HomeALL MEDIAGigi Becali a încercat să cumpere Clubul Real Madrid!

Gigi Becali a încercat să cumpere Clubul Real Madrid!

Orlando, Blaj şi Bubanu au continuat la Radio 21 noua lor rubrică din „Fabrica Dementă”- Telefonul fără fir.

„Am creat această rubrică vineri, când intrigaţi de faptul ca Dani Oţil dă alt nume atunci când comandă pizza, am decis să aflăm cât de cunoscute sunt persoanele publice din România peste hotare. Aşadar am pus la cale apeluri internaţionale cu fiţe locale.

Luni, ascultătorii noştri au aflat ce reacţii a trezit Gigi Becali, interpretat impecabil de talentatul nostru coleg Orlando, când a sunat la clubul de fotbal Real Madrid şi şi-a manifestat intenţia de a cumpăra clubul”, povesteşte Blaj.

Am sunat la Real Madrid şi m-am prezentat ca fiind Gigi Becali, patronul Clubului Steaua. Doamna care mi-a răspuns, probabil secretara, a fost foarte politicoasă pe parcursul discuţiei, deşi am simţit cum se bâlbăie şi nu-şi găsea cuvintele când i-am spus că sunt milionar şi vreau sa cumpăr clubul cu totul. Cel mai amuzant a fost că îmi spunea Giorgio Mecali, iar în loc de Steaua spunea „Stella”.

M-a pus pe aşteptare minute bune, deci cu siguranţă a vorbit cu superiorii ei. La final, m-a rugat, la fel de politicoasă să trimit un mail, iar reacţia lui Gigi a fost că s-a răzgândit şi cumpără F.C. Barcelona.”, a explicat Orlando.

„Am făcut acest demers pentru binele fanilor Stelei. Aceasta a fost soluţia lui Gigi pentru ca indiferent la ce poartă va înscrie Bănel, tot pentru el să se pună gol”, declară amuzat Bubanu.


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments

Lasă un răspuns