HomeAUDIENȚE TVAnalizeGALERIE FOTO: A treia rundă de confruntări de la Vocea României s-a lăsat cu audienţe de top pentru PRO TV! Cât a obţinut X Factor?

GALERIE FOTO: A treia rundă de confruntări de la Vocea României s-a lăsat cu audienţe de top pentru PRO TV! Cât a obţinut X Factor?

Prev1 of 2

Cea de-a treia rundă de confruntări de la Vocea României a adus vineri seară duete de excepție, concurenți hotărâți să meargă mai departe, reacții spumoase ale celor patru antrenori și foarte multe momente care au stârnit hohote de râs și aplauze din partea publicului.

 

ACea de-a zecea ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.2 puncte de rating și 28.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1 cu X FACTOR, care a obţinut 7.4 puncte de rating și 20.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:46, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor peste 1.8 milioane de români.

 

Prietenii și rivalități în show-ul suprem al vocilor

Vineri, încă șapte cupluri de dueliști au urcat pe scenă și au luptat cu toate armele vocale pentru un loc în etapa următoare a competiției. Chiar dacă înainte de această rundă concurenții erau prieteni, în ring au pornit bătălia, iar cei mai buni au ieșit învingători. Tudor, Loredana, Smiley și Moga au ales să meargă mai departe cu voci extraordinare, au apreciat momentele muzicale prezentate pe scenă, Tudor și Smiley au început un joc de table, iar Pavel Bartoș i-a binedispus pe toți cu energia lui molipsitoare.

 

Cea de-a treia seară de confruntări a fost deschisă de Robert Botezan și Izabella Jakab, din echipa Tudor. Cei doi au cântat melodia Demons și au creat un moment frumos. Vocile le-au sunat foarte bine, au demonstrat că au timbre speciale și s-au sincronizat foarte bine, iar Tudor a fost felicitat pentru alegerea piesei. ”Nu știu dacă a fost cea mai bună interpretare a voastră. Știu sigur că a fost un cântec care a crescut foarte mult din prima zi până acum și pentru asta vă felicit. Ați avut o mare bucurie de a cânta. Am să merg mai departe cu Robert.”, a spus Tudor Chirilă, iar Robert Botezan este cel care continuă competiția.

pavel-bartos

 

Georgiana Agarici și Bogdan Teohari, din echipa Loredana, au interpretat vineri piesa Secret love song și au reușit să creeze un moment sensibil, plin de pasiune. Vocile lor s-au completat, cei doi au atins note impresionante, s-au pus în valoare unul pe celălalt, iar duetul a fost apreciat de antrenori. ”Vă mulțumesc pentru că sunteți niște oameni minunați, niște artiști extrem de talentați. În seara asta, ați reușit să cântați mai bine ca niciodată, sunt absolut impresionată de modul în care ați evoluat. Considerați că amândoi ați mers mai departe.”, a spus Lori, dar alegerea ei a fost Georgiana, care rămâne în competiție.

Alexandru Baroc și Victoria Peșterean, din echipa Moga, au cântat melodia Let’s Marvin Gaye and get it on și au realizat un moment sensibil, lăudat de antrenori. Amândoi au fost foarte buni, iar vocea soul a lui Alex s-a potrivit perfect cu cea a Victoriei. ”Vreau să mulțumesc band-ului, pentru că am schimbat piesa în ultimul minut. Fără un astfel de band, nu puteam să schimbăm cu două zile înainte forma și producția acestei piese și cred că făcând asta le-am dat lor, Victoriei și lui Alex, ocazia să-și arate cu adevărat vocile. Aplauze și mulțumesc!”, a spus Marius la finalul momentului, iar alegerea lui a fost: ”O să merg mai departe la Vocea României cu Alex.” Cu Alexandru Baroc ne revedem în etapa următoare.

 

Smiley le-a trimis vineri în ring pe Astrid Petcu și Ramona Nerra, care au interpretat piesa Sledgehammer. Din păcate, duetul nu le-a ieșit așa cum și-ar fi dorit și nu au reușit să-i convingă pe antrenori, însă din punct de vedere vocal totul a fost echilibrat, iar concurentele au primit sfaturi prețioase. La final, Smiley a avut o decizie greu de luat, dar a spus: ”Colegii mei au fost destul de blânzi. Eu știu ce am repetat și știu despre ce am vorbit și mi-aș fi dorit să mă bucur mult mai tare de momentul ăsta. Mă așteptam la mult mai mult de la amândouă. Îmi pare rău să spun asta, dar trebuie să fim sinceri. Voi merge mai departe cu Ramona.”. Ramona Nerra merge mai departe în echipa Smiley, dar nici pentru Astrid drumul la Vocea României nu s-a încheiat, deoarece a fost salvată de Moga și Loredana. Ea a fost cea care a luat decizia de data aceasta și a ales să se alăture echipei Moga.

 

 

Sursa cifre: KANTAR MEDIA

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns