Connect with us

Emisiuni

GALERIE FOTO: Pink Floyd, Jesus Christ Superstar și Vitas pe scena „X Factor”

Published

on

O nouă ediție de audiții a adus aseară la „X Factor” alegeri muzicale cu totul și cu totul neașteptate. Dacă un actor cu veleități de bucătar a ales să interpreteze o bucată din celebra ”Jesus Christ Superstar”, un alt concurent a mizat pe o piesă celebră a celor de la Pink Floyd, spre încântarea juraților, în vreme ce un puști italian a venit în show să arate că știe să cânte exact ca Vitas. Cert este că cei patru jurați au avut parte de un spectacol total pe scena „X Factor”.

Daniel Dobre este actor, cântăreț și organizator de evenimente culinare. A ales pentru audiții o piesă pe care nu e prima oară când o cântă, mai ales că a fost distribuit în rolul lui Iisus într-o piesă de teatru adaptată după opera rock „Jesus Christ Superstar”. „Nu mă așteptam să te văd aici”, i-a spus Ștefan Bănică. „Nu te-am recunoscut, dar mi-ai plăcut foarte mult atunci, la teatru, iar astăzi ai adus o stare”, a continuat acesta. „De la acuta aia a fost șoc. Minunat. Incredibil”, a adăugat Delia, în timp ce solistul de la Carla’s Dreams a ținut să puncteze: „El ar putea câștiga X Factor”.

 

Acordurile muzicii semnate de Pink Floyd au răsunat aseară din chitara unui concurent cu mari probleme de vedere, dar cu o imensă dragoste pentru muzică. Filip Dan Robert are o poveste impresionantă. A moștenit o gravă problemă de vedere de la tatăl său, iar mama sa, pe care a pierdut-o recent, orbise de la 10 ani. Cu toate acestea, concurentul a mărturisit la „X Factor” că acest defect nu e un impediment pentru pasiunile sale. Iubește muzica folk și a participat la diverse festivaluri, cântă la chitară, transmite multă sensibilitate, iar la „X Factor” a venit pentru că aceasta a fost ultima dorință a mamei sale. Jurații l-au rugat să interpreteze încă o piesă, iar alegerea unei melodii a lui Andrieș i-a convins să îl treacă mai departe.

Clemente Mezzacapo are 17 ani și vine din Italia. Când îl vezi pentru prima oară, nu ai zice că ascunde o voce cu adevărat deosebită. Iar interpretarea sa a stârnit reacții dintre cele mai diferite și contradictorii în rândul juraților. A vrut să arate că are voce de soprană și că poate face show, iar jurații au privit fiecare cu alți ochi momentul său. „Vocea ta sună foarte bine”, a spus Brenciu. „M-ai păcălit. Dintr-odată ai început să cânți total surprinzător. Mi-ai plăcut foarte tare”, a fost de părere și Bănică. „Nu e obligatoriu să faci asta, desigur”, a adăugat și Delia făcând referire la notele înalte pe care concurentul a vrut să le atingă, „dar dacă ai acest ambitus e păcat să n-o faci”. La polul opus, juratul de la Carla’s Dreams nu a fost deloc convins de concurent și prestația lui: „Nu ai dus până la capăt notele, decât de două ori din șase. Fără dubii ai o capacitate, dar nu știu dacă e utilizabilă. A venit să arate că are acute înalte. Punct. Habar nu are despre piesă”, a conchis acesta. Cu toate opiniile împărțite, jurații l-au trecut mai departe pe puști, curioși ce ar putea acesta să ofere în etapa următoare.

 

Un moment de-a dreptul exploziv a fost oferit pe scena „X Factor” de o mai veche cunoștință a show-ului. Dana Markitan, cea care anul trecut a ajuns departe în concurs și a fost la un pas de finală, revine pentru a-I plăti o poliță lui Horia Brenciu. „Am venit să-i aduc o portocală lui Brenciu, să ne împăcăm”, a spus ea. „Aveam o datorie mică la el. Vreau să ne împăcăm, să nu zică toți că l-am făcut pe Brenciu”, a continuat aceasta cu zâmbetul pe buze și i-a oferit lui Horia portocala promisă, adăugând că ei doi sunt suflete pereche. Momentul ei a fost, după cum se așteptau toți, impecabil, astfel că Dana merge mai departe.

Concurenții din ediția de aseară care intră în aplicația „X Factor” și pot fi votați timp de 24 de ore sunt: Anastasia Organ, Daniel Dobre, Ada Cercel, Samir Loghin, Filip Dan Robert, Cristina Baban, Dana Markitan, Eduard Malareu, Clemente Mezzacapo.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Celebra cântăreață Stela Enache le-a purtat noroc celor două concurente de la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, o bunică, Victoria Cârjan (80 de ani), și nepoata ei, Diana Simionescu (32 de ani), au dat dovadă de o bună intuiție și un excelent spirit de observație și au plecat acasă cu 34.000 de lei.

Banii câștigați la show-ul prezentat de Dan Negru vor ajunge la Diana, căci bunica a renunțat la partea ei din sumă și la croaziera în care își propusese să meargă.

Banii îi dau ei, să-i folosească pentru un avans pentru casă”, a spus Victoria Cârjan.

Dacă au început cu stângul competiția, căci au greșit cu cinci ani vârsta primei persoane care a venit în fața lor, Marie (28 de ani), cele două concurente au avut capacitatea să se redreseze rapid. Astfel, ele au greșit cu doar doi ani vârsta Andreei (30 de ani), dansatoare, și cu un singur an vârsta lui Dede (31 de ani), grafician, dar și a celebrei interprete de muzică ușoară Stela Enache (68 de ani).

Mi-aș fi luat pe mine o rochie foarte strâmtă, dar am zis să nu exagerăm, ca să nu piardă oamenii prea mulți bani”, a spus, cu umor, Stela Enache, o artistă care nu-și arată vârsta.

Cele două concurente au fost mai puțin inspirate atunci când în fața lor au venit Melania și Ștefania, mamă și fiică, și Iov. Melaniei (46 de ani), producător de promo, i-au greșit vârsta cu patru ani și au pierdut 16.000 de lei, iar lui Iov (72 de ani) i-au dat cu șapte ani mai puțin și, astfel, din suma totală li s-au mai scăzut 35.000 de lei.

Victoria și Diana au intrat în etapa finală cu 34.000 de lei. Cum au reușit performanța să ghicească din prima vârsta ultimului necunoscut care a venit în fața lor, Emanuel (20 de ani), cele două concurente au plecat acasă cu toți acești bani.

Fără tine n-aș fi reușit!”, i-a mărturisit Diana bunicii sale, emoționată și fericită, la finalul jocului.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Concurenții fac din curajul lor spectacol în ultima ediție de preselecții din sezonul 8 Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cei care fac ceva din orice și, mai ales, cei care fac din curajul lor spectacol urcă vinerea aceasta pe scena show-ului suprem, Românii au talent! În ultima ediție de preselecții din cel de-al optulea sezon ne vom bucura de momente senzaționale aduse pe scenă de români hotărâți să cucerească întreaga lume.

Azi, de la 20:30, o membră a Lotului Național de Scrimă urcă pe scena Românii au talent pentru a-și prezenta una dintre pasiunile sale și îi cucerește pe jurați și pe Smiley și Pavel cu prezența ei. Fiind vorba despre un hobby al acesteia, jurații își spun pe rând părerea despre pasiuni, timp liber și serviciu. ”Dacă ai o pasiune, ea nu trebuie neapărat să se transforme într-o meserie. Pur și simplu poate rămâne la nivel de pasiune. Eu, de exemplu, am damblaua să bat tobele, dar niciodată nu o să fac din asta o meserie.”,  îi spune Andi, iar Florin continuă cu zâmbetul pe buze: ”Mie îmi place să bat câmpii și am făcut din asta o meserie.”. După ce fata părăsește scena, jurații continuă să dezbată pe tema alegerii făcute de ea. Despre ce este vorba, vedem vinerea aceasta, în cel mai tare show de divertisment.

Naiul cucerește publicul la Românii au talent cu ajutorul unei concurente care studiază acest instrument în Olanda… de la un olandez! Reprezentația îi uimește pe toți, iar juriul este impresionat de talentul ei. ”Dacă ai și atingerea aripii de înger, sublimul are deja o explicație.”, spune Mihaela, fermecată de momentul prezentat. ”Ești un Jimi Hendrix al naiului!”, spune Florin, iar Andra continuă la finalul numărului: ”Este genul de român care merge în străinătate și ne face mândri că suntem români! Bravo ei!”.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Cristina Spătar și copiii ei, Aida și Albert, au donat cei 7.500 de lei câștigați la “Aici eu sunt vedeta” unui băiețel nevăzător

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cristina Spătar și copiii ei, Aida (5 ani) și Albert (8 ani), au câștigat cea de-a șasea ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, iar premiul de 7.500 de lei i l-au donat lui Filip, un băiețel nevăzător. Banii îi vor fi de folos copilului, pentru operația pe care urmează să o facă.

Joi seara, la Antena 1, în show-ul prezentat de Cosmin Seleși, Cristina Spătar și copiii ei au demonstrat că se cunosc foarte bine unii pe alții, iar micuții au dat din casă multe despre celebra lor mamă. De pildă, Aidei și lui Albert li s-a părut amuzant să spună că mami umblă prin casă fără sutien, că nu se pricepe deloc să calce și că atunci când nu mai are bani își vinde ceasul de aur. De asemenea, copiii au mai spus că mamei lor i-ar plăcea să fie regină și să trăiască într-un castel.

Amuzanți și extrem de sinceri au fost și Tudor (10 ani), fiul interpretului de muzică populară Gelu Voicu, și Natalia (8 ani), fiica DJ-ului Silviu Andrei. Despre tati, Tudor a spus că doarme pe canapea atunci când ajunge târziu acasă după un chef cu băieții, că e grăsuț, dar că-și ascunde burta sub tricou, că își punea pe cap coarne de bou ca să sperie oamenii și că încearcă să mai facă un copil. La rândul ei, Natalia a zis despre tatăl ei că sforăie atât de tare de mișcă patul și zgâlțâie geamurile, că dimineața arată ca o bilă în chiloței și că cel mai bine acesta se pricepe la dormit.

De asemenea, Natalia a fost foarte încântată atunci când în platoul emisiunii au apărut Dorian Popa, pe care îl admiră foarte mult, și mama sa, Luminița. Cei doi invitați speciali au povestit cum micul Dorian s-a ales cu o dublă fractură la mână după ce a încercat să oprească un leagăn din fața blocului.

Cine sunt următorii trei părinți celebri care vor veni alături de copiii lor în fața reflectoarelor, telespectatorii Antenei 1 vor afla joia viitoare, în ultima ediție a acestui sezon “Aici eu sunt vedeta”.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending