HomeALL MEDIAGeorge Vintila si-a petrecut vacanta la ski, in Poiana Brasov!

George Vintila si-a petrecut vacanta la ski, in Poiana Brasov!

DJ-ul ProFM, George Vintila, pe care ascultatorii il pot auzi in fiecare zi de luni pana vineri, de la 10:00, la ProFM si-a petrecut vacanta pe partie, la ski.

Cunoscut ca un impatimit al sporturilor extreme si, mai ales, al celor de iarna, George Vintila a ales sa isi petreaca vacanta pe partiile din Poiana Brasov, aproape de locul unde s-a nascut. El a declarat ca s-a simtit extrem de bine acasa, a revazut locurile unde a copilarit si sustine ca a fost foarte multumit de conditiile oferite de imprejurimile orasului sau natal.

DJ-ul ProFM este de parare ca partiile din tara noastra sunt comparabile cu cele din strainatatae si nu exista nicio diferenta majora intre renumitele partii de ski si snowboarding din Austria si cele din zona Poiana Brasov.

“Conditiile au fost excelente, partii ca in strainatate, vreme perfecta, gasca de prieteni cu care ma dau dintotdeauna, muntele linga care am crescut”, a declarat George Vintila.

DJ-ul ProFM s-a rasfatat si la Bran, in pensiunea unor prieteni, unde a mancat pe sarurate si s-a distrat alaturi de cei apropiati.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns