HomeLIFE STYLETalk show cultural-muzcal: Cătălin Ştefănescu revine cu un nou sezon la Garantat 100%

Talk show cultural-muzcal: Cătălin Ştefănescu revine cu un nou sezon la Garantat 100%

Din 17 octombrie, emisiunea Garantat 100% revine cu un nou sezon la TVR 1, urmând a fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 22.45.

Într-o vreme când lucrurile devin tot mai comerciale, Garantat 100% renunţă din acest sezon la elementele de spectacol şi aduce schimbări în format pentru a face din acest program, aşa cum declară Cătălin Ştefănescu, „un exemplu de emisiune culturală la o televiziune publică modernă”.

Este vorba de noi rubrici, un nou decor, un nou band, dar şi momente muzicale dintre cele mai surprinzătoare, alternând de la jazz sau muzică clasică, până la hard rock şi rock alternativ.

„Păstrând proporţiile, încercăm să recreem atmosfera Seratelor lui Iosif Sava, exprimându-ne într-un limbaj contemporan”, mărturiseşte Cătălin Ştefănescu. Calitatea invitaţilor şi elementele noului format sunt numai câteva dintre ingredientele noului sezon Garantat 100%.

În prima ediţie, Cătălin Ştefănescu va avea ca invitat special pe psihologul Aurora Liiceanu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns