HomeALL MEDIAGicu de la “Serviciul Roman de Comedie” a avut emotii in prima zi in postura de DJ la Alarma ProFM

Gicu de la “Serviciul Roman de Comedie” a avut emotii in prima zi in postura de DJ la Alarma ProFM

In aceasta dimineata, ProFM a dat Alarma… de toamna, inca de 06:30, intr-o formula noua compusa din Bogdan Nicolai si George Andreescu aka Gicu de la Serviciul Roman de Comedie.

Astfel, in prima lor zi de emisie impreuna, baietii spun ca au avut emotii, mai ales ca a fost o dimineata plina de evenimente, de la faptul ca au intrat in direct la Stirile ProTV pina la momentele create timp de 3 ore si jumatate in emisiune.

“Am avut emotii, mai ales pentru ca nu am facut asta niciodata si mi-a luat ceva pina m-am relaxat si m-am obisnuit putin. Eu zic ca prima zi a trecut cu bine”, a declarat Gicu la finalul emisiunii.

Ramas pe pozitii, Bogdan Nicolai si-a deschis inima si studioul catre colegul sau nou de pupitru si de microfon, venit cu mult chef de munca si poante fresh, tocmai bune pentru diminetile din timpul saptamanii. Mai mult, glumele au intrat in turatie maxima de la ora 09:00 cind, alaturi de Nicolai si Gicu au sosit invitatii cu rubrica permanenta, mai precis Radu si Adi (ex-Times New Roman) care promit la randul lor sa tina “starea de ras” la inaltime.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns