HomeMAGAZINEurovisionGianina Corondan in “Camera Verde” la Eurovision 2010

Gianina Corondan in “Camera Verde” la Eurovision 2010

Actrita va fi altauri de concurentii Eurovision in “Camera Verde” la Selectia Nationala a concursului.  Dupa o lipsa semnificativa de pe miciile ecrane ea se intoarce ! Alaturi de Gianina, gazde ale show-lui transmis in direct de TVR 1 vor fi artistul Horia Brenciu si “supriza” din acest an, supermodelul international Valentina Pelinel.

Eurovisionul din acest an se anunta a fi extrem de grandios spun organizatorii. De aceea spectacolul se va desfasura la Circul de Stat Globus pe data 6 martie.

Anul acesta Eurovisionul a venit cu multe schimbari in regulament, pentru a identifica cat mai usor cea mai buna piesa pentru finala internationala. O noua premiera va fi televotingul gratuit care insemneaza 50% din totalul punctajului, iar 50% decizia jurului de specialitate

Pentru prima data s-a perceput o taxa de participare in valoare de 150 de lei pentru fiecare concurent.

“Am facut aceste schimbari tocmai pentru a face ca in marea finala sa intre cel mai bun concurent” a explicat Marina Almasan , coordonatorul proiectului Eurovision, intr-o conferinta de presa la TVR.

Nici in acest an nu a lispist scandalul. Manelistul Florin Salam nu s-a calificat cu nici o piesa in concurs. Manele la Eurovision: Salam nu s-a calificat în Selecţia Naţională

Marea finala internationala Eurovision 2010 va avea loc in luna mai la Oslo.

Radar de Media va fi prezent la concursul Eurovision special pentru tine!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments

Lasă un răspuns