HomeALL MEDIAGest socant la Matinalul TVH 2.0 – Adrian Haiduc a primit o tigaie in cap!

Gest socant la Matinalul TVH 2.0 – Adrian Haiduc a primit o tigaie in cap!

O tigaie dată în cap nu strică niciodată, dacă este dată într-o emisiune matinală. Aceasta a fost singura soluţie pentru a-l trezi, cât de cât, pe Adrian Haiduc, obosit fiind după lunga sa călătorie către ţară.

Controversatul designer de bijuterii a fost invitat în ediţia matinală a postului de televiziune TVH 2.0 unde a prezentat o parte din colecţia sa – „TRINITY”. După o discuţie care părea destul de calmă, la un moment dat, unul dintre invitaţii ediţiei, Chef Cezar, s-a gândit că e mai bine să dezmorţească atmosfera într-un mod cu totul inedit. Tigaia ce-i servea la prepararea micului dejun a devenit o adevărată armă albă îndreptată către desingner.

Evident, totul a fost o glumă şi nu vă gândiţi că cineva a fost rănit în „incidentul” cu pricina. Surprinsă de gestul lui Chef Cezar a fost moderatoarea (Camelia Căpitanu) care, a incercat şi a reuşit, pe deplin, alături de invitaţi, să întreţină buna dispoziţie în cadrul ediţiei speciale de Sfântul Andrei.

Reactia designerului a fost una pe masura: „Dupa ce era sa cad cu avionul in Dallas, o tigaie in cap mi se pare o simpla copilarie. Asa ca pot primi o tigaie in cap, decat sa mai incerc inca o aterizare fortata pe un aeroport american”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns