HomeALL MEDIA„Gala ZF 15 ani” a premiat cele mai valoroase companii din Romania

„Gala ZF 15 ani” a premiat cele mai valoroase companii din Romania

Cele mai valoroase companii din Romania au fost premiate miercuri seara, de ziarul Financiar in cadrul „Galei ZF 15 ani”. Liderii mediului de business au fost OMV Petrom, Romgaz si Orange Romania, informeaza Mediafax.

Evenimentul a debutat cu o retrospectivă a Ziarului Financiar şi a principalelor evenimente din economie, aşa cum au fost ele reflectate de-a lungul timpului în paginile ziarului, prezentată de Cristian Hostiuc, directorul editorial. Apoi guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a vorbit despre viitorul României în zona euro.

Cei prezenţi în sală au aflat de la invitatul special al evenimentului, Michel Camdessus – cel care a condus Fondul Monetar Internaţional într-o perioadă marcată de numeroase crize financiare mondiale, de căderea comunismului şi de creşterea globalizării – care sunt şansele unei noi extinderi a zonei euro şi care ar trebui să fie ritmul acţiunilor României pentru adoptarea euro.

 La Gala ZF au fost prezentate cele mai valoroase companii din România, au fost elogiaţi vizionarii care au reuşit să construiască o afacere puternică, consistentă şi profitabilă şi s-au făcut previziuni de business pentru 2014.

Câştigătorii la categoria Top 10 cele mai valoroase companii din România sunt:

Locul I: OMV Petrom

Locul II: Romgaz

Locul III: Orange România

Locul IV: Fondul Proprietatea

Locul V: Vodafone România

Locul VI: BRD Groupe Societe Generale

Locul VII: Hidroelectrica

Locul VIII: Dacia

Locul IX: Romtelecom

Locul X: RCS-RDS

La categoria premiilor speciale, Ziarul Financiar a decernat Premiul „Manager de 15 ani’ lui Radu Enache – CEO HP, Premiul „Investitor străin de 15 ani” pentru Continental Automotive, Premiul „Antreprenoriat feminin de 15 ani” Angelicăi Rapotan, acţionar majoritar Fierctc Sibel Galaţi, iar Premiul „ZF 2028”, adică pariul ZF pentru viitor a revenit lui Daniel Truică, Fondator Vola.ro

Evenimentul, prezentat de Amalia Enache şi Cristian Leonte, a reunit peste 700 de bancheri, manageri, antreprenori şi consultanţi care au sărbătorit, alături de echipa ZF, aniversarea a 15 ani de la lansarea publicaţiei.

Gala ZF este cel mai important eveniment de business care aduce recunoaştere celor mai valoroase companii din România. Anuarul „100 cele mai valoroase companii din România” rămâne singurul care analizează şi realizează un top al companiilor conform datelor financiare prezente în piaţă.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns