HomeMAGAZINEurovisionGianina Corondan da start la Eurovision, asta seara la TVR 1

Gianina Corondan da start la Eurovision, asta seara la TVR 1

TVR 1 ti-a pregatit in aceasta seara un martisor muzical cu „stil” european. „Eurofan”, show dedicat concursului Eurovision 2010 ce va fi transmis in aceasta seara de la 20.10, in direct pe TVR1 si TVR International.

Geanina Corondan va fi gazda show-ului, ce isi propune sa evidentieze in ultima faza toti concurentii ce vor evolua in finala din 6 martie de la Circul Globus.

Eurofan va fi mărţişorul-surpriză oferit de TVR celor 16 artişti şi trupe care au, pe parcursul acestui program, ultima ocazie de a fi împreună în faţa telespectatorilor, într-o transmisiune directă, înaintea concursului de sâmbătă.

Va fi ultima lor ocazie de a evolua live în faţa fanilor din întreaga ţară, dar şi de a se întâlni cu cei mai înfocaţi susţinători ai lor. În acest sens, echipa TVR a pregătit concurenţilor numeroase surprize, pentru că fanii cei mai înfocaţi vor fi dintre cei mai neaşteptaţi! În calitate de prezentator al acestui program, Gianina Corondan se va antrena pentru greaua misiune din 6 martie, când la Selecţia Naţională va fi responsabilă cu tot ceea ce urmează să se întâmple în Camera Verde.

www.tvr.ro/eurovision

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns