HomeLIFE STYLEGaleria sexy sustine echipa Nationalei

Galeria sexy sustine echipa Nationalei

Cele mai sexy șase prezentatoare s-au strâns la un shooting să facă pronosticuri pentru meciul din seara aceasta. Fetele s-au simțit ca pe teren, au făcut pase cu mingea, au purtat un tricou de la Națională și au fluturat mândre steagul României.

Susținătoare înfocate ale echipei naționale, fetele s-au bătut, care mai de care să dea un scor mai bun, mai ceva ca la pariurile pe bani. 2-1,1-0,3-1, acestea ar fi pronosticurile date de Crina Abrudan, Geanina Ilieș, Cristina Dochianu, Ani Plumb, Dorina Florea și Bianca Voicu, prezentatoarele jurnalelor de știri sportive Antena 1 și GSP TV.

Pe principiul, “numai șase-s norocoase”, ne așteptăm ca fetele să poarte mult noroc naționalei. Vedetele abia așteaptă să vadă meciul din seara aceasta care va fi transmis in direct de pe Arena Națională, de la ora 21:00 pe Antena 1.

Meciul România-Belgia este un meci amical și de asemenea ultimul meci de pregătire pentru tricolori în acest an. Printre titulari vor fi Torje, Tătărușanu, Chipciu, Bourceanu, Dorin Goian și nelipsitul Marica.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns