HomeLIFE STYLEGiulia, mai senzuala ca niciodata in videoclipul piesei „My life”

Giulia, mai senzuala ca niciodata in videoclipul piesei „My life”

Senzualitate, pasiune si dans – asa ar putea fi descris in numai cateva cuvinte noul videoclip al Giuliei, realizat pentru piesa My life.
My life este o piesa de dragoste emotionanta si optimista deopotriva, iar videoclipul – o coproductie HaHaHa Production si Cat Music, in regia lui Iulian Moga – o pune pe Giulia fata in fata cu o veche pasiune: dansul.
Povestea clipului o aduce in prim-plan pe artista, in intimitatea dormitorului, vanata de nenumarati admiratori, unul mai determinat ca celalalt. Punctul culminant consta intr-un moment de dans contemporan iesit din tipare.
<<My life>> este o piesa reprezentativa pentru cariera mea muzicala. Simteam nevoia sa ma reinventez ca artist, sa imbratisez noi provocari, iar aceste lucruri s-au intamplat alaturi de gasca HaHaHa Production.Clipul este simplu, dar expresiv. Personajele masculine reprezinta tipologii cu care orice femeie se intalneste de-a lungul vietii. Cat despre coregrafie, pot spune ca am exersat enorm pentru ca mi-am dorit sa iasa perfect! declara Giulia.
Puteti viziona noul single al Giuliei         

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns