016/ 

LOGO AMBASADOR EVENTS 2016

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns