HomeTELEVIZIUNEPremieră TVGeorge Buhnici revine la PRO TV cu un nou sezon al emisiunii I Like IT

George Buhnici revine la PRO TV cu un nou sezon al emisiunii I Like IT

George Buhnici revine cu cele mai noi informații despre tehnologie, gadget-uri și gaming într-un nou sezon I Like IT, începând de sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 10:00.

 

Pasionații de tehnologie vor afla noutățile prezentate la IFA Berlin – cel mai mare târg de specialitate din Europa, unde peste 1.800 de expozanți au arătat în ce direcție se îndreaptă industria IT. Producătorii vorbesc din ce în ce mai mult despre intuiție, fiind următorul pas pe care ar trebui să-l facă inteligența artificială. Deocamdată, conturându-se doar ideea unui viitor în care lumea se străduiește să ofere control lucrurilor din jur.

 

George Buhnici a aflat că invoația în cazul locuințelor inteligente a trecut la un nivel superior: de la camere de supraveghere cu recunoaștere facială, care știu în orice clipă ce membru al familiei intră în casă și dacă mașina parcată în garaj este cea a proprietarului, până la electrocasnice aflate tot mai aproape de granița imaginară descrisă în literatura SF de la jumătatea secolului 20.

 

Super camere de actiune, drone, telefoane mobile, ceasuri tot mai inteligente, sisteme audio de înaltă performanță și alternative spectaculoase la transportul clasic, acestea sunt numai câteva exemple din ceea ce telespectatorii vor descoperi în fiecare sâmbătă în emisiunea I Like IT, de la 10:00.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns