HomeLIFE STYLEGaleriile Titan deschid o piaţă agroalimentară în luna decembrie

Galeriile Titan deschid o piaţă agroalimentară în luna decembrie

Galeriile Titan deschid în luna decembrie porţile celei mai noi pieţe agroalimentare din cartierul Titan. Situată în incinta Galeriilor Titan, piaţa va fi una dintre cele mai moderne astfel de locaţii din Bucureşti, oferind clienţilor posibilitatea de a se bucura de cumpărături într-un mediu confortabil.

Întinsă pe o suprafaţă de aproape 1000 mp, Piaţa Titan va pune la dispoziţie peste 60 de tarabe unde se vor comercializa fructe şi legume proaspete. Tot aici vor fi amplasate şi două insule cu produse tradiţionale româneşti, una dedicată preparatelor lactate şi alta, celor din carne. Pe lângă tarabe, cumpărătorii se vor putea bucura şi de o carmangerie cu specific arăbesc, o pescărie, un magazin cu produse din pui, un magazin cu produse oleaginoase (seminţe, nuci şi alune), o brutărie, un magazin cu produse tradiţionale sibiene, un magazin cu produse de uz casnic şi un petshop.

Un alt beneficiu adus de Piaţa Titan constă în faptul că, pe lângă produsele de cea mai bună calitate, ea pune la dispoziţia clienţilor grupuri sanitare şi instalaţii de încălzire, respectiv aer condiţionat. Astfel, indiferent de vremea de afară, oamenii îşi vor putea face cumpărăturile într-un mediu plăcut.

Piaţa Titan îşi va deschide porţile publicului larg în luna decembrie a acestui an, odată cu inaugurarea primelor două etaje ale complexului Galeriile Titan.

DESPRE GALERIILE TITAN

Cu un spaţiu de peste 15.000 de metri pătraţi, Galeriile Titan reprezintă un centru comercial de proximitate care se adresează locuitorilor sectorului 3, în special cartierului Titan. Galeriile Titan are o piaţă agroalimentară la standarde europene, un centru de fitness modern şi un mix de servicii complex, de la magazine de fashion la supermarket, farmacie, servicii de telefonie mobilă şi zonă de restaurante.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns