HomeALL MEDIAGina Pistol: „Tabloidele mi-au creat o imagine de vampa”

Gina Pistol: „Tabloidele mi-au creat o imagine de vampa”

Gina Pistol a declarat recent ca este perceputa gresit de publicul din Romania din cauza tabloidelor, care i-au creat o imagine de vampa.

Cand a venit vorba despre relatii, Gina a recunoscut ca nu mai vorbeste cu Codin Maticiuc nici macar cand se intalnesc la evenimente.

De asemenea, aceasta sustine ca relatia cu Nicola, actualul iubit merge foarte bine: „Relatia noastra este foarte ok. In ceea ce priveste articolul in care el a aparut in ziare cum ca ar fi flirtat cu niste dudui, as vrea sa lamuresc faptul ca acest zvon este deasemenea fals. Nu pot spune ca mi-a picat bine vestea asta cand am vazut-o in ziar, dar astfel de femei care nu inseamna nimic pentru el nu sunt o amenintare pentru mine sau pentru relatia noastra.”

Cu toate acestea Gina Pistol a decat ca cea mai mare nebunie pe care a facut-o in viata a fost sa se impace pentru a patra oara cu omul de afaceri.

„Cel mai nebunesc lucru pe care l-am facut a fost ca m-am impacat si a patra oara cu Nicola.”

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns