HomeALL MEDIAGiulia Nahmany prezinta Transformarea la TVR 1

Giulia Nahmany prezinta Transformarea la TVR 1

Cantareata Giulia Nahmany va prezenta pe TVR 1, in fiecare sambata la pranz, Transformarea, un light show de divertisment, avandu-l alaturi pe co-prezentatorul Matei Stanculescu.
Emisiunea va invata femeile sa aiba grija de ele si sa se respecte, Transformarea propunandu-si sa fie un ajutor pentru toate femeile atat din platou, dar si pentru cele de acasa.

In fiecare editie, doua femei care au legatura intre ele, fie de rudenie, fie de prietenie sunt invitate in studio, pentru a avea parte de o transformare spectaculoasa care le poate schimba viata in bine. Cele doua sunt preluate de o echipa de profesionisti (hair stilisti, make-up artisti, stilisti, etc.) care se vor ocupa de transformarea lor. Pe tot parcursul acestei metamorfoze, in platou vor fi invitati: un farmacist, specialist si in cosmetica – Iulia Preda, un astrolog – Mariana Cojocaru si vedete care prin look-ul si modul lor de viata constituie un exemplu atat pentru cei din platou, cat si pentru cei de acasa.
In prima editie, telespectatorii TVR 1 o vor putea vedea pe doamna Tudorita Zaharia, care a venit special din Italia, pentru a fi transformata de catre echipele de stilisti ale emisiunii. Ea a fost insotita de cumnata Mariana Grigore, care locuieste in Iasi. Cele doua doamne de peste 50 de ani s-au simtit excelent si au marturist la finalul emisiunii ca au fost tratate precum niste adevarate staruri.
Tot in data de 15 noiembrie, telespectatorii le vor intalni pe Gianina Corondan, dar si pe Wilhelmina Arz, designer vestimantar, care a adus cateva tinute din cea mai recenta colectie a ei, „Wilhelmina Arz Luxury”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • Unë si ju ditar, tema juaj është e bukur, se si mund të projektimit temë tuaj?

  • as dori sa merg si eu in emisiune cum trebuie sa procedez

  • am apartamentul familia vladul la Blocul u 26 pe str.becatei din Bucuresti si aduceti pe giulia la mine acasa sa fac sexy cu ea in pat sau dragoe si stau singur si retrag melodiei ei.Ii iubesc pe ea!

  • ce mama ce muschi are giulia „gorila” mahmany a venit din spania si este cantareata la emisiunea „povesti de viata” titlul „ajutati pe sonia” e foarte frumoasa poate seamana cu o gorila si va-datilor melodiei din spania!

Lasă un răspuns