HomeLIFE STYLEGARANTAT 100% REVINE CU UN NOU SEZON LA TVR 1

GARANTAT 100% REVINE CU UN NOU SEZON LA TVR 1

În martie, „Garantat 100%” împlineşte 10 ani şi tot în martie, din 15, Cătălin Ştefănescu a revine cu un sezon nou, într-un format nou, în fiecare duminică seara, pe TVR 1. catalin-stefanescu-garantat-100-tvr-1Trei rubrici fixe noi apar cu ocazia asta în cadrul emisiunii. Este vorba despre Taxi driver, Arhivele Garantat 100% şi scurte filme de prezentare ale personalităţilor României din campania Mari Români.

Tot la capitolul nou se înscrie şi faptul că fiecare invitat din prima parte a emisiunii aduce cu sine un obiect care i-a marcat viaţa. O carte, un CD cu muzică, un DVD cu un film sau două bilete la un spectacol. Oricare dintre aceste obiecte ajunge, prin tragere la sorţi, la un norocos din public, pe a cărui viaţă îşi va pune sau nu amprenta. Rămâne de văzut la sfârşitul sezonului.

În prima ediţie, invitat special este scriitorul şi eseistul Gabriel Liiceanu. Iar în cea de-a doua parte a emisiei îi putem vedea pe Claudiu Bârsilă şi Laura Spânu, doi medicinişti de anul V, care au făcut descoperiri importante în domeniul autismului.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Excelenta emisiune!Moderatorul,impecabil!Bun gust,invitati de calitate,formatul nou mult mai dinamic!Felicitari si pentru ideea de a aduce in emisiune tineri valorosi care au ceva de spus in lumea asta tot mai debusolata.(Maria)

Lasă un răspuns