HomeALL MEDIAGeta Voinea a coafat 6 fete intr-o oră şi jumătate la Radio 21

Geta Voinea a coafat 6 fete intr-o oră şi jumătate la Radio 21

Cristi Stanciu şi Marian Soci au invitat-o pe celebra hairstilistă, Geta Voinea în studioul Radio 21 pentru a le oferi celor 6 finaliste de la „Miss Muzica Ta” coafuri de vis.

„Vrem în continuare să le răsfăţăm pe finalistele de la concursul Miss Muzica Ta aşa că am apelat la Geta, care le-a coafat pe cele 6 într-un timp record, doar o oră şi jumătate, la noi în studio. Fetele s-au temut puţin la început când Geta a glumit şi a scos foarfecele, zicând că vrea să le tundă”, au povestit Stanciu şi Soci.

Fetele care concurează pentru titlul de „Miss Muzica Ta” sunt toate foarte frumoase, drăguţe, înalte şi au păr frumos. Am reuşit într-un timp scurt să le creez câteva lokuri, fiecăreia după personalitatea ei. Eu iubesc părul lung şi mi-a fost uşor să lucrez cu părul lor. Am vrut să-i machiez sau să-i ciufulesc şi pe Stanciu şi Soci, dar m-am răzgândit pentru că mi-a fost milă de ei”, a explicat Geta Voinea.

Ascultătoarele Radio 21 au aflat direct de la Geta că anul acesta părul lung e în vogă, că se poartă onduleurile anilor ´40 sau coafurile anilor ´70, cu părul dat într-o parte. În materie de culori, blondul platinat sau auriu, dar şi roşcatul sunt în tendinţe.


Vedeţi ce a ieşit pe www.radio21.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns