HomeALL MEDIAGiovanna Antonelli este însărcinată cu gemeni

Giovanna Antonelli este însărcinată cu gemeni

Giovanna Antonelli, actriţa care a cunoscut succesul mondial după ce a interpretat personajul Jade din “Clona” şi protagonista filmului “Maria, mama Fiului lui Dumnezeu”, difuzat la Pro Cinema în a doua zi de Paşte, de la orele 16.45, este din nou însărcinată.

NEW : Giovanna Antonelli a nascut doua fetite gemene

Totuşi, de această dată, bucuria actriţei este dublă, întrucât Giovanna aşteaptă gemeni. Actriţa în vârstă de 34 de ani şi iubitul ei, regizorul Leonardo Nogueira, au fost de curând la o clinică din Rio de Janeiro unde au primit vestea că vor fi părinţi, nu o dată, ci de două ori. Însărcinată în trei luni cu cel de-al dolea copil, Giovanna a declarat că abia aşteaptă să aibă şi un al treilea fiu, dar nu mică i-a fost surpriza când a aflat, în urma unei ecografii cu ultrasunete, că acesta va veni pe lume mai curând de cât se aştepta.

Giovanna este deja mama lui Pietro, în vârstă de cinci ani, fructul relaţiei cu actorul Murilo Benicio, partenerul ei din “Clona”. Giovanna Antonelli este foarte încântată de vestea primită şi a declarat că atât ea, cât şi copiii sunt sănătoşi, iar sarcina decurge bine.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns