Connect with us

ALL MEDIA

Gașca Lipton a dat #verdelamuzica la Tomorrowland

Published

on

 

Lipton Ice Tea a dat verde la muzică vara aceasta, oferind fanilor brandului oportunitatea de a ajunge la cel mai apreciat festival de muzică electronică din Europa – Tomorrowland.

12 români, care au răspuns provocărilor lansate de Lipton, au trăit alături de endorserii campaniei experiența unică a celei de-a 12-a ediții a festivalului Tomorrowland din Boom, Belgia.

La festival au participat fani Lipton Ice Tea din mai multe colțuri ale Europei, care au avut parte de experiențe unice, pregătite special de brand pentru ei. De la petreceri exclusiviste, organizate la scena Lipton Ice Tea – scena Leaf, la cocktailuri delicioase și răcoritoare cu Ice Tea și cornere foto, toate menite să ofere participanților o experiență de basm, specifică festivalului Tomorrowland.

Membrii găștii Lipton Ice Tea împărtășesc experiența trăită printr-o serie de declarații despre ce a însemnat pentru ei povestea Tomorrowland:

“Sunt un fericit participant la festivaluri, concerte în aer liber, e drept, de foarte multe ori ca artist pe scenă, mai puțin din public. Tomorrowland a fost o experiență nouă, am simțit cât de cool este să fii în fața scenei și să-i aplauzi pe artiștii ale căror producții le mixez în seturile mele. Weekend-ul cu gașca Lipton a fost excepțional, o spun cu mâna pe inimă. Sunt genul de oameni cu care rămâi prieten și după distracție. Aștept cu nerăbdare Tomorrowland 2017! Sper ca anul viitor să “închid cercul” și să-l simt și de pe scenă, pentru o experiență completă!”, a spus Bogdan Moldovan – Dj Optick.

“Tomorrowland mi-a arătat cât de importantă e energia unui grup în succesul unui eveniment. Deși nu ne știam cu toții înainte să plecăm, am ajuns ca în ziua de festival să nu ne dorim decât să stăm împreună ca grup, să căutăm peste tot cu ochii steagul lui Pandutzu, să ne oprim să ne salutăm cu toată lumea și să spunem tuturor că suntem români sau să le fredonăm imnul, ca să ne recunoască. Weekendul cu Lipton la Tomorrowland a fost unul în care am câștigat prieteni dragi, ne-am ajutat unii pe alții în aceeași măsură în care ne-am și distrat și am format o gașcă generoasă cu zâmbete și îmbrățișări. A fost o experiență incredibil de faină”, spune Ovidiu Baciu – Naguale.

„Tomorrowland a fost un vis devenit realitate. De când am văzut after-movie-ul ediției din 2012 mi-am spus că trebuie să ajung măcar o dată în viață și acolo. A fost un sentiment de nedescris să-mi văd steagul printre miile de steaguri din întreaga lume, fluturat în fața scenei principale. Mulțumesc Lipton că mi-ați dat #verdelamuzica și că mi-ați oferit cea mai tare experiență a acestei veri! „Problema” e acum că vreau și mai tare să mai merg o dată acolo!”, povestește Alin Pandaru – www.pandutzu.com.  

Prima ediție a festivalului Tomorrowland a avut loc în 2005 și a reunit nume celebre ale scenei muzicale electronice, având peste 10.000 de spectatori prezenți la eveniment. În ultimii cinci ani, Tomorrowland a fost desemnat “Cel mai bun eveniment muzical” în cadrul International Dance Music Awards. Ediția din 2016, cea de-a 12 a festivalului Tomorrowland, reunește peste 180.000 de oameni, peste 400 de artiști prezenți pe cele 20 de scene, în cele trei zile de festival.

 

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

Programe TVR, difuzate de un post tv fără acordul televiziunii publice

Published

on

Televiziunea Română a constatat faptul că Cinemaraton difuzează producţii TVR fără acordul postului public, încălcând legislaţia în domeniu. De asemenea, grila de programe a postului Cinemaraton este alcătuită în mod preponderent din producţii ale postului public de televiziune, în condiţiile în care Televiziunea Română nu a primit o solicitare în acest sens.

 

Printre producţiile difuzate fără acordul TVR se numără: „Memorialul Durerii – Mişcările studenţeşti din 1956”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Bucureştilor (2) – Biserica Ienei”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Canalul Morţii”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Mircea Dinescu”, realizator Lucia Hossu Longin; „Reconstituiri – Ministerul Adevărului”, realizator Lucia Hossu Longin, scenariul Dan Necşulea sau „Tandreţea Lăcustelor”, regia Dan Necşulea.

 

Prin această situaţie, Cinemaraton încalcă prevederi din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare precum şi din Decizia CNA nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

În aceste condiţii, Televiziunea Română a transmis o notificare prin care interzice Cinemaraton să mai utilizeze fără acord, înregistrările SRTv, în caz contrar rezervându-şi dreptul de a de a sesiza organele jurisdicţionale.

De asemenea, TVR  a semnalat Consiliului Naţional al Adudiovizualului această situaţie pentru ca forul, în calitate de garant al interesului public si de unica autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale,  să dispună măsurile pentru intrarea în legalitate a postului menţionat.

 

 

  • În conformitate cu prevederile art.13 alin. (1) lit. a) şi f), art 1063 alin. (1) lit a), f) şi  g),  precum şi art. 113 lit. b), e) şi i) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, SRTv în calitate de titular de drepturi de autor, producător de înregistrări audiovizuale şi organism de televiziune, are dreptul exclusiv de a autoriza sau interzice utilizarea producţiilor proprii, inclusiv prin reproducere, radiodifuzare şi punere la dispoziţia publicului pe Internet.

 

** În situaţia utilizării producţiilor SRTV (preluate de la foşti angajaţi sau din alte surse) în vederea includerii în emisiuni de televiziune, există obligaţia legală privind  obţinerea acordului SRTv în calitate de titular de drepturi.  Difuzarea unei înregistrări audiovizuale produse de TVR, în tot sau în parte, fără acord, cu înlăturarea siglei producătorului, poate întruni elementele constitutive ale următoarelor infracţiuni prevăzute de Legea nr.8/1996, radiodifuzarea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe, fără consimţământul producătorului, faptă pentru care legea prevede  închisoare de la o lună la un an sau amendă (art 140 alin. (1) lit c).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

In grila Kanal D revine show-ul „Bravo ai stil! All Stars”. Iata care sunt concurentele!

Published

on

Cele mai valoroase competitioare din primele trei sezoane „Bravo, ai stil!” se pregatesc de participarea in show-ul devenit fenomen

 

„Bravo, ai stil! All Stars” aduce cea mai intensa si spectaculoasa competitie de stil la un alt nivel, aruncand in lupta cele mai pregatite concurente din sezoanele precedente ale sow-ului . Frumoase, hotarate, curajoase in alegerea tinutelor si deja trecute prin „sita” intransigenta a juratilor si a publicului, 11 fete dintre cele mai stilate se vor lupta din nou pentru marele premiu de 100.000 de lei.

Telespectatorii vor avea ocazia sa le reintalneasca si sa le voteze pe Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente in primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana si Beatrice (participante in cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”).

 

Exigenta va fi maxima la „Bravo, ai stil! All Stars”, asteptarile din partea juratilor, uriase. Fetele au castigat deja experienta, sunt obisnuite si cu lumina reflectoarelor si cu cele mai aspre critici membrilor Juriului, pot evita cu mai multa usurinta eventuale capcane ale contracandidatelor in lupta pentru marele premiu. Editiile precedente „Bravo, ai stil!” au constituit pentru aceste tinere o adevarata scoala, o perioada a formarii in mai multe sensuri, pentru ca dincolo de deprinderea abilitatii in a-si alege tinutele, acestea  au invatat sa se cunoasca mai bine, si-au rafinat reactiile si au castigat de partea lor un public numeros, extrem de fidel.

Cum se vor descurca, de aceasta data, cele mai puternice concurente de pana acum, veti putea urmari in „Bravo, ai stil! All Stars”, din 22 ianuarie.

 

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon”.

 

Foto Credit: KANAL D

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Operatorul de cablu UPC a introdus postul de televiziune Minimax HU

Published

on

UPC România a introdus în grila sa de programe postul Minimax, varianta în limba maghiara. Deoarece Minimax este un canal de televiziune atât de îndrăgit de micii telespectatori, de la începutul acestui an, feed-ul unguresc al postului este disponibil abonaților la pachetul Panonia de la UPC, fiind accesibil și locuitorilor din zonele vorbitoare de maghiară din România.

 

Introducerea feed-ul unguresc al postului Minimax în grila UPC aduce un plus de calitate și divertisment și prin prezența în program a noilor seriale marca DreamWorks (difuzate și pe Minimax România), achițizii recente de amploare în portofoliul postului de televiziune pentru copii. În plus, Minimax Ungaria difuzează filme animate, serialul producție proprie „Little Marron Club” (care combină animația și live-action- ul, pentru a spune o poveste plină de muzică și prietenie) și „Masha and the Bear” (populara serie animată rusească inspirată de poveștile pentru copii despre micuța Masha și ursul care o salvează de fiecare dată când dă de greu).

 

Minimax HU este disponibil la numărul 790 din EPG.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending