HomeMAGAZINEvenimenteGala Sanatatii, evenimentul ce premiaza excelenta in sanatate, a ajuns la a patra editie

Gala Sanatatii, evenimentul ce premiaza excelenta in sanatate, a ajuns la a patra editie

Sfȃrșitul de an ȋnseamnǎ nu numai cuantificarea reușitelor dar și apropierea unui eveniment așteptat de lumea medicalǎ din Romȃnia, ce premiazǎ specialiștii care au excelat ȋn acest an. Cea de-a patra ediție a Galei Sanǎtǎții, evenimentul ce premiazǎ excelența ȋn sǎnǎtate, va avea loc pe data de 5 decembrie, cu ȋncepere de la orele 19.00.

Cunoscut deja ca fiind locul de ȋntȃlnire a valorilor din sǎnǎtate, ȋn cadrul Galei se vor acorda premii pentru cele mai importante realizǎri ȋn domeniul medical ȋn anul 2012. Istoria Galei ȋncepe ȋn anul 2008, cȃnd Sǎnǎtatea Media Group, a organizat pentru prima datǎ ȋn Romȃnia un astfel de eveniment care sǎ cinsteascǎ personalitǎțile medicale și reușitele acestora.

Manifestarea este un eveniment Sǎnǎtatea Media Group ce are ca partener oficial Primǎria Sectorului 5 din București. Decernarea premilor va avea loc ȋn Salonul de Recepții al Palatului Parlamentului.

Sponsorii celei de-a patra ediții a Galei Sǎnatații sunt: AstraZeneca, Roche, EGO Fashion, Sabion și fashion-designerul Carmen Emanuela Popa cărora organizatorii le mulțumesc pentru implicare.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns